2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
 میتونید عیدی بچه هارو ازشون بگیرید و نفری صد یا دویست تومن بذارید روش و به بچه های برادرتون بد ...

نه عزیزم این مبلغ وخودم خوب نمیبینم کلا فشارروم زیادمیشه بچه عیدیشومیخوادذوق داره تاکجااین مدلی پیش بریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من قبل عید خیلی  بی رمق بودم 

واقعا نمیتونستم خونه تکونی کنم

انگار کل انرژیم رفته بود و البته اینکه شاغل هم بودم مزید بر علت شد

اما خب هر سال خونه تکونی دارم و این حس تنبلی حالم رو به شدت بد میکرد

تصمیم گرفتم بعد از مدتها این تاپیک رو بخونم و بمب انرژی بشم و همین هم شد

چون تابستون خوندم و عمل کردم

این رو هم بگم کلا این مدلی هستم ولی کامل ترش کردم

پاشدم و خونه تکونی کردم و یکسری وسایل اضافه که زیاد هم نبود رخت بستن از خونم 

اما در مورد لباس واقعا من نمیتونم مینیمال شم😁😁 و اصلا هم دوست ندارم 

اما چیزی که یاد گرفتم در مورد لوازم بهداشتی و ارایشی بود که تا وقتی تهش رو درنیوردم خرید نکنم 

بقیش در ادامه......

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
سلام من قبل عید خیلی  بی رمق بودم  واقعا نمیتونستم خونه تکونی کنم انگار کل انرژیم رفت ...

خیلی پیش اومده بود یه لوازم ارایشی جدید خریدم و قیلی بلااستفاده موند و در نهایت دور انداختم اما تصمیم گرفتم حتی برای شامپو و ماسک مو همه رو تموم کنم بعد بخرم

الان شاهد چندین ماسک مو نصفه نیمه هستم که باید تموم کنم بعد مجدد بخرم

در مورد مواد غذایی هم تا خدودی مینیمال شدم و این خیلی خوب بود 

ولی در موارد دیگه تقریبا مینیمال بودم دوست نداشتم اضافه دورم چیزی باشه

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
من چندین بارگفتم کوگوش شنوا

اگه همسرتون همکاری می کنه شما مبلغ مورد تظرتون عیدی بدین ما به تفاوت عیدی که به بچه هاتون دادن تو یه مناسبت مهمتر  هدیه کنید.

یه خونه عوض کردنی،جشن ازدواجی،تولد بزرگی 

شادی صدام کنید
اگه همسرتون همکاری می کنه شما مبلغ مورد تظرتون عیدی بدین ما به تفاوت عیدی که به بچه هاتون دادن تو یه ...

دقیقا من همین کارومیکنم عزیزم موقعیت های مختلف بیشترمیدم واصلا نمیتونم تا محبت دیگران ودوبله جبران نکنم نمیشه ولی داداشام بازبرمیدارن موقعیت مختلف دوبله میدن بچه ها

خروجی:

یه شلوار که قبلاً خریده بودم و نپوشیده بودم و در نهایت الان بخاطر اندازه نشدن بدون عذاب وجدان میدمش خروجی

همیشه بخاطر اینکه شاید لازم شه نمی‌تونستم بزارمش این یدونه رو.

شلوار نو و خیلی خوبی بود کلا دو بار فکر کنم پوشیدم، هر دوبار همه بازخوردا عالی بود ولی خودم نمی‌دونم چرا باهاش ارتباط برقرار نکردم

سلام دوستان برای همتون آرزوی بهترینارو دارم❤️❤️❤️🌹🌹🌹

ورودی این چند روزم: دو تا تاپ و یه شلوار بیرونی برای خودم

یه عروسک و چند تا اسباب بازی و چند تیکه لباس برای دخترم 

خروجی ها: یه شلوار بیرونی خودم ، یه تاپ ،یه شلوار خونگی خودم یه شلوار دخترم که اندازش نبود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
به خاطر بارداری پر خطر کلی نماز قضا دارم وبرای همون بارداری کلی نذر سنگین که از سر استیصال بود که اگ ...

عزیزم چرا نماز قضا. حیف نگذار بارداریت نمازات قضا بشه، چون حتی اگه خیلی خیلی حالت بد که زیرت لگن میگذارن خوابیده نمازت را بخون. اگر حالت بهتر رو صندلی، دیگه بسته به شرایطتت

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
به خاطر بارداری پر خطر کلی نماز قضا دارم وبرای همون بارداری کلی نذر سنگین که از سر استیصال بود که اگ ...

نماز رو بدون قنوت و با یک تسبیحات اربعه میتونید بخونید اینجوری زودتر تموم میشه

ولی میگن خوابیده هم میشه خوند ایکاش اون موقع خوابیده میخوندید یا حالا تو هر پوزیشنی که راحت بودید میخوندید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را