2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737065 بازدید | 44690 پست
چه جالب برای من سرامیکی و سفید هست ،ولی می‌خوام عوض کنم توش معلوم باشه،چرا دوست نداری توش معلوم باشه

وقتی محتویات توشون نصف میشن نمای جالبی نداره.اوتموقع یکسره باید پرشون کنم. بعد کلا احساس میکنم سرامیکی سفید نماش بیشتره تاشیشه ای

لطفالایک نکنین. 
بچه ها یادتونه چنتا پست راجبع خونه ی مادربزرگم اینجا گذاشتم و گفتم کلی براش رفع انباشتگی کردم ....می ...

خدا رحمتشون کنه،روحشون شاد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تابناک جان. پاسماوری من از جنس سرامیکه درش استیله از این 3تیکه هاس که روی یه استند ساده س. راحت تمیز ...

ممنونم عزیزم ازراهنماییت. اره اتفاقا گل برجسته ازلحاظ بصری هم پسندم نیس

لطفالایک نکنین. 
سلام ببخشید شما از چه مایعی استفاده میکنید؟منم میخوام بخرم

من ازمایع اکتیو استفاده میکنم نرم کننده هم همین مارک هم بوش خوبه هم قدرت پاک کنندگیش وهم قیمتش مناسبتره. مثلانرم کننده سافتلن بااینکه خیلی خوبه ولی بشدت غلیظه وتوی مخزن ماشین میمونه

لطفالایک نکنین. 

دیروز رغتم سراغ لباسای مشکیم. یه هدشال داشتم که وقتی وقتی میبستم صورتم کوچیکترنشون داده میشد وبهم نمیومد میخواستم خروجی بزارمش که دریک حرکت اومدم طلق روسری روباسنجاق ته گرد فیکس کردم بهش دیگه خوب وایمیسه ومیشه ازش استفاده کنم.(مخالف خروجی هیجانی والکی هستم ودوستدارم تاجایی که میشه ازاون ثسیله استفاده کنم) 

ورودی دیروز هم دوتاتیشرت مشکی برای بچها که میخواستم طرح ساده بگیرم جاهای دیگم بپوشم که بامخالفت سخت پسرم وباباشون مواجه شدم وکشیدم کنار😊

لطفالایک نکنین. 

روزتون بخیر 

خروجی ها :

خط چشم مایع(خیلی وقته دارم استفاده نمی‌کنم چون بلد نیستم خوب بکشم بنابراین رفت خروجی)

...

یه تیکه موکت کوچیک

...

یه قوطی (تعداد قوطیام زیاده امروز دوباره چک میکنم که بزارم خروجی سبک تر شه)

...

سلام گزارش امروز،دیروز رفتم سراغ کابینت،چون قبلا پا سماری رو جمع کردم و تو کارتن گذاشتم برای اثاث کشی، چای رو از تو جعبه اش استفاده میکنیم،اینم بگم چای دم کردن با همسرم هست،به خاطر همین ندیدم که بسته چای ته کشیده دیروز که رفتم سراغ کابینت دیدم اندازه یه پیاله کوچیک چای تو یه جعبه بزرگه،چای رو ریختم تو یه شیشه کوچولو جعبه رفت تو بازیافت،یه جعبه بیسکویت هم بود و یه پاکت نون رژیمی،اینا هم چون دخترم استفاده میکنه دیدم ته کشیدن و فقط پاکت و جعبه های بزرگ تو کابینت رو شلوغ کرده،اونارو هم جا به جا کردم و جعبه ها رفتن خروجی،باز هم مقداری کاغذ از وسایل دخترم جمع شد،یه شیشه خالی رب که تو کابینت دیدم فکر کنم همسرم گذاشته بود،اینا همه جمع شد و صبح امروز دادیم به بازیافت محل،یه گلدون شیشه ای بلند و چندتا شاخه بامبو داشتم با یه قالیچه پرز بلند گذاشتم تو دیوار فروش نرفت میخوام بدم خواهرم،گفت برای مادر شوهرش میخواد،لوستر اتاق دخترم هم مناسب سنش نیست امروز بازش میکنم میزارم کنار سطل زباله بیرون شاید به درد کسی بخوره،برای خونه جدید یدونه دیگه مناسب دکور اتاقش جایگزین میشه،سه تا تابلو هم میزارم کنار همون لوستر،چندتا گوشی قدیمی هم داریم امروز همسرم یکیو پیدا کرد که خریدار گوشی قدیمیه مثل اینکه خدا بخواد از شر اینا هم خلاص میشیم،ببخشید زیاد طولانی بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دیروز رغتم سراغ لباسای مشکیم. یه هدشال داشتم که وقتی وقتی میبستم صورتم کوچیکترنشون داده میشد وبهم نم ...

دقیقا همین طوره

به نظرمن زندگی مینیمال علاوه بر کم بودن وسایل به این نکته هم اشاره داره که از وسایلمون تا حد امکان استفاده کنیم مگر حالا استثنائاتی باشه

#چالش-هفته-چهاردهم

چندتا از اشغالای دوست داشتنی یادگاری که دل کندم.

یک ظرف سوهان که توش ریزه یادگاری بود.

کیف جاکلیدی از همسرم

مقداری صدف و مهره

چند مهره ی منچ

در هفته حدود پانزده تکه خروجی اجباری بدون جایگزین  دارم... خروجی ها رو هم در حین تمیزکاری پیدامیکنم... 

چون هوا داره گرم میشه و رطوبت بالا میره... یه سری موادخوراکی رو باید یخچال بزارم و انگار دارم پازل بازی میکنم داخل یخچال و مرتب جابه جایی دارم... ارد نخودچی و ارد برنج و نشاسته گل هم گذاشتم یخچال و کلا مواد اینجوری رو داخل یک نظم دهنده گذاشتم...

یخچال من از این مدلهای ساده هست که نصف میشه 😄... بالا یخچال سه طبقه و دوتا کشو کوچیک... و پایین فریزر هست و سه کشو ... تقریبا بیست سال عمر داره و واقعا راضی هستم ...

مدتی دنبال خرید یخچال و فریزر دوقلو بودیم... بهتر که پشیمون شدیم و نخریدیم ... 

خروجیهای امروز من همچنان ادامه داره😊

...

دو تا ظرف پایه دار کوچیک 

...

یدونه کفگیر

...

یدونه قالب ژله کوچیک

...

دو تا شمع 

................

اینا رو گذاشته بودم کابینت بالای یخچال 

الان کابینتو چک کردم رفتن خروجی

بچه ها یادتونه چنتا پست راجبع خونه ی مادربزرگم اینجا گذاشتم و گفتم کلی براش رفع انباشتگی کردم ....می ...

روحشون شاد💔🥹

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام  دوستای خوبم😍

پریشب مهمونام رفتن و خونه در فجیع ترین حالت ممکن بود منم چون دوست ندارم پیش مهمون کار کنم و مهمونو معذب کنم اهمیت ندادم و گفتم هر وقت برن خونه رو مثل روز اول میکنم!

تا اینکه دیروز ظهر با کمک همسرجان خونه هارو از صفر تا صد تمیز کردیم و عمیقا حالم خوب شد خداروشکر...

تشک‌ها و پتو ها تا شد و سرجاشون رفتن!همه ی نقاط هال گردگیری شد و جارو زده شد🧹آشپزخونه کاملا شسته شد و طی کشیده شد و کابینتا دستمال شد و داخلش مرتب شد✨️سرویس ها کاملا شسته شد و برق افتاد💧🚽اتاق ها گردگیری شد و جارو زده شد🧹آینه ها برق افتاد🪞لباسا شسته شد و در آخر ی دوش دلچسب گرفتم و روتین پوستی رفتم و سوت پایان کارو زدم👌🏻

خروجی: یک ظرف کوچیک پاسماوری که خالی شد رو برای خونه باغ میبرم، یک بسته خالی قرص جوشان، ۲ورق قرص خالی، اضافی های ورق قرصارو با قیچی برش زدم، یک شیشه ترشی، یک ظرف رب، یک بسته کنجد و مقداری لوبیا سفید و لوبیا عروس به مامانم دادم، ۳ دونه رایس کیک، لباسای نویی که استفاده نمیکردم گذاشته بودم کنار تا به ابجیم و مامانم بدم رو تحویلشون دادم، روغن حیوانی که استفاده نمیکردم رو به مادرشوهرم دادم، ۲ بطری نخود و یک بطری ماش تو ظرف حبوبات ریخته شد و بطریاش خروجی، آبکش های پلاستیکی برای خونه باغ گذاشتم و به این ترتیب خونه سبک و تقطه ی دنج ما شده☺️🕊

الهی شکر🤲🏻

تو باید تا آخر عمری که خدا بهت هدیه میده مواظب این بدن باشی این بدن مرکب روح توئهبرای اینکه روح بتون ...

چشم طبق معمول حق با شماست هیدوا جان دستکش دارم یه پیشبند خوشگل هم با پارچه های اضافی تو خونه میدوزم و استفاده میکنم حتما مرسی😍😘