2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ی سرخکن دارم روشن میکنم بوی دود سیم میده شدیدددد بعد مشخصه داره میسوزه چیکارش کنم خاستم بفرو ...

اگه قیافه داره ظاهرش نو هست بذارش تو دیوار با یه قیمت خیلی خیلی ناچیز یا رایگان و بگو مشکلشو

بچه ها بحث فرهنگ سازی هم هست ما جز رعایت حجاب هیچ نوع فرهنگ سازی تو کشورمون نداریم.دیروز دخترم بردم پارک چندتا پسربچه با کفش برعکس می رفتند روی سرسره با وجود اینکه ممکن بود ناراحت بشن گفتم بچه ها با کفش نرید روی سرسره بچه ها سر می خورند لباس شون کثیف میشه جوابی ندادند رفتند یه سمت دیگه بازی کنند کمی این ور تر اومدم دخترم سوار تاب کنم یه دختر خانم ۱۲ یا ۱۳ ایستاده با کفش سوارتاب شده بود یعنی بدونید من چه حالی شده بودم

شماره ناشناس اگه داشتم زنگ می زدم شهرداری چندتا تابلو خیلی کوچیک کنار وسایل بازی بذارند نحوه استفاده درستاز هر وسیله کنارش بنویسن.

حالا این تعمیم بدین به تمام مواررررررررد.

شادی صدام کنید
بچه ها بحث فرهنگ سازی هم هست ما جز رعایت حجاب هیچ نوع فرهنگ سازی تو کشورمون نداریم.دیروز دخترم بردم ...

برای تولید نکردن زباله ،برای خرید درست،برای محیط زیست برای هیچ چیزی با اموزش نداریم.

اموزش وپرورش هم یه تنه از پس اموزش بر نمیاد

شادی صدام کنید
بچه ها بحث فرهنگ سازی هم هست ما جز رعایت حجاب هیچ نوع فرهنگ سازی تو کشورمون نداریم.دیروز دخترم بردم ...

دقیقا همین طوره وسایل بازی  پارکها همیشه کثیفه چون بچه ها درست استفاده نمیکنن 

والدین باید بچه هاشونو تربیت کنن و این مسائل رو به بچه ها گوشزد کنن واقعا ازار دهندهست

همچنین ریختن زباله رو زمین این چند مدت هم که ایستگاههای صلواتی شربت و چای هست میخورند و  لیوان ها رو زمین میندازن در صورتی که سطل زباله هست 

واقعا جای تاسفه ...

من یه حوله تن پوش چند ساله دارم که جنس خوبیه ولی سنگینهههه

یعنی بعد حموم اینو می‌پوشم بیشتر خسته میشم

بعد اون قسمت اتصال کلاه و تن پاره شده 

آخه خب گرونه همین الان فکر نکنم زیر یک باشه

بعد بدم بره خودم چی بپوشم؟

یه مدت میخاستم تن پوش یزدی بگیرم ولی ترسیدم از اون هم نتونم استفاده کنم از بس سبکه یا تو زمستون میشه استفاده کرد ازش یا نه

خلاصه اینو بگید من اگر اینو بدم بره خودم چه حوله ای بگیرم ک جنسش خوب باشه ولی سنگین نباشه چون اینا ک دیدم همه سنگین بودن

حس خوب اصلا ازش نمیگیرم و یه پارگی داره ووولی داره هرحموم استفاده میشه و بافتش سالمه با توجه به این موارد ردش کنم بره یا نه؟

دوستان من حدود ۱۱۰ صفحه از کتاب ِ لذت کمتر داشتن رو خوندم ، برای من که حدود ۶ ساله سبک مینیمالیستی رو شروع کردم تا اینجای کتاب ، تقریبا کارایی که خودم انجام میدم بوده. فقط یه چیز که خیلی برام عجیب بود ، یه جاش نوشته بود هر وسیله ای توی خونه باید جای مشخص و مخصوص به خودش رو داشته باشه و آواره نباشه تو خونه ، تعجب کردم مگه ممکنه کسی ، وسیله ای تو خونش جای مشخص نداشته باشه؟ نظر شما چیه ؟

دقیقا همین طوره وسایل بازی پارکها همیشه کثیفه چون بچه ها درست استفاده نمیکنن والدین باید بچه هاشونو ...

واقعا همه چیز

جهیزیه خودش شده یه معضل برای جوونا،نذری دادن ها دیدید هر چقدر پروپیمون تر بهتر ،عروسی ها واقعا همه چیز 

واین ریشه زده تو شخصیت ما ونسل بعدی قطعا اگه اگاه نباشه بدتر میشه.این اموزش از من وشما شروع میشه وبخش کلان اش دست افرادی که تریبون دارن.

شادی صدام کنید

خوب امروز نوبت شستشوها نیست ولی روتختی شستم.

ملحفه اش فردا می شورم.

اما بشنوید از روی تختی های ماکسیمال من قبلا گفتم برای جلو رفتن تاپیک دوباره میگم:

یه روتخای اصلی جهیزیه ولی عروسانه نیست ساده است رو بالشتی هاش استفاده شد دور انداختم خودش هنوز دارم❌️

نمی ذارم بذارم خروجی البته بگما برای خونه باغ اگه تکلیف اش روشن بشه نیازه.

یه روتختی دیگه اونم ساده است تو جهیزیه است یکبارم استفاده نکردم خوشبختانه سرویس نیست رو بالشتی اینا نداره.

یه روتختی خود چی چی شده ام گفتم خواهرم از بانه خریدکه کاش نمی گفتم مدتی استفاده کردم رو بالشتی هلش رفت خروجی خودش تو کمد.

یه پتو بزرگ ولی سبک که خریدم برای مادرم ایشون در مناسبت دیگه ای برگردون به خودم که شما جوونا بیشتر نیاز دارید من می خوام چیکار مادر.این الان چندساله به عنوان رو تختی استفاده می کنم نسبت به اون سه تای دیگه برام کاربردی تره.بخصوص موقع شستشو ومهن کردن برداشتن وگذاشتن.

روبالشتی ام جدا براش گرفتم

شادی صدام کنید

عه تاپیک مورد علاقه م به روز شدددددد🥳🥳🥳

دو تا شلوار داشتم خوشگل بودن ولی باهاشون راحت نبودم نگه داشته بودم آینده یه روز بتونم بپوشم دلو زدم به دریا هر دو رو دادم به دوستم و چند روز بعد دیدم پوشیده 😍

سه تا کیف که نو بودن و خوشم نمیومد رو با قیمت خیلی کم فروختم به همسایه

کمد و کتابخونه دفتر و کتابام رو ریختم و مرتب کردم کاغذهای اضافی رو جدا جمع کردم برا پویش نذر کاغذ😍

یه چند تا لباس دم دستی دستمال شد😂

حدودا ۴ ماهی هست تقریبا لباس نخریدم و کلی لباس خارج شده و همین باعث شده کمدم جمع و جور تر شده و یه کشو خالی شده داخلش حوله گذاشتم فقط😅

آهان یه تعداد لباس زیر دور ریختم

۵_۶  تا ظرف و ظروف نو داشتیم که تو کارتن بودن اونارو گذاشتم برا فروش با قیمت خیلی پایین که فقط بره از خونه 

کشو جوراب هامو مرتب کردم و دو جفت که پرز داده بودن و از قسمت پاشنه نازک شده بود دور ریختم

پشت دراور کلی وسیله بود ریختم بیرون مرتب نظرم دادم بهشون تو جعبه و لباس ها و پارچه هارو جدا سازی کردم و دوباره جمع کردم سرجاش الان نگاه می کنم کیف می کنم☺️

کشو کیسه پارچه ای هم داریم که همیشه تا می‌بستم نصف کیسه ها از کشو میزد بیرون به اونا هم نظم دادم 

راستی خانما من موقع خرید کیسه پارچه ای میبرم هم طبیعت سالم میمونه و زباله بهش اضافه نمیشه هم اینکه بیشتر از یه ساله ازشون استفاده می کنم و چیزی شون نشده

نگید یه کیسه من چه تاثیری رو طبیعت داره همین یه کیسه یه کیسه ها که کم بشه کلی حال طبیعت خوب میشه♥️😍

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
دوستان من حدود ۱۱۰ صفحه از کتاب ِ لذت کمتر داشتن رو خوندم ، برای من که حدود ۶ ساله سبک مینیمالیستی ر ...

بله عزیزم من بعضی از وسایلم به علت کمبود جا، جای مشخصی ندارن و آواره هستن‌ و همش درحال تغییرمکانن چون مجبورم هروقت جایی خالی میشه موقت بذارمشون اونجا و باز بعد برشون دارم و منتقل کنم جای دیگه! مخصوصا تواشپزخونه که کابینت خیلی کم دارم.

مثلا جا میوه ای که پر میوه میشه و بیرون از کابینته ظرف نگهدارنده هارو میذارم به جاش. چون واقعا هیچ جای دیگه ای ندارم. و باز جامیوه ای رو میخوام بذارم سرجاش برای اون ظرفا جا نیست

حالا اگه نیاز باشه هردو با هم تو کابینت باشن باید روی همدیگه بذارمشون و به اصلاح همه چیو بچپونم داخل یه دونه کابینت که حالت زشت و به هم ریخته ای میشه

یا مثلا کتریم و قابلمه هام تو یه کابینت هستن. هردو با هم جا نمیشن و بالجبار گاهی مجبورم کتری رو بذارم روی گاز بمونه 

من یه حوله تن پوش چند ساله دارم که جنس خوبیه ولی سنگینههههیعنی بعد حموم اینو می‌پوشم بیشتر خسته میشم ...

چند وقت پیش لیلی تو استوریش یه حوله ی تن پوش رو برش زد و حوله ی سایز استخری از توش درآورد. شما هم میتونید اینکارو بکنید