عه تاپیک مورد علاقه م به روز شدددددد🥳🥳🥳
دو تا شلوار داشتم خوشگل بودن ولی باهاشون راحت نبودم نگه داشته بودم آینده یه روز بتونم بپوشم دلو زدم به دریا هر دو رو دادم به دوستم و چند روز بعد دیدم پوشیده 😍
سه تا کیف که نو بودن و خوشم نمیومد رو با قیمت خیلی کم فروختم به همسایه
کمد و کتابخونه دفتر و کتابام رو ریختم و مرتب کردم کاغذهای اضافی رو جدا جمع کردم برا پویش نذر کاغذ😍
یه چند تا لباس دم دستی دستمال شد😂
حدودا ۴ ماهی هست تقریبا لباس نخریدم و کلی لباس خارج شده و همین باعث شده کمدم جمع و جور تر شده و یه کشو خالی شده داخلش حوله گذاشتم فقط😅
آهان یه تعداد لباس زیر دور ریختم
۵_۶ تا ظرف و ظروف نو داشتیم که تو کارتن بودن اونارو گذاشتم برا فروش با قیمت خیلی پایین که فقط بره از خونه
کشو جوراب هامو مرتب کردم و دو جفت که پرز داده بودن و از قسمت پاشنه نازک شده بود دور ریختم
پشت دراور کلی وسیله بود ریختم بیرون مرتب نظرم دادم بهشون تو جعبه و لباس ها و پارچه هارو جدا سازی کردم و دوباره جمع کردم سرجاش الان نگاه می کنم کیف می کنم☺️
کشو کیسه پارچه ای هم داریم که همیشه تا میبستم نصف کیسه ها از کشو میزد بیرون به اونا هم نظم دادم
راستی خانما من موقع خرید کیسه پارچه ای میبرم هم طبیعت سالم میمونه و زباله بهش اضافه نمیشه هم اینکه بیشتر از یه ساله ازشون استفاده می کنم و چیزی شون نشده
نگید یه کیسه من چه تاثیری رو طبیعت داره همین یه کیسه یه کیسه ها که کم بشه کلی حال طبیعت خوب میشه♥️😍