2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738973 بازدید | 44705 پست

⬅️یه دقیقه رفتم مهمونی نسبت به قبل با شدت بیشتری خونه میزبان تو ذهنم هم نظم دادم هم پاکسازی کردم اول وآخرم هیچی نفهمیدم از مهمونی😆😇😀😅

✅️امروز نوبت پنتری بود کاری نداشت دست نزدم می خواستم به کابینت ها برسم که تا اینجای روز فرصت نشده.فقط درب کابینت های سینک دستمال کشیدم اما گزارش ها:

✅️زانوی شلوار خونگی ام پاره شد شستمش که از زانو قیچی کنم بشه شلوار چون تیشرت ست اش نو وسالم.اضافه شلوار هم‌میشه دستمال برای خونه

✅️دنت دوم همسرم خورد

✅️از بامیه فریزر شده که فصلی ونوبرانه خرید می کنم مقداری اش برای شام پختم.

✅️یه براش سایه کهنه والبته معیوب شده خروجی[سایه هم ندارم]

✅️اون گردوهای بد قلق که چندهفته پیش گفتم امروز اخرین دانه اش خوردیم تموم شد.

✅️نماز قضا خوندم

✅️درگفتگوهای امروز به شدت مینیمال بودم 

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من آخر هفته اسباب کشی دارم.خداروشکر میکنم ۸ ماه هست با این تاپیک آشنا شدم و توی این مدت خیلی ...

اگر نیازی بهشون ندارید و بعد مجبور نمیشید براش هزینه کنید ردشون کنید نیازی هم نیست بقیه در جریان باشن دوست عزیز

من خودم از این تشکهای سنگین دارم اما خوب باید باشن چون میدونم زمانی پیش میاد که لازم میشه اما یه رسیدگی اساسی میخوان پنبه های داخلشون تمیز بشورم و بدم برام بزنن و تشکهای سبک برام بدوزن

⬅️یه دقیقه رفتم مهمونی نسبت به قبل با شدت بیشتری خونه میزبان تو ذهنم هم نظم دادم هم پاکسازی کردم اول ...

پاشدم یه کابینت دستمال کشیدم 

🥰دو طبقه از سه طبقه کابینت خالی شد.فعلا چیزی نیست بذارم طبقات خالی.

✅️طبقه اول چای دارچین کشمش

جابه جایی ها:

✅️یه بسته کوچیک دمنوش گذاشتم دم دست فردا بخورم

✅️پودر دارچین ریختم تو ظرف کنار بقیه ادویه ها

✅️تخم شربتی رفت کنار بقیه تخم شربتی ها

شادی صدام کنید
اینو که باغ دارن و لباس کار احتیاجه رو درک میکنم ولی واقعا به نظرم سلیقه خانم یا آقای خونه هم خیلی ت ...

وااای واقعا تعجب کردم از اون زیر سیگاری و مسواک تو یخچال گذاشتن 

عزیزم میشه بگی دلیلشون چیه واسه تو یخچال گذاشتن ؟

دوستان در مورد ناخن گرفتن هم بگید که چیکار میکنید 

من خودم بدم میاد توی سطل زباله توی فضای خونه بگیرم همیشه توی دستشویی ناخن میگیرم وبعد اب میگیرم بره اینجوری اگه یهو ناخواسته ریزه های ناخن هم افتاد اینور اونور توی دستشویی هست روی فرش و اینا نمیوفته ....

ولی اطافیانم میبینم بعضی ها توی باغچه میگیرن بعضیا توی سطل یا بعضی روی دستمال کاغذی میگیرن که بعد بندازن دور اکثر اوقات هم هی باید اطراف سطل و دستمال رو بگردن ریزه هایی که پرت شده پیدا کنن 😑

لباسهای داخل کمد هم واسه هرکسی رو جداگونه اینطوری داخل کیسه زباله مشکی ضخیم میزارم،قسمت چوب لبلسی رو ...

چه ایده ی خوبی 😍😍😍

منم همه اساسم بسته بندیه فقط لباسها مونده به خاطر خراب نشدن اتوشون اونم الان بلند میشم اینطوری بسته بندی میکنم نایلون زباله خیلی بزرگ هم دارم ممنون😘

سالها پیش شخصی اینو بهم داد و خیلی کاربردی بود برام...پتو رو پهن کن... نصفشو تاید ماشین بریز و تا کن ...

شادی جان به این سبک پتو شستی پتو هاتون نرمی و لطافت اولش رو از دست نداده ؟ 

من زمانی که مجرد بودم مادرم با تاید میشست گلبافت ها همه لطافتشونو از دست دادن بعد که دوباره یه سری جدید خریدن مادرم میداد خشکشویی که خراب نشن بعد من فهمیدم خشکشویی ها مایع لباسشویی میریزن اصلا از پودر برای پتو استفاده نمیکنن 

خودمم الان ۱۲ ساله که متاهل شدم از همون اول با مایع میشستم و اخر سرم موقع ابکشی مایع نرم کننده می ریزم 

هنوز ظاهرشون خراب نشده 

پیشنهاد میکنم یه بار این روش رو امتحان کنید 

نمیدونم انگار هنوز دلم نمیاد همشو دور بریزم بیشتر دلم‌میخواد بفروشمشون از یه طرفم میگم حیفه این حجم ...

عزیزم  اگه تهران هستی من خیریه سراغ دارم اگه خواستی در خواست دوستی بده بهت ادرس و کانالشون رو بدم کارایی که انجام میدن رو میزارن تو کانال 

مطمئن هستن 

⬅️یه دقیقه رفتم مهمونی نسبت به قبل با شدت بیشتری خونه میزبان تو ذهنم هم نظم دادم هم پاکسازی کردم اول ...

شادی جان فقط گزارش های دنت ها 😅👌🏻👌🏻

راسی چقدر خوب که خوندن نماز قضا رو جزو مینیمال شدن میدونی

واقعا درکت میکنم منم نماز قضا زیاد دارم حس سنگینیش رو واقعا احساس میکنم چند ماهی هست سعی میکنم بخونم و واقعا یه کمی احساس سبک شدن بهم دست داده ان شا الله که به زودی تمومش کنیم هر دومون قشششنگ سبک بال شیم 

شادی جان به این سبک پتو شستی پتو هاتون نرمی و لطافت اولش رو از دست نداده ؟ من زمانی که مجرد بودم ماد ...

همسرم به مایع های شوینده حساسیت داره ... سالهاست دیگه استفاده نکردیم... 

تاید ماشین پریل میگیریم و  تمام انزیم ها رو داره... و برای پتوهای ما مشکلی پیش نیورده ...