2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745207 بازدید | 44820 پست

سلام دوستان گلم ..حرف از کاغذدیواری شد ،گفتم منم نظرمو بگم شاید به کار کسی اومد .بنظرمن پارچه دیواری نسل جدیدومتنوعی از کاغذدیواری اما از جنس پارچه ست که ضدآب وضدرطوبت و قابل شستشوی وخاصیت انتی باکتریال داره و سازگاربامحیط زیست ...بنظرم بهتر وشیکترم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروز یه دونه از پیراهن های همسرم که رفت بین لباسایی که قراره بدیم به کسی

ورودی فعلا ندارم

قبل آشنایی با این تاپیک یه لیست بلندبالا برای خریدای عیدم نوشته بودم اما الان که یکم دیدم نسبت به ورودیها عوض شده میبینم خیلیاش اصلا ضروری نیست و میشه لیستو نصف کرد مثلا مانتو اگه تونستم میتونم نخرم چون پارسال سه تا مانتو خریدم که هر کدومو شاید فقط سه چهار بار پوشیدم یا چند تا تونیک خریدم که دوتاشو فقط یه بار پوشیدم پس میتونم از خریدشون صرف نظر کنم و به جاش جاکفشی که دیگه عمرشو کرده اونو عوض کنم و خیلی موردای دیگه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

اول سلام ....

دوم امروز چقدر کند تاپیک پیش میره !!!!....

و سوم اینکه از دیروز کابینت های اشپزخونه رو دارم مرتب میکنم و چیزی که خودم لازم ندارم یا بخشیدم یا گذاشتم دیوار به فروش بره .....جالبه چند دست فنجون و نعلبکی مختلف داشتم که چون رنگوارنگ بودم خودم استفاده نمیکردم گذاشتم یه خانم همه شو با هم خرید  

❤️
ممنون خوب اگه قابل استفاده باشه ولی اطرافیان کسی نباشه که لازم داشته باشه چکار کنیم

خوب تو اینجور مواقع تغیر کاربری میدیم،مثلا دستمال آشپزخونه،من خودم یه ملافه داشتم لازم نداشتم چندتا تکه کوچیک کردم وقتی مثلا میخواستم سبزی پاک کنم،سیب زمینی یا بادمجون پوست بگیرم زیر دستم پهن میکردم،یا اینکه،دخترم هروقت با آبرنگ یا گواش کار میکنه روی میزش پهن میکنه که میز رنگی نشه،یا وقتی مسافرت میریم یا تو طبیعت به عنوان سفره استفاده میکنیم دیگه یه بار مصرف نمیبریم یکم فکر کنید خیلی کارها میشه کرد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خانمای عزیز بیاید از تمیزترین و مینیمالترین و خلوت ترین خونه و کسی که میشناسید بگید تا ما هم ایده بگ ...

هفته پیش همسایه انباری رو ریخته بود بیرون،خدایا تمام پارکینگ پر شده بود از وسایل،این همسایه اصلا اهل رفت و آمد با فامیل نیست هفت ساله باهم همسایه هستیم سه بارم مهمون نداشته،میگه حوصله رفت و آمد ندارم،اهل نذری و این حرفها هم نیست،حالا چندتا قابلمه خیلی بزرگ تو انباری گذاشته بود اصلا موندم دلیلش چی بود،دوتا دختر داره یکیش ۱۹ساله یکیش ۷ ساله،اینا هم هیچ وقت بیرون نمیرن مثل مادرشون هستن حالا دوتا دوچرخه که به درد دختر کوچک میخورد تو انباری،یه عالمه کفش که همه قدیمی وکهنه بودن،یه دنیا کتاب که همه نم گرفته بودن،شاید بیست تا کارتن،مال دبستان دخترش دبیرستان و دانشگاه خودش وهمسرش،خانم خودش ۴۷ وهمسرش۵۲ سالشونه دیگه کتابا که قطعا به درد نمیخوره،آنقدر کیف کهنه وچیزایی مثل این داشتن،من تو چند دقیقه چشمم خورد شاخ در آوردم،بعد گفتم میخوای انباری رو خلوت کنی،گفت نه یه سری خرت و پرت دارم میخوام انباری رو یکم مرتب تر کنم اونا جا بشن،واقعا مونده بودم چی بگم،خوب آخه وقتی یه دوچرخه سایز کوچیک داشتی دومی رو چرا خریدی،اونم وقتی که بچه رو بیرون نمیبری اصلا،حالا شما گفتی تمیز ترین ولی من یه چیز شلوغ پلوغ براتون تعریف کردم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی امروز سه تا لباس دخترم سایزش نیست🙂

یه ظرف دردار خراب

بازیافتی ها همچنان جمع میشن تا وقتی زیاد بشه، احتمالا آخر هفته میگم بیان ببرن♻️

در راستای خونه تکونی دوتا کابینت مرتب و تمیز شد✨

چندتا ظرف هم خالی شد که دیگه بهشون احتیاج ندارم ، پس مجدد خریداری نمیشن❌

کم و کسری ها رو هر روز می‌نویسم تا هم یادم نره

هم وقتی میرم فروشگاه چیز اضافه بر ندارم🛒

مینی‌مال مامان خودم 

به ندرت لباس میخره

وسایل آشپزخانه به جرات میگم ی لیوان اضافه الان ندارن هرچی که استفاده نمبکرد بخشید 

برعکس من خونم خیلیییی شلوغ و از الان غصه اسباب کشی دارم دفعه قبل دوتا خاور اسباب داشتم 

متاسفانه اینجا ی تلویزیون ی فر ی یخچال بخارگر  و اتو اضافه شد 

الان ی تستر ی سماور ی پلوپز ی اتو ی سرویس نوی عصرانه خوری ی بخاری ایستاده دارم میخوام بفروشم ولی نمیدونم چجوری 

خانمای عزیز بیاید از تمیزترین و مینیمالترین و خلوت ترین خونه و کسی که میشناسید بگید تا ما هم ایده بگ ...

من دور و اطرافم همه ماکسیمالن اصلا مینیمال نمیدونن چیه انقدر که وسیله و ظرف و ظروف و لباس  دارن. یکی از آشناهامون پنج سال پیش کف خونشو سرامیک کرده بود. دو سال پیش گفت اذیت میشم کلی هزینه کرد پالاز موکت کرد کف خونشو حالا موکتو جمع کرده داره پارکت میکنه کفو.... حالا من موندم پول زیاد دارن نمیدونن چطوری خرج کنن یا کلا خرج کردن بلد نیستن. هروقتم بری خونشون کلی آت و آشغال جمع کرده مثلا روی میز غذاخوری گرون قیمتش پر از شیشه سس و ظرف پلاستیک یکبار مصرفو سبد میوه اس. بهشم میگم بنداز بره میخای چیکار میگه شاید لازمم شد. کلا من خونه اینا رفتنی حس خفگی بهم دست میده و خداروشکر که سالی یکی دوبار بیشتر لازم نمیشه برم خونشون

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...