2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745599 بازدید | 44826 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتاب های دانشگاه خودم و همسرم هست چند ساله تو کتابخونه است نمی دونم چیکارشون کنم کتاب های حقوقی هم هست که می شه ازشون استفاده کرد می ترسم بدم بعد لازم بشه از طرفی می دونم علاقه ای به ادامه تحصیل ندارم

این کتاب تموم شد رفت کتابخونه

سلام هیدواجان 

این کتاب در چ موضوعی هست؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
چه عالی😍 عزیزم آب ژوال چیه؟

آب با سفیدکننده به صورت رقیق درست میکنم و با یه پارچه نانو که نرم باشه روی قسمت هایی که لکه شده میکشم برق میفته

حتما از پارچه نرم استفاده میکنم که خط و خش نیفته🫶

سلام دوستای عزیز، 

من کم کم دارم شروع میکنم که تمیزکاری ها انجام بشن. درهای کابینت ها رو تمیز کردم فقط مونده دوتا در زیر سینک و بالای هود. تو کابینت ها پاکسازی ها انجام شدن و خدا روشکر همه چی مرتبه. 

اوایل پاکسازی از دست همسر شاکی بودم از بس کاغذ و کتاب داشت ولی کاری باهاش نداشتم تا هفته ی پیش برای کاری رفته بود انباری و بصورت خود جوش حجم خیلی زیادی از کاغذ و کتاباش رو گذاشت خروجی 😊متوجه شدم دارم راهم رو درست میرم و تأثیرم رو روی همسرم گذاشتم.ضمن اینکه خواهرمم جدیدا زمزمه ی خلوت کردن خونه و کمدهاش رو میکنه، درحالی که یک شخص به شدت مکسیمال در تمامی زمینه ها بود. 

درمورد اون دوستی که لباسای زیادی دارن، چیزی که باعث شد سمت مینیمال شدن برم لباس هام بود. من لباس های زیاد بی مصرفی رو روزهای اول گذاشتم تو کیسه ی مشکی و سریع از خونه خارج کردم. یه سری ها رو که دو دل بودم به پیشنهاد دوستان از جلو چشمام دور کردم و بعد یه مدت انگار از چشمم افتادن و دادم به کسانی که میتونن ازش استفاده کنن و یه سری ها که دارن کهنه میشن رو گذاشتم دم دست تا اونقدر بپوشمشون تا از چرخه خارج بشن و برم سراغ مابقی لباس هام و بصورت سفت و سخت هیچ ورودی لباسی ندارم. چیزی رو دور ننداختم که بخواد دلم بسوزه چون یا خیلی کهنه بود یا نو بود و به دست مستحق رسید و اون الان باهاش خوشحاله. منم با خلوتی کمد لباسام خوشحال تر 

ممنون از توضیحاتتون. کلا معتقدم لباس زیاد خوب نیست. توی جابه جایی خونه دوست ندارم چند تا ساک و لباس ...

ببین عزیزم من مثلا یه جین لباس زیر میخرم ۳ تاشو میزارم دم دست میپوشم وقتی رنگ و روش کم رنگ شد میزارم واسه پ ر ی و د ی بعد هم میندازم 

باز سه تا دیگه 😊بعد دو تا جین با هم میخرم که از هر کدوم بردارم دم دستی استفاده کنم تکراری نباشه

شال هم همینطور  یه ماه سه تا میزارم دم دست استفاده میکنم بعد خسته شدم میشورم میزارم کنار سه تا دیگه بر میدارم باز ازش خسته شدم بعدی همینطور 

واسه همین از ده سال پیش هنوز شالامو دارم و چون دوره ای میپوشم نه کهنه میشن نه خسته کننده

لباسها و مانتو و کفشم به همین منوال😊

حتی ظرف همین جور یه بار پیرکس میارم استفاده میکنم باز خسته شدم جمع میکنم آرکوپال میارم اولش فکر میکنی تازه خریدی😎

به قول مامانم همه چیزو یه دفعه نمیارم وسط  شلیطه کنم😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی