2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738860 بازدید | 44705 پست

خروجی های امروز؛ 

✔️یک پیراهن 

✔️یک بلیز سفید که خودبه خود لکه های زرد روش افتاده بود و نمی‌رفت. 

✔️مقداری کاغذ کادو(باهاش کتابی که از خواهرم امانت گرفته بودم رو جلد کردم تاموقع خوندن کثیف نشه، بقیه ی قسمت هاش پارگی داشت رفت خروجی) 

✔️رژلب تاریخ گذشته. 

یه دمپایی روفرشی دارم که چندین ساله ازش استفاده میکنم چندباری گذاشتمش کنار تا از یکی دیگه استفاده کنم ولی بازم همینو پام میکنم،یه قسمتی از دمپایی از زیر پاره شده، نمیدونم چرا دلم نمیاد ردش کنم😐

خیلی اهل بیرون رفتن تو این شلوغی های محرم نیستم ولی یکی دوباری که این شبا بیرون رفتم با خودم لیوان بردم هرجا چای دادن استفاده کردم(درراستای تولید کمتر زباله). 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی های امروز؛ ✔️یک پیراهن ✔️یک بلیز سفید که خودبه خود لکه های زرد روش افتاده بود و نمی‌رفت. ✔️مقد ...

خط آخر پیام تون عالی بود عمری باقی باشه سال اینده انجام میدم

شادی صدام کنید

سلام به همگی عزاداریهاتون قبول باشه♥

این چند روزه ما مهمون داریم و وقت پاکسازی کمتری داشتم. واقعا مهمون داری سخته😓

تو گفتگو هام خیلی مینیمال و حساب شده بودم و از خودم راضیم

اون فشفشه و مهره منچ که گفته بودم گذاشتم خروجی فعلا منتفی شد! 

یک جفت اسفنج مو دادم به دوستم ولی یک جفت دیگه هم دارم و خودمم استفاده نمیکنم اونم بعدا میدم به یکی دیگه و اعلام میکنم

یه سری کاغذ باطله رفت بازیافت

یک شال مشکی که یکم پرز داشت با ژیلت صافش کردم 

ورودی 

یدونه سارافون هدیه گرفتم دوسش دارم و استفاده خواهم کرد

ولی انصافا با این اطلاعاتی که من میدم احتمال شناسایی شدنم خیلی زیاده😂😅

البته یه چیزیم بگم تاپیک های خصوصیمو کم کم به نی نی یار دادم پاک کرده شماهم اگه تاپیک شخصی دارید کم کم به نی نی یار بفرستید که حذف بشه و یه پاکسازی هم از تاپیک هاتون داشته باشید🌹

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی دیشبم:یه کتاب که هدیه دادم به خواهرم،چندتا گل مصنوعی که مدتها بود استفاده نمیکردم و پشت کمد گذاشته بودم.چند تا میل پرده کج و شکسته که همون پشت کمد بود  کلاهک اباژور شکسته 

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

من تا عصر خونه نیستم بنابراین کاری انجام ندادم.

در حال حاضر لباس خونگی هام داره کهنه میشه به زحمت خودم نگه داشتم خرید نکنم تا این لباس ها خروجی بشن.

برای بیرونم دلم لباس جدید می خواد ولی یه پیراهن بلند یه مانتو شلوار لنین پاسخگوی نیازام.خیلی خوب میشه اگه بتونم خودم نگه دارم که تا اخر تابستون خرید نکنم.

شادی صدام کنید

سلام ،خروجی ایندفعه رفتم سراغ کتاب ها،۱۰،۱۵تا کتاب رفت بازیافتی ،۱۰،۱۲تایی هم باید به کتابخونه ببرم امانت گرفتم ،یک مقدار کاغذ باطله ،یک جوراب پسرم ،دوتا گلدان هم گذاشتم کنار تا سرفرصت ببرم خونه مامانم ،

گزارش پاکسازی        روز یازدهم:

۱.سبد بازیافتی میوه

۲.دو تا سطل پلاستیکی 

۳.کاسه سفالی

۴و۵.دو تا کاسه لعابی

۶.آفتابه شکسته

۷و۸.دو جفت کفش کهنه

۹.بادکنک

۱۰.قوطی پنیر

۱۱.بطری آبمیوه 

۱۲.قوطی خالی

۱۳.قوطی پماد

۱۴.جعبه کفش

۱۵.ظرف یکبار مصرف

۱۶.کلیربوک

۱۷.باکس فلزی

۱۸.یه تکه چوب که برای کاردستی گرفته بودم سالها و کاریش نمی کردم دیگه ردش کردم رفت

۱۹و۲۰.دو تا سیم شارژر قدیمی

خب دوستان من امروز سه تا از کابینت های آشپزخونه رو تمیز و پاکسازی کردم و الان اومدم با چند تا عکس قبل و بعد✨️

این کابینت اول که بسته های اضافی ماکارونی و نمک و چای و... رو توش میذاشتم و اکثر وسایل به طور روزانه استفاده نمیشدن که چون خیلی شلوغ شده بود اون اضافی هارو متنقل کردم به کابینت دیگه و فقط اونایی که درشون بازه و روزمره استفاده میشن رو نگه داشتم

بدین صورت

خروجی هم شد بطری عرق کاسنی که گذاشتم جلو دست تا بخورم تموم شه

کابینت دوم هم بالای گازه و چون دسترسی بهش یکم سخته اون مواد غذایی اضافه رو اونجا گذاشتم چون زیاد استفاده نمیشن

این عکس قبلش 

چوب کبریتا، تنباکو، اسفند و بخور اکالیپتوس رو به همراه قابلمه مخصوص بخور منتقل کردم به کابینت دیگه

و این عکس بعدش😁

اون برچسب زرده رو هم بعد اینکه عکس گرفتم از اونجا کندم و جاش رو با سیم کشیدم تمیز شد✨️

کابینت سوم هم عکس نگرفتم ولی خیلی مرتب و خلوت تر شد فقط یه مقدار کود و سم مخصوص گلدون دارم که تا آخر تابستون فرصت دادم اگر استفاده نشدن میرن خروجی

دوتا بخور اکالیپتوس هم یکیش تموم شده بود و رفت خروجی

دوتا استکان و یه لیوان پلاستیکی هم رفت خروجی

نهال🌱

خب دوستان من امروز سه تا از کابینت های آشپزخونه رو تمیز و پاکسازی کردم و الان اومدم با چند تا عکس قب ...

به به عالیه عزیزم لذت بردم

ممنون بابت عکسا 

کاش بقیه دوستان هم عکس بذارن 

اسباب بازی های دخترم هم پاکسازی کردم

دوتا جغجغه که باهاشون بازی نمیکرد رو گذاشتم کنار 

یه اسباب بازی خراب هم سرفرصت میبرم میذارم کنار سطل زباله

دوتا از اسباب بازی ها مال کسیه و اشتباهی دخترم آورده خونه که میبرم بهش پس میدم

گاز و تخته گوشت ایباب بازیش هم هنوز بلد نیست باهاشون بازی کنه گذاشتم کنار 

الان همه اسباب بازیهاش تو یه سطل کوچیک جاشده و نصف سطل هم خالیه تقریبا

نهال🌱