2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736849 بازدید | 44690 پست
من خانواده خودم با خودمون حدود ۱۸ نفرن. خانواده همسر هم همون حدودا. یه سرویس ۱۸ نفره چینی دارم و ...

راست میگین فکر مهمون سرزده رو نکردم. به قول هیدوا خانم یه سرویس 12 نفره میگیرم نهایت اگه دیدم کمه از همون مدل بعدا اضافه میکنم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیدا جان قبلا پیشبند میبستم و دستکش دستم میکردم ولی خیلی ساله که دیگه حوصله هیچی رو ندارم و تنبلیم م ...

پس تاحد ممکن از وایتکس استفاده نکن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اتفاقا منم خیلی نمیپسندم اونروز که رفتم بازار مدلای مختلف زیادبود. یه مدل که خیلی خوشم اومد یه تیکه ...

تابناک جان. پاسماوری من از جنس سرامیکه درش استیله از این 3تیکه هاس که روی یه استند ساده س. راحت تمیز میشه و درش محکمه. فقط از این سرامیکا که نقش برجسته داره نگیرید چربی بهش میشینه شستنش سخته. 

هرکاری میکنن نمیتونم عکس بفرستم براتون 

این تصویر پاکسازی کنید یا حذف یا جا بجایی

هر کاربر فقط یک مورد بگه.اگه دوست داشتید جمعه هر هفته یک کاربر عکس بده بقیه پاکسازی کنند فکر کنم ایده های خوبی ازش دربیاد.عکس ها نتی باشه این هفته ازمایشی وسط هفته

✅خودم اون سبد حصیری بالای کمد از این اتاق حذف می کردم

شادی صدام کنید
چون زود پر میشه من به 10 صفحه میرسه پاک میکنم (تقریبا هر دو سه روز یکبار) گزارشمو تو همین پست مینویس ...

چه جالب... منم الان اومدم گزارشمو بدم 😄...

امروز نزدیک به یک ساعت وقت گذاشتم برای لباسهایی که با دوختن و تغییرات کوچیک دوباره قابل استفاده میشن... و خروجی ها چند تکه پاچه و تمام شدن یک نخ ...
فردا هم ادامه خواهد داشت ...😄
نظم بهتری هم به نخ ها دادم و برای سردوز کردن سعی کردم از ماسوره ها استفاده کنم...بعضی رنگهاشون سالهاست استفاده نداشتم و موندن به ماسوره . حداقل اینجوری خالی شدند

و از همه مهمتر بعد از ماهها حسابی به چرخ خیاطی رسیدم و تر و تمیزش کردم 

اون گلدون که روی صندلیه رو هم من حذف میکنم. 

برای اینکه تعداد پستام زیاد نشه  گزارش خروجی ها رو همینجا میگم. 

شنبه ها خونه رو اساسی تمیز میکنم ولی دیروز و امروز بخاطر درد گردنم نتونستم کاری انجام بدم. 

برحسب عادت برای خروجی دادن رفتم کمد لباسا رو کمی مرتب کردم، کابینت زیر سینک رو مرتب کردم. 

خروجی هاش شد؛ 

یه سبد پلاستیکی میوه

یه ظرف شیشه ای که محتویاتش تموم شده بود 

یه بگ کاغذی 

یه دامن خونگی که کهنه شده بود. 

من برای ماشین لباسشویی همیشه مایع استفاده کردم هم لباس ها تمیز و خوشبو میشن هم آسیب کمتری به خود دست ...

سلام ببخشید شما از چه مایعی استفاده میکنید؟

منم میخوام بخرم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

من تابلوها و سبد رو حذف میکردم کفشارم میذاشتم سرجاشون گلدوناهم یجا باشن بهتره

خروجی امروزم یه گل باگلدون سفالی که دادم به یه دوستی

در حال حاضر فقط سه تا گلدون دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.