2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738593 بازدید | 44700 پست

کشوی لباس های دخترم هم دیشب پاکسازی کردم 

خروجی ها شد یه شلوار مخمل، یه شومیز و یه بلوز زیر دکمه ای که کوچیک شده

یه دست تیشرت و شلوارک بیرونی هم چند روز پیش گرفته بودم براش که خیلی بزرگه یعنی طوریکه شلوارکش قشنگ تا مچ پاش میاد انگار که شلواره. تیشرتش هم تا زیر زانوش میاد تقریبا

میخوام این تیشرت و شلوارکو نگه دارم برای سال دیگه ش ولی اطرافیان میگن که تا سال دیگه احتمال داره براش کوچیک بشه برای همون موندم چیکارش کنم 

نهال🌱

خب دوستان من امروز سه تا از کابینت های آشپزخونه رو تمیز و پاکسازی کردم و الان اومدم با چند تا عکس قب ...

بسیار عالی 

لذت بردم از عکس هاتون

خروجی  یک جفت جوراب پسر کوچک ورودی نداریم چون جوراب داره

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم خدا قوت همگی❤️

خروجی امروز:

یه دستبند بدل که پاره شد

یه پیشبند دخترم که استفاده نمیکرد

مانتو شلوار تابستونی که باهاشون راحت نبودم

یه شلوارک خودم

دو تا نمکدون

یه لاک دخترم که تموم شد

یه تیکه از اسباب بازیای دخترم که شکست

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام،خروجی های من یه تخته شاسی دخترم که چند بار بازسازی کردم برای کلاس اولش خریده بودم تا دیپلم مرتب باز سازی و استفاده شد،دیگه حسابی حلال شد،یه ته مونده چسب رازی با جعبه اش،یه خودکار،یه شومیز که البته برای دخترم اصلا دیگه انداره نبود ولی کاملا نو بود خودم برداشتم ویه شومیز از خودم رو گذاشتم بدم خواهر زادم،شومیز منم دیگه سایزم نیست،یکبار بعد از جراحی که وزن زیادی از دست داده بودم خریدم بعد از یک سال دیگه برام تنگ شد اونم نو بود که سهم خواهرزاده ام شد،یه ونس دخترم هم حسابی استفاده کرده بود که اونم رفت خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی های امروزم‌؛ 

بالاخره امروز دمپایی روفرشی محبوبم رو همراه بقیه بازیافتی ها گذاشتم خروجی. 

دوتا کفش هم که خیلی وقت بود دو دل بودم امروز دیگه تصمیم گرفتم بره خروجی. 

یک لاک خشک شده. 

یک دستبند مهره ای که اصلا استفاده نمیکردم ولی چون خواهرزاده م برام خریده بود مدتی نگه داشتم. 

یک براش کرم‌پودر که نمی‌دونم برای چی خریده بودم (اصلا کرم‌پودر مصرف ندارم). 

منم بدم میاد از لباس به عنوان دستمال استفاده کنم،دوست خانوادگیمون نزدیک بانه زندگی میکنن،بهشون گفتم ...

عزیزم اگه میشه لطف کن عکس و مشخصات دقیق این دستمالها رو بده منم بخرم قیمتشم اگه بگی عالی میشه 😅

یه ظرف روغن استوخدوس رفت خروجیجایگزین نمیشه

هیدوا جان انگاری یکی دوبار دیدم در مورد ظرف روغن ها گفتی که خالی کردی اگه تو زمینه روغن ها و مقدار تاثیر گذاریشون اطلاعات داری من بگم چه روغنایی دارم راهنمایی کنی که کدوما واقعا به درد نمیخورن بندازم بره چون واقعا این ظرفای نصفه ونیمه روغن رو مخ هستن یه موقع ادم هیجان زده میشه میخره یا یه موقع واسه درمان یه چیز خاص خریده شده یا اینکه اطرافیان دادن ولی بعد از یه مدت استفاده میبینیم تاثیر خاصی نداره...

در کل چون چربه وسخته استفادش زود تموم نمیشه

کشوی لباس های دخترم هم دیشب پاکسازی کردم خروجی ها شد یه شلوار مخمل، یه شومیز و یه بلوز زیر دکمه ای ک ...

نگه دار کوچک نمیشه ...یا اندازشه یا حتی هنوز یکم بزرگ مگه چقدر رشد میکنن

خروجی های امروز

مانتو(سالیان سال هست نگهش داشتم ،میگفتم اندازم میشه استفاده میکنم ،چون ساده و قشنگ بود،امروز دیگه گذاشتمش خروجی)

...

دوتا جلد عینک طبی

...

عینک طبی

...

جعبه ی طلا

...

کمربند

.....................

خیلی چیزا دارم که باید برن خروجی،که نتیجه ی خریدای هیجانی و بی برنامه هست،در عین حال انگار یسری چیزام کم دارم😐

تکلیفم با خودم مشخص نیست🤓

فعلا که در حال بررسیم یخورده خونه خلوت تر شده،کشوهای لباس خونگی هم خلوت تر شده 

یچیزی که زیاد دارم روسری هست،

سه تا روسری رو بیرون گذاشتم ،دوتا رو برای استفاده ی روزمره ،یدونه هم برای مهمونی،اوایل مهر دوتا از روسری ها به احتمال زیاد میرن خروجی

.......

و یه ویژگی خوبی که پیدا کردم اینه که لباس تکراری میپوشم  و خیلی حس خوبی هست😊

یه چیز جالب بگم ، من خودم لباسی کهنه یا پاره بشه ، بعضی قسمتهاش رو قیچی میکنم و بعنوان دستمال استفاد ...

راستش منم بدم میاد لباسو دستمال کنم حتی نخی هم باشه 

حتی چندین بار مادر شوهرم بهم تشر و تیکه انداخته که این باسلیقگی زنه  که اینارو قیچی کنه و استفاده ولی من چندشم  میشه مثلا با پاچه شلوار حتی   اگر لباس بچمم باشه  بخوام گاز پاک کنم یا زمین رو  ...برا هر چیزی دستمال مخصوص خودشو دارم ..برا ظرف یدونه 

برای ظروف مهمان  سه تا هست که اونا رو روزمره استفاده ندارم 

دستمال گازو هودم جداست 

دستمال سرویس ها جدا 

دستمال خشک کن  میوه و سبزی جدا . الی آخر

صبا هستم 

منم قبلا سه تا دستمال برای مهمان داشتم

یه دونه برای وسایل برقی

یه دونه کابینت ها

یه دونه گردگیری خونخ

ولی از تولد دخترم دستمال کم میارم چون مدام باید همهوچیز پاک کنم.دیگه از اضافه لباس ها استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
عزیزم اگه میشه لطف کن عکس و مشخصات دقیق این دستمالها رو بده منم بخرم قیمتشم اگه بگی عالی میشه 😅

عزیزم هر کاری میکنم عکس بزارم نه گزینه گالری میاد نه گزینه دوربین نمیدونم چرا اینجوری شد،ولی مشخصات دستمالها رو میگم براتون،دوتا وایت اند وایت گرفتم‌دونه ای صد تومن البته قیمت‌ها مال پارساله،دستمال وایت اصلی اسمش روی خود دستمال حک شده،بدون شوینده فقط دستمال رو خیس میکنید و روس سطوح براق مثل شیشه استفاده میکنید،حواستون باشه تقلبی اش زیاده،حتما بگید اصلش رو میخواید من این دوتا رو برای گاز وهود و کابینت گرفتم،دستمال های دیگه از اون خرگوشی ها و گلدارها هستن که حالت مخملی دارن،اونا رو هم از بانه برام خریدن دونه ای بیست تومن،البته پارسال،حالا تلاش می‌کنم اگر تونستم عکسشم میزارم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود