آره این رسم کادو دادن رو مامان خودم عوض کرد . برای بله برون ها ما رسم داشتیم هر کسی یه کادوی کوچیک میآورد مثلا یه دست بشقاب خورش خوری . یکی دیگه پتو یکی دیگه گلدون . مامانم بود که همه رو متحد کرد گفت یا هدیه نقدی بدیم یا نهایت اگه قراره ظرف و ظروف باشه همه با هم پول جمع کنیم مثلا دو تا سرویس کامل و یکدست به سلیقه عروس خانوم بخریم . (عروس رو با خودشون میبردن خرید)اینجوری یه کمکی هم برای جهیزیه میشد با سلیقه خود عروس . ولی طرف شوهرم هنوز کادو غیر نقدی میدن . قبلا برای خودمون بود الان برای بچه هامون . یهو سه تا عروسک با جنس بی کیفیت . کابوسه برای من ولی متاسفانه اونا این کار رو محبت میدونن. و دور ریختنشون هم داستان داره دیگه .
درباره خرید هیجانی: من مثلا بانکه ادویه هام رو اولش خیلی دوست داشتم تا چند ماه بعد ازش خسته شدم . مدلهای خوشگلتر دیدم .ولی دیگه نرفتم دنبال خرید جدید .یعنی علاقه هام ثابت نبوده .سلیقه ام عوض شده .یا جنس بهتر به چشمم خورده .یا اون موقع صورتی دوس داشتم الان سفید میپسندم. دنبال تنوع بودم. این نبوده که از اول پشیمون باشم از خریدش
تنوع برای لباس هم دارم . مثلا داشتن دو سه دست لباس توی خونه برام کافی نیست دوست دارم یه روز زرد بپوشم یه روز آبی یه روز مشکی و.... یه روز تاپ حلقه ای یه روز تیشرت و...
کلا با چیزاییه توی این چند روزه خوندم فهمیدم که مینیمال شدن برای هر شخصی یه جوره . همه نمیتونن مثل هم باشن.هر کس با توجه به سبک زندگی خودش مینیمال شدن رو یه جور عملی میکنه و به یه حدی راضی میشه و جلوتر از اون نمیره .