2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745379 بازدید | 44822 پست

من به این نتیجه رسیدم واقعا هر چیز کمی من خوشحال می کنه دم غروبی خیرات اوردند سه تا شیرینی تو پیش دستی با یه غنچه گل محمدی

واقعا لذت بردم.

یعنی حتی نذری که اغلب زیاد دوس دارند من کم دوس دارم در حد همون تبرک یا فاتحه اموات

یا دورچین غذا همسرم همه چی دوست داره سر سفره باشه من نهایت دوتا آیتم که به اصطلاح غذا از گلوم بره پایین

شادی صدام کنید

هیدوا جان در مورد عکس شما هم من می دونم نمی تونیم دنیا گلستان کنیم یا مثلا وظیفه ما نیست وظیفه مسولین

ولی من تو دوست واشنا می بینم چقدر اسباب بازی

بعد فکر کن بچه ای در حسرت یه توپ رنگی

برای دخترم انقدر زیاد نیست که بخوام ببخشم

ولی اگه یه وقت اسباب بازی هاش زیاد بشه می رسونم به دست یه بچه نیازمند که خوشحال بشه

باور کنید که یه خط در میون به همسرم مادر همسرم مامانم میگم نخرید

لباس هاشم بارها گزارش دادم واقعا به اندازه است

انشاا..‌صرفه جویی کنیم برای تامین اینده اش.در کنارش دست گیری تا جایی که در توان مون

نه ریخت وپاش اضافه

هر کی ام بگه نه ومخالفت تا صبح می تونم باهاش بحث کنم که هزارتا دلیل برای کم خریدتم دارم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز دخترم بردم باغ

با اب واتیش وخاک بازی کرد

این بهترین اموزش براش تا اسباب بازی

البته می پذیرم تو زندگی شهری امکانش نیست

ولی مایی که به روستاهای اطراف دسترسی داریم برامون نقدوره

شادی صدام کنید