2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741238 بازدید | 44739 پست
مگه شماها چقدر لباس میخرید من مثلا شلوار یه جین آبی ساده روزمره دارم یه جین ۹۰ طوسی یکم برام تنگ شده ...

اونا برای دورانیه که هنوز تو استفاده از لباس مینیمال نبودم. من نزدیک یک ساله که تصمیم گرفتم مینیمال شم،یه کوه لباس از اون دوران دارم که نو هستن. تا اطلاع ثانوی فقط خروجی لباس دارم و تموم تلاشم روی کنترل ورودی هاست که تا امروز موفق بودم😊

خوب گزارش خروجی و ورودی این هفته ررو هم بدم؛ 

خروجی؛ 

دوتا شومیز که قرار بود بعد عید بزارم خروجی ولی امروز تصمیم گرفتم زودتر ردشون کنم. 

دو جفت جوراب پشمی که 3سال برام کار کردن و دیگه قابل استفاده نبود. 

دوتا شلورک که موقع خواب استفاده میکردم و دوتا تیشرت که زیر مانتوی فرمم میپوشیدم دیگه خیلی کهنه شده بودن. 

یه دستمال گردگیری. 

ورودی؛ 

یه کاسه ی میوه خوری چوبی که یکی از دوستانم به عنوان عیدی برام آورد. 

از اولم اصلا اهل خرید ظرف و وسیله ی دکوری نبودم و خیلی کم پیش میاد ورودی وسایل خونه داشته باشم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا برای دورانیه که هنوز تو استفاده از لباس مینیمال نبودم. من نزدیک یک ساله که تصمیم گرفتم مینیمال ...

خداروشکر عزیزم انشالله موفق باشید ولی حس خوبیه یه عالمه لباس نو داشتن 😍

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
اونا برای دورانیه که هنوز تو استفاده از لباس مینیمال نبودم. من نزدیک یک ساله که تصمیم گرفتم مینیمال ...

منم باید جمع کنم خیلیا رو

فقط مثلا شلوارایی که دارم رنگهای مختلف و مدلهای مختلفه

اینارو نمی‌دونم چه کنم

یکی یا دوتا میذارم رو دست بقیه رو ورمیدارم

شال و روسری هم همینجوری زیاده

لباس تو خونه هم همین

و کیف 😬

فقط نمی‌دونم تو چی بزارم و چجوری بزارم که خوب بمونن آسیب نبینن

یه کیسه وکیومی بخرید خیلی خوبه درسته خودش ورودی حساب میشه ولی وقتی لباس ها امام شد میتونید برای جمع آوری لباس های خارج فصل استفاده کنید

مثلا کاپشن و پالتو چون جای زیادی تو کمد میگیرن از لحاظ بصری بهتره توی فصول گرم جمع بشن

چون وکیومی هم هست حجم فضای بسیار کمتری میکیره

ققنوس

هایدی جان ممنونم از راهنماییت🌹

من الان دوتا شلوار جین دارم/دوتا پارچه ای/یه لنین که خرید اشتباه بود/دوتا کتان.

امروز نوبت کمد دیواری ها بود که اومدم بیرون.می موندم کاری پیش نمی بردم با دخترم.

شادی صدام کنید
هایدی جان ممنونم از راهنماییت🌹 من الان دوتا شلوار جین دارم/دوتا پارچه ای/یه لنین که خرید اشتباه ...

صبح یه لباس زیر پایین تنه گذاشتم خروجی.

من به قلم وکاغذ خیلی متعهدم وایده الم تو مسیر پیش رو این که با توجه به سبک زندگیم همه چیز درست واصولی باشه که نیست امروز برای خرید بعد از عید خودم ودخترم لیست گرفتم.

خواهرمم تلفنی از خرید اشتباه وگرون منصرف کردم ونتیجه شد یه ورودی درست وکاربردی کفش براش.

شادی صدام کنید