2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740952 بازدید | 44733 پست
مثال می زنم تا تاپیک ابعاد گسترده ای پیدا کنه کمی بحث وتبادل نظر ایجاد بشه فارغ از گزارش دادن روتین ...

الان راضی نیستید از این ورودی ها؟مثلا لیلی دیلی هم یه مدت خرید ولی چون حوصله استفاده نداشت خروجی داد

نظر من اینه که خیلی خوبه یه خانم بتونه وقت کنه و نه حالا اینکه ماسک فلان بزنه رو صورتش و فلان روتین..ولی همینکه ارایششو کامل از رو صورت پاک کنه با محلول یا حداقل صورتشو صبح و شب با یچیزی بشوره.. چون پوست صورت مثل اسفنج میمونه و ما برعکس آقایون یه سری لوازم استفاده میکنیم و اینا تو منافذ پوستمون میمونن به مرور شادابی پوستو میگیرن

خسته نباشید عزیزم پس شما هم کاربر کتابخون این جمعید چقد عالی..چند وقت پیش صحبتش شد شما با داشتن کتاب ...

سلامت باشید💚

کتاب هیچوقت عضو اضافی خونه نیست،جاش رو سر ماست😄

راستش من در کنار علاقه به سبک مینیمال ، به پسماند صفری ها و سبک زندگی پایدار هم علاقه دارم

قبلا اینجا راجبش مفصل صحبت کردیم با بچه ها...

حتما میدونید دیگه سبک زندگی پسماند صفری ها و طرز فکرشون چطوریه(البته من اصلا به گرد پاشونم نمیرسم ولی سعی میکنم تا حد امکان یه سری چیزارو رعایت کنم)

مینیمال ها میگن مراقب ورودی هات باش تا کمد لباست شلوغ و پر نشه پس کمتر بخریم

ولی پسماند صفری ها میگن برا تولید یه لباس کلی هزینه شده(شامل:نفت و آب و منابع تجدید ناپذیر و...) و بعد از خارج شدن از چرخه مصرف هم قابل بازیافت نیست به خصوص تو ایران پس کمتر بخریم تا به محیط زیست آسیب نزنیم...

اینارو گفتم که بگم خرید باید اگاهانه باشه و به آخرش هم فکر کنید که تهش چی بشه؟

ترکیب این دو تا میشه این که ،برای کتاب اولویت اول عضویت تو کتابخونه است،یا قرض گرفتن... اگر اصرار به خریدن دارید دست دوم بخرید و اگر پیدا نشد مرحله آخر خرید هست

من یه زمانی هم عضو کتابخونه بودم هم چپ و راست میخریدم🤦

الان فرصتم کمتره برا خوندن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشید💚 کتاب هیچوقت عضو اضافی خونه نیست،جاش رو سر ماست😄 راستش من در کنار علاقه به سبک مینیم ...

بله اطلاع دارم مدت ها هم خواننده این تاپیک بودم و صحبت هاتون در این مورد رو خوندم حتی یادمه یه کاربری شایدم خودتون باشید پوست میوه و ...تبدیل به چیزی میکرد

کاملا پایبند بودن بهش واقعاااااا دشواره برام در حال حاضر ولی تاحد ممکن یا لباس سالم باشه اهدا میکنم یا اگه اصلا قابل اهدا نباشه تبدیل به دستمال میکنم برای مادر..مواد شوینده با بسته بندی بزرگ بجای چند تا کوچیک و..

ولی متاسفانه یا خوشبختانه عاشق کتابم:( قبلا عضو کتابخونه بودم ولی کتابایی که من میخونم معمولا ندارن و از همه بد تر اینکه من متن های مهم یا دوست داشتنی کتاب،متن هایی که به فکر فرو برده منو یا حتی غمگینم کرده با نشانگر برچسبی علامت میزنم و وقتی کتاب تموم شد بارها میخونمش در سال پس اون کتاب باید برای خودم باشه

حیفم میاد از یه کتابی برای مثال کتاب سینوهه فقط یه داستانی یادم بمونه بنظرم کتاب خوندن این مدلی بایده ای نداره اگه جملات مهمش یادم نباشه و ازش استفاده نکنم تو زندگی

بله اطلاع دارم مدت ها هم خواننده این تاپیک بودم و صحبت هاتون در این مورد رو خوندم حتی یادمه یه کاربر ...

اینم بگم از توت بگ (کیف پارچه ای) برای خرید یا حتی به عنوان کیفی که وسایل زیاد بخوام ببرم جایی استفاده میکنم

شاید الان بگم کیف پارچه ای برای بعضیا تصاویر زیاد خوشگلی بنظر نیاد ولی اگه تو اینستا توت بگ سرچ کنید مدل های خیلی قشنگی حتی با جیب و زیپ هست که جایگزین عالی برای کیسه پلاستیکه

فقط نمی‌دونم تو چی بزارم و چجوری بزارم که خوب بمونن آسیب نبینن

یه سری لباسای سبک مثل تیشرت و شومیز ولباس بافت رو گذاشتم تو این بقچه زیپ دارا تو کمد دیواری. پالتو و بارونی و شلوار جین ها رو کاور کشیدم تو کمد دیواری آویز کردم.یه سری هم که دلم دیگه باهاشون نبود بخشیدم. 

مثال می زنم تا تاپیک ابعاد گسترده ای پیدا کنه کمی بحث وتبادل نظر ایجاد بشه فارغ از گزارش دادن روتین ...

بنظر من داشتن یه روتین پوستی مناسب اصلا مغایرتی با مینیمالیست نداره

ولی اگر شما بجای یک میسلار دو تا یا چند تا بخرید 

یا همون یکی رو استفاده نکنید میشه تضاد

دیده شده بسیاری از خانم ها چندین ماسک و کرم دارن و خیلیاش رو حتی یکبار هم مصرف نمیکنن

اگر محصولات مراقبتی خریدید و برنامه روزانه ای برای مصرفش دارید ،خرید هیجانی ندارید و هر روز دنبال محصول جدید نیستید شما هنوز هم یک فرد مینیمالیست هستید

ققنوس
بله اطلاع دارم مدت ها هم خواننده این تاپیک بودم و صحبت هاتون در این مورد رو خوندم حتی یادمه یه کاربر ...

اره عزیزم من همون پوست میوه هارو خشک میکنم😅

پس معلومه شما کتاب رو میجویی 😍👌

پس برا این مدل کتاب خوندن حتما باید بخری، ولی کلا داشتن یه کتابخونه کوچولو تو خونه حس خیلی خوبی داره😍 🍃 به خصوص اگه جایگزین بوفه یا وسایل دکوری باشه

اره عزیزم من همون پوست میوه هارو خشک میکنم😅 پس معلومه شما کتاب رو میجویی 😍👌 پس برا این مدل ک ...

فکر کنم بخاطر عکستون یادم مونده شمارو بله تقریبا میجوام🤣

خیلی واقعا تو دکوری های خونه عاشق کتاب،شمع و گیاه طبیعی ام🪴📚🕯

سلام دوستای عزیزم🥰

شبتون بخیر✨

در مورد تعداد شلوار من ۵ تا دارم همه هم مشکی رنگ هستن:

پارچه ای راسته

پارچه ای دمپا

جین دمپا

جین معمولی(نه جذبه نه گشاده ،فکر کنم اسلیم بهش میگن)

کتون جذب

در مورد روتین پوستی هم روزها:

شوینده صورت»تونر»ویتامین c»ضد افتاب»آبرسان

و شبها:

شوینده صورت»کرم دور چشم»ضد جوش

فعلا از تعداد شلوار ها و روتین راضیم و ورودی/خروجی ندارم

سلام شب همگی بخیر

خیلی وقته خواننده ی خاموش تاپیک خوبتونم

و به خاطر این تاپیک و تاپیک مدیریت هزینه ها عضو شدم

ممنون از تاپیک مفیدتون🙏

تو این چند روز منم چندتا خروجی داشتم

قاب سه تیکه 

سبد گل

یدونه روسری

یه جفت دمپایی روفرشی(یه جفت نو جایگزین شد)

پارچ آب

ظرف ژله

جا شمعی

کت همسر(اینو تو دیوار فروختیم)

........‌

تو این یک سال و نیمی که با سبک زندگی مینیمال آشنا شدم،خیلی خونم مرتب تر شده،جا واسه همه ی وسیله هام هست با توجه به اینکه خونمون هم کوچیکه😊

........

ممنون از همگی 🙏🙏🙏❤️😘

یه سری لباسای سبک مثل تیشرت و شومیز ولباس بافت رو گذاشتم تو این بقچه زیپ دارا تو کمد دیواری. پالتو و ...

من حالا همه ی لباس گرم ها رو جمع کردم تو یه ساک بزرگ، چه بافت چه پالتو چه کاپشن ... همه رو گذاشتم یجا

الان شال و روسری ها رو هم اونا که خیلی وقته اصلن استفاده نکردم فعلا گذاشتم یه بسته بندی رو دست نباشه

زیر سارافونی هم قرن هاست استفاده نکردم اونا رو هم همینجوری جم کردم یجا باهم که فعلا رو دست نباشه

برای پیک نیک که تنوع کار زیاده هم می تونید ست یه رنگ بخرید یا شومیز با هر نوع شلواری که مورد پسندتون ...

یه مدلهایی هستن جنس پارچه شون یادم رفته اسمش

مث لباس کوهنوردی هستن

یه شلوار داره و یچی ست همون تونیک طور

خسته شدم از شلوغی

می‌خوام یه چیزی یا باشه و کامل استفاده بشه یا کلا بره خروجی

برا همینم حتی اگر تنوع مانتو یا شلوار یا تیشرت هرچیمم کم بشه باهاش اکی هستم فعلا تا اینا کامل استفاده بشه

بعد اگر لازم شد دوباره ورودی داشته باشم، از همینا که جمع کردم میارم رو دست