2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست
ممنم ازخواننده های خاموش این تاپیک وتاپیک پس اندازم اتفاقا تو فکرتون بودم که مدتیه نیستین. انشالله م ...

ممنون گلم 

نه عزیزم ازون خونه رفتیم و با کمک این تاپیک خیلی وسایلم کمتر شده و تقریبا دیگه هرچیزی جای خودشون رو پیدا کردن

البته منم ذهنم آروم تر شده  و دیگه خیلی به چیدمان حساس نیستم 💚

عالی بودن خروجیهات عزیزم. انشالله موکت تعویض کردی رنگ خیلی روشن هم برندار. من روشن دارم درحدکرم مارک ...

در راستای حرفای شما منم بگم که قهوه ای طرحدار هم نخر خونه رو کوچیک تر نشون میده 

مال ما قهوه ای طرح پارکته

به نظر من طوسی خوبه با همه چی میاد 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما شما تو طلا هم مینیمال هستید؟ چیا دارین واستفاده میکنید؟ چیا واسه پس انداز میخرید؟

یه گوشواره داشتم با یه انگشتر 

انگشتر برام کوچیک شده بود عوض کردم یه گوشواره دیگه گرفتم 

جفت گوشواره هام حلقه ایه و همیشه میندازم 

ولی کلا تو مصرف اکسسوری مینیمالم حتی بدل هم کم میندازم

خانوما شما تو طلا هم مینیمال هستید؟ چیا دارین واستفاده میکنید؟ چیا واسه پس انداز میخرید؟

من یه گوشواره و اویز ظریف دارم که روزانه استفاده میکنم 

یه دستبند و یه گوشواره و گردنبند هم برای مراسم استفاده میکنم

بقیه طلاها پس اندازی هستن

حلقه هم فقط تو مراسم خاص.  کلا با انگشتر میونه ای ندارم و حس بدی بهم دست میده 

در راستای حرفای شما منم بگم که قهوه ای طرحدار هم نخر خونه رو کوچیک تر نشون میده  مال ما قهوه ا ...

اره ازاشناهامون قهوه ای سوخته دارن اشغال روش معلومه. اخه مونده طوسی به رنگ فرشاش بیاد. ولی طوسی ونسکافه ای خوبن لکه واشغال نشون نمیدن

لطفالایک نکنین. 

من چندین ماه پیش مقداری از طلا و ماشین شخصی خودم رو فروختم برای تبدیل منزل قبلیمون به منزل جدید 

در حال حاضر یک سرویس دارم که به دلیل نگین دار بودن در مجالس استفاده میکنم 

برای روزمره دو عدد انگشتر ظریف دارم یک گوشواره و یک زنجیر و پلاک مشابه هم بسیار ساده و کم وزن 

ست مصرفی روزمره م مینیمال تر از ست مجلسی هست 

تمام طلاهای پس اندازی و متفرقه نیست فروخته شدن

اگر همسرم موافقت میکردن همین طلاها رو هم می‌فروختم و برای خودم ماشین می‌گرفتم ولی ایشون میگن اگر طلا رو بفروشیم دیگه تلاشی برای پس انداز نداریم 

بهتره پس انداز کنیم و ماشین رو تهیه کنیم

ققنوس
بدلیحات هیچچی ندارم ..اصلا نمیخرم

من خیلی دوست دارم ولی بیشتر وقتا یادم میره بندازم😂😅ولی دیگه نمیخرم قول میدم

تو امر طلا ماکسیمال هستم 

چند سال پیش برا خرید خونه سرویس عروسیم رو فروختم 

یه نیمست دستبند و انگشتر داشتم ..بعد چند سال مدال و گوشواره همونم دیدم و خریدم ..یعنی شد ست کامل 

ی انگشتر حلقه دارم با ی دستبند کارتیر برای محیط کار 

حلقه ازدواج  منو همسرم هیچکدوم دست نمی‌کنیم ولی نگه داشتیم 

چهارتا النگو دارم که به مرور  صرفا جهت پس انداز خریدم 

ی جفت گوشواره روز مره دارم 

اتفاقا دیروز رفتم  و یه انگشتر خریدم 

کلا انگشتر مورد پسندمه و پنج تا دارم که همزمان استفاده نمیشه بسته به محیط استفاده دارم ..تو این مورد ماکسیمالم

صبا هستم 
بدلیحات هیچچی ندارم ..اصلا نمیخرم

منم اصلا نمیخرم. تو کل عمرمم فک کنم سه یا چهاربار ازین چیزا خریده باشم.  

درحال حاضر فقط یه اویز ظریف دارم که سال ۸۸ خریدم و درواقع اولین بدلیجاتیه که خریدم و خیلی دوسش دارم. استفاده نمیکنم و تو جعبه یادگاری هام نگهش میدارم 

اون انگشتر رو که دیروز خریدم اصن ظریف نیست و ماکسیماله وای خب من تو بعضی مراسمات دوست داشتم که ی انگ ...

مبارکه عزیزم 

به نظرم مینیمال بودن توی طلا به تعداد طلاهایی هست که داریم و استفاده میکنیم و برامون کاربردی هستن

این موضوع که طرحش مینیمال باشه یا ماکسیمال کاملا سلیقه ایه و خداوشکر طلا ازون چیزاییه که حتی یه روزی هم از مد بره میتونی برای پس انداز کنار بذاری

مبارکه عزیزم  به نظرم مینیمال بودن توی طلا به تعداد طلاهایی هست که داریم و استفاده میکنیم و بر ...

ممنونم عزیزم ..بله درسته ..البته من می‌دونم همه اینارو تو سال پیش رو میفروشم چون قصد تعویض خونه رو دارم

صبا هستم 

والا تو این شرایط اقتصادی تو تنها چیزی که دوست ندارم از لحاظ حجمی مینیمال باشم طلاس. 

از دوران مجردیم  گوشواره و گردنبند و انگشتر دارم. سرویس عروسیم، یه گردنبند که سنگکاری، حلقه و دوتا انگشتر، مقداری پلاک و گوشواره ی کوچیک که بیشتر به چشم پس انداز خریدمشون.روزمره یه رینگ و یه زنجیر فیگارو و یه گوشواره میخی ميندازم. 

اهل بدلیجاتم نیستم، یه سری اکسسوری داشتم که الکی تو کمد خاک می‌خورد ردشون کردم رفت.