2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738961 بازدید | 44705 پست
می خوام بگم زندگی ما پر از این زیادها وسنگین هاست از مراسم های عروسی تا اعیاد دینی تا همه چیز ولقعا ...

من فقط روزه قضا زیاد دارم خیلی بابتشون ناراحتم😔دوساله شروع کردم روزه قضاهامو میگیرم و با هر بار ادا کردن حس میکنم سبک تر شدم 

ولی امسال قرص ال دی میخورم که دیرتر پریود شم که دیگه قضا نداشته باشه، بتونم برای سالهای پیش و بگیرم و زودتر تموم بشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی 

دوتا یدک فرمژه /فرچه ابرو 

خروجی

فرچه ابرو قبلی 

دوتا فرمژه داشتم یکیشو میذارم خروجی و اون یکی جایگزین میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام💐

در مورد عیدی حرف زدین 

امسال به جز مادرم کسی به بچه های من عیدی نداد منم در عوض به کسی عیدی ندادم اما الان اصلا حس خوبی ندارم. (تو پرانتز بگم به یه سری دلایل مهمانی هم کم برگزار شد). 

میخوام یه قانون برا خودم بذارم هر بچه ای که خونه مون تو عید میاد من یه مبلغی (در حد وسعم نه بیشتر) هدیه بدم و برام مهم نباشه که طرف مقابل به بچه های من عیدی میده یا نه. 

میخوام در مورد یه موضوعی حرف بزنم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه. 

قبلا لطف و محبت من به یه اندازه شامل همه میشد. یعنی حتی اگر کسی با من بدرفتاری هم میکرد در نهایت چیزی از محبت من کم نمیشد. 

امسال یه مسافرت کوتاه داشتم به فردی که دفعه ی قبل از رفتارش رنجیده بودم لطف و محبت بیجا نکردم هیچ سوغاتی براش نبردم و از این بابت ناراحت نیستم. قبلا اگه میخواستم سوغاتی بگیرم برای همه میگرفتم و خودم رو به دردسر مینداختم، مثلا میخواستم بینشون فرق نذارم. این در حالیکه اونها بین من و بقیه فرق میذارن چرا من نذارم؟ 

سلام به همه،سال نو مبارک،منم اومدم با اولین گزارش سال جدید،خروجی: یه تونیک برای خودم که کاملا نو بود ولی باهاش راحت نبودم،یه شلوار خونگی مردونه،یه مانتو خودم که خیلی خوشگل بود و خیلی دوسش داشتم ولی سایزش ۴۴ بود و من سایز کم کردم وسایزم ۴۰ شده خیلی تو تنم زار میزد،یه قطره چکون که اصلا یادم نیست چرا نگه داشتمش،یه قطره هم مخصوص کاکتوس بود که چون کاکتوس هام رو خروجی گذاشتم اونم از دور خارج شد،یه لیسک داشتم دستش شکست و رفت خروجی یه جدید جایگزین شد،اما در مورد ورودی ها من آبان ماه دارم برای همیشه از تهران میرم شهرستان،دیگه اونجا خیلی رفت و آمدم زیاد میشه بعضی چیزارو باید تهیه کنم،یا به تعدادشون اضافه کنم،بنابراین مرتب هر ماه ورودی دارم تا کم و کسریهام قبل از رفتن جور بشه،مثلا دیروز برای حمام و دستشویی خونه جدید دوجفت دمپایی خریدم،ولی هنوز یه جفت دمپایی زنانه برای تو حمام و یه جفت بچگانه برای دستشویی مونده،طی،سه تا لگن پلاستیکی،یه نمگیر ظرف ورودی هام هستن،مبلمان جدید لازم دارم،بعضی ظرفها تعدادش کم بود مثلا ۱۲ تا فنجان داشتم از چند مدل مختلف و یکی از مدلها رودو دست دیگه اضافه کردم،تا برای مهمون زیاد یه ست کامل داشته باشم،همین طرح فنجون رو کلا دارم ست پذیراییش رو ۲۴ نفره کامل میکنم مثلا  پیش دستیشم خریدم دو دست دیگه،وهمینطورپیاله های آجیل خوری،کاسه بزگ آجیل هم دارم،شکلات خوری رو اضافه کردم،الان شیرینی خوری و لیوانهاش مونده که باید تهیه کنم،وخیلی ورودی های دیگه داشتم شاید حوصلتون نکشه بخونید،ولی این خونه چون از خونه جدید کوچیکتره وسایلی که ورودی هستن خیلی تو کمدم جا گرفتن و شلوغ شده اعصابم رو خراب کرده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من فقط روزه قضا زیاد دارم خیلی بابتشون ناراحتم😔دوساله شروع کردم روزه قضاهامو میگیرم و با هر بار ادا ...

قبول باشه عزیزم منم روزه قضا زیاد دارم ولی امسال نمی رسم ادا کنم انشا..خدا عمری بده سال بعد ادا کنم

شادی صدام کنید

امروز نوبت شستشو نبود ولی روتختی شستم صبح ملحفه تخت شستم

طبق برنامه نوبت پنتری بود سرسری مرتب کردم وجارو کشیدم

اینایی که میگم نمی تونم بذارم خروجی ولی میگم شاید کسی پیامم ببینه ونخره

سرویس اورانوس که اون روز صحبتش شد یه سایز بزرگ اشکه اصلا نمی دونم جای چیه بلااستفاده است 

سه تا سایز دیگه اش بدون استفاده است  چندسال تو یه سایزش لرد نی ریزم‌نی ذارم تو یخچال که یه استفاده کرده بودم از اون سه تیز قند وشکر وچای لش یکی اش شکر یکی چای یکی بدون استفاده است.جا نونی اش چند سال میش در اثر استفاده خراب شد گذاشتم خروجی جا برنجی ولی استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
امروز نوبت شستشو نبود ولی روتختی شستم صبح ملحفه تخت شستم طبق برنامه نوبت پنتری بود سرسری مرتب کردم ...

چندتا سبد نظم دهنده که تو قسمت های مختلف خونه بلاتکلیف

واقعا نظم دهنده ها از هیچ نوع اش نخرید

چندین سبد که تو این ده سال استفاده نشده.

شادی صدام کنید

امروز خواستم لباسای زمستونه رو جمع کنم گفتم تا آخر فروردین دست نگه دارم بعد، ولی یه سری ها رو شستم گذاشتم تو بقچه، خوشبختانه خروجی خاصی نداشتم جز چندتا بند و کمربند لباس که مورد استفاده نیست. بالکن رو حسابی تمیز کردم و شستم خروجی دوتا گلدون خالی و یه تیکه پارچه که تابستونا سایه بون گلام بود. الان 4تا گلدون گل دارم که دوتاش فلفل دلمه ای و گوجه گیلاسیه دوتام گل قاشقی و آلوئه ورا، تو خونه هم یه پتوس تو آب. امسال هر کدوم از شاگردام که برام گلدون زحمت کشیدن آوردن جوری بود که نحوه ی نگهداریشو بلد نبودم گذاشتم تو تراس مدرسه همکارا بهش رسیدگی میکنن و سالم موندن، قبلا هر گلی رو می‌آوردم خونه و اکثرشون هم بعد چند ماه خراب میشد و دلم کلی میسوخت. 

در مورد عیدی دادن دوستان صحبت کردن، منم نظرم رو بگم، قدیما یادمه وقتی جایی میرفتیم عید دیدنی همه بهمون عیدی میدادن ولی یه مبلغ کم و معقول و با اینکه همه ی خانواده ها پرجمعیت بودن خیلی هم به کسی فشار نمی آمد چون همه چی به قاعده بود و ما بچه ها با همون هدیه های کم و ساده خوشحال بودیم. ولی الان هر خانواده ای یکی یا دوتا بچه داره اونوقت مبلغ عيدي ها گاهی اوقات میلیونی میشه،انگار بزرگتر ها اینو وسیله های برای فخر فروشی و... کردن نه برای دلخوشی بچه ها. 

خلاصه که خودمون خیلی چیزا رو  سخت گرفتیم و خرابش کردیم،حالا گرونی و شرایط اقتصادی که جای خود

امروز خواستم لباسای زمستونه رو جمع کنم گفتم تا آخر فروردین دست نگه دارم بعد، ولی یه سری ها رو شستم گ ...

پیام شما برای عیدی دادن دقیقا سبک خانواده ماست

عیدی می‌دیم کم و معقول 

رقم امسال دویست هزار تومان بود که همیشه هم رقم رو بزرگترین نوه دختری تایین می‌کنه 

مادر من شش نوه دارن که هم خودشون نفری دویست عیدی دادن هم ماها 

کاری به تعداد هم نداریم خواهر بزرگم فقط یک فرزند دارن اما وسطی سه فرزند دارن ولی باز هم رقم همان دویست بوده 

اگر بخواییم جبران کنیم برای مناسبت های دیگه جبران می‌کنیم 

ققنوس
پیام شما برای عیدی دادن دقیقا سبک خانواده ماست عیدی می‌دیم کم و معقول  رقم امسال دویست هزار ت ...

چقدر خوب 👌

پدر و مادرامون اکثرأ بازنشسته هستند و رفت و آمداشون زیاده و اگر قرار باشه مبلغ زیادی عیدی بدن به همه ی نوه ها و فرزندان واقعا براشون مشکله گناه دارن. 

قبول باشه عزیزم منم روزه قضا زیاد دارم ولی امسال نمی رسم ادا کنم انشا..خدا عمری بده سال بعد ادا کنم

ان شاءالله ♥

سلام به همه،سال نو مبارک،منم اومدم با اولین گزارش سال جدید،خروجی: یه تونیک برای خودم که کاملا نو بود ...

عزیزم ان شاءالله به سلامتی جا به جا بشید و خونه جدید پر از خیر و برکت باشه براتون♥ولی تو خرید ها عجله نکن یوقت میبینی خیلی از وسایلی که داری رو میتونی دوباره ازشون استفاده کنی و اینجوری خریدت هیجانی نمیشه

یا یه سری وسایلی که دیگه استفاده نمیشن بفروش و با پولش وسایل جدید بگیر