2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
خونه ما هم فقط یک ساعت و یک قاب که اونم نقاشی سیاه قلمه که خواهرشوهرم از من و همسرم کشیده و خیلی هم ...

خخخخ

کولرهای آبی اگه داری باعث رطوبت و خراب شدن تابلو میشه 🫣🫣🫣

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم

ببخشید😅 به قول دوستمون برای دسترسی راحت تر این کارو کرده بودم

مدارک پاکسازی شد

خروجی چندتا کپی و پاکت

ضد افتابم تموم شد رفت خروجی

همه گوشواره هامم شستم و تمیز شد 

یخورده سیر خشک کرده بودم اونا رو هم پودر کردم ریختم داخل نمکدون 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
👈🏻خود به خود افتاد ،شکست👈🏻میخواستم تمیزش کنم،خراب شد👈🏻بچه خرابش کرد👈🏻روش چیزی ریخت ،داغون شد ...

ممنون از پیشنهادات 

کاش ازین چیزا برامون کادو نیارن که مجبور نشیم برای قلع و قمع کردنش به سختی بیفتیم😁

خخخخکولرهای آبی اگه داری باعث رطوبت و خراب شدن تابلو میشه 🫣🫣🫣

نه متاسفانه کولرآبی نداریم

باید موقع اسباب کشی بزنم بشکنمش ولی تاحالا فرصتش پیش نیومده یعنی اون موقع ها همیشه یادم میره 😁

دوستان یه سوال ما چند سالی هست تو فامیلامون سفره پهن نمیشه و معمولا شام سلف سرو میشه ،بنظرتون خرید ظ ...

سلام به نظرم ظروف سوفله نگیر 😭

پشیمون میشی کاربردی نیست 😁

در مورد چشم وهم چشمی هم به نظرم سعی کنید سادگی وراحتی رو از شما یاد بگیرن نه اینکه شما از اونا چشم و هم چشمی یاد بگیرید و رقابت ایجاد بشه 😉⚘

کاش این رفتارهای رقابت گونه بین خانواده و فامیلها از بین بره 

همه راحت و ساده زندگی کنن 🌹

امروز می خواستم برم بازار روز واگه می رفتم حتما ورودی داشتم که شرایط رفتن ام جور نشد.

ریمل ودوتا رژلب وخط چشمم پیدا نکردم وفعلا با یه ریمل قبلی یه رژلب دارم سر می کنم.

تمام دیروز با اینکه بیرون هم بودم غیبت نداشتم.

می خواستم انلاین کتاب بخرم گفتم بمونه حضوری بخریم که دخترم فضای کتلب فروشی ببینه شهر ما کتاب فروشی نداره.

شادی صدام کنید
ممنون از پیشنهادات کاش ازین چیزا برامون کادو نیارن که مجبور نشیم برای قلع و قمع کردنش به سختی بیفتیم ...

قربونت😘

اره واقعا😒

کادو به نظر من فقطططط نقدی💵

نهایتا اگه خیلی صمیمی یا نزدیک باشن، میتونن بپرسن چی لازم داری؟!

که اونم من نمیپسندم؛چون پروسه خرید کردن رو خیلی دوست دارم

مخصوصا الان که فقط چیزهای مهم و ضروری رو میخرم ، بازار کمتر میرم...

سلام دوستان عزیز؛ 

مدتیه که تو خریدکردنام خیلی محتاط تر عمل میکنم تا اسراف نکنم.همیشه تو وسایل بهداشتی و آرایشی مینیمال بودم و خیلی حساس، اینبار تجربه ی جدیدی داشتم خواستم با شما هم درمیون بذارم . 

تو بحث لباس دیدم چندتا از دوستان از  برند لعیا برای لباس زیر راضی بودن. منم چندساله این برند رو استفاده میکنم و واقعا عالیه، یا دوستان چندتا شامپو و ماسک مو معرفی کردن... این مدت برای لوازم بهداشتی و آرایشی چندتا برند ایرانی رو مصرف کردم که واقعا عالی بودن هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ قیمت یکیش ضدآفتاب راسن بود که البته اینو 15ساله استفاده میکنم، خط چشم مطرب که یکساله دارم میخرم و برای چشم من که حساسه خیلی عالی بود و براثر تعریق هم پخش نمیشه، و بادی اسپلش دیلانچی صورتی که از عطر و ادکلنم ماندگاریش بیشتر بود. لاک ناخن گلباران عالیه ولی یه مدته هرجا میرم نیست.

امیدوارم به درد شما هم بخوره. 

اگه تو خرید جوراب از برند خاصی رضایت داشتین هم معرفی کنید عالی میشه. 

ورودی :

یک جفت دمپایی از طرف خواهرم دمپایی قبلی می‌ره برای حیاط دمپایی حیاط می‌ره خروجی چون یمقدار پام رو اذیت کرده بود 

ورودی خروجی همزمان :

برای دختر خواهرم طبق سلیقه خودش یک سرویس زیورآلات ترند خریده بودم و ایشون از خرید بنده بی خبر بود 

امروز دیدمش و بهش هدیه دادم 

ورودی :

دو تخته فرش برای طبقه ای که بیشترین استفاده رو داریم فرش های قبلی این قسمت به قسمت های دیگه منتقل شد .در حال حاضر همه قسمت های منزلمون به مقدار نیاز فرش دارن 

ققنوس
خونه ما هم فقط یک ساعت و یک قاب که اونم نقاشی سیاه قلمه که خواهرشوهرم از من و همسرم کشیده و خیلی هم ...

خیلی سخته جواب این سوال!

برای منم  مادر شوهرم ی بلوز زمستونی خریده. متاسفانه به طرز خیلی عجیبی این لباس بهم نمیاد و من موندم چکارش کنم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
👈🏻خود به خود افتاد ،شکست👈🏻میخواستم تمیزش کنم،خراب شد👈🏻بچه خرابش کرد👈🏻روش چیزی ریخت ،داغون شد ...

عزیزم شما که انقدر خوب راهکار دادی راجع به بلوزی که مادرشوهرم برای من خریده و اصلا بهم نمیاد هم چند تا راهکار ارائه بدین  

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
خیلی سخته جواب این سوال!برای منم مادر شوهرم ی بلوز زمستونی خریده. متاسفانه به طرز خیلی عجیبی این لب ...

من در این زمینه خیلی راحتم چون سالهاست همه می‌دونن چیزی که دوست نداشته باشم رو استفاده نمیکنم 

من روزهای اول نامزدی از طرف همسرم یه کاپشن و بوت هدیه گرفتم و دوستشون نداشتم همون لحظه به همسرم گفتم عزیزم من شما رو بسیار دوست دارم اخلاق و رفتارت رو بسیار میپسندم اما سلیقه تون با من متضاد هست و این هدایا رو قبول نمیکنم 

همسرم برده بودن منزل و مادرشون هدیه داده بودن به دختر خانمی از اقوام نزدیک خودشون بارها تن ایشون دیدمشون و از اینکه ایشون پسندیده بودن خوشحال شدم 

تا به حال که حدود بیست سال از زندگی مشترک ما میگذره هر هدیه فیزیکی برام آورده شده اگر دوست نداشته باشم به راحتی می‌بخشم اقوام خودم می‌دونن یا هدیه فیزیکی تهیه نمیکنن یا با حضور خودم و طبق سلیقه خودم میخرن

ققنوس