2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
فکرکنم تنها زنی که از طلا متنفره منم . اصلا هم ندارم . 

راستش منم خیلی اهل طلا نیستم 

ولی وقتی از دید پس انداز نگاه میکنم علاقمند میشم😂

شوهر ولخرجی دارم که تو این سالها اگه به جای ولخرجی طلا میخریدیم، قطعا شرایطمون خیلی فرق میکرد

متاسفانه به خاطر شرایط موجود و تورم،تنها راه پس انداز بدون ریسک طلا خریدنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش یاد کیفم میوفتم خنده م میگیره.اندازه ساکه بززززززرگ بعد زرررردم هست.🤣🤣🤣 هیچ کجا نمیشه استفاد ...

😂😂😂

هممون یکی ازین مدل خریدا داریم. فک کنم باید بذاریمش جلوی چشممون تا هی چشممون بهش بیفته و درس عبرت بگیریم دیگه خرید هیجانی نکنیم 

بچه های ک مینیمال هستید و خرید هیجانی ندارید اون پولهای ک بابت خریدهای الکی حروم نمیشه رو پس انداز ...

من تازگی خرید هیجانی کمتر داشتم ولی اگه پولی دستم بیاد قطعا ترجیح میدم به جای خرید لباس و... برم طلافروشی خرجش کنم

و اینکه خروجی هامم بعضیاشونو تو دیوار فروختم و از پارسال حدود ده میلیون شدن که باهاشون طلا خریدم 

راستش منم خیلی اهل طلا نیستم  ولی وقتی از دید پس انداز نگاه میکنم علاقمند میشم😂 شوهر ولخر ...

منم اهل طلا نیستم خیلی. بیشتر برای پس انداز میخرم. 

فقط یه آویز قلبی کوچیک دارم که همیشه گردنمه

حتی حلقه هم دستم نمیکنم بدم میاد تو انگشتام یا دستام چیزی باشه

ولی الکی به همسرم میگم طلا خیلی دوس دارم😁

منم اهل طلا نیستم خیلی. بیشتر برای پس انداز میخرم.  فقط یه آویز قلبی کوچیک دارم که همیشه گردنم ...

مم یه اویز قلب یک گرمی داشتم یخشیدم به دخترم این ماه همسرم دو گرمی شو برام خرید  

❤️
زیاد مهمونی میری؟تنوع طلبی؟سعی با لباسایی که داری چندتا ست مختلف بزنی

ن اصلا اهل مهمونی نیستم 

تنها دلیلش اینه ک همه اطرافیانم خیلیییییییییی لباس میخرن و من احساس میکنم چیش اونا کم میارم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من ی دونه م ندارم . ولی برام عجیبه تعارف طلا میکنن؟ من حلقه عروسیمو تو عقد فروختم . در این حد تنفر ا ...

تعارف میکنن چون بد میدونن تو مراسمی طلا نداشته باشم یا کم داشته باشم 

انگار همه میرن یه مراسم تا طلا و لباس و نوع آرایششونو و ...به رخ هم بکشن

❌لایک❌
مم یه اویز قلب یک گرمی داشتم یخشیدم به دخترم این ماه همسرم دو گرمی شو برام خرید    

مبارکت باشه عزیزم

من از بین طلاهام اینو از همه بیشتر دوسش دارم. اینترنتی و دست دوم خریدمش برای پس انداز، ولی وقتی رسید عاشقش شدم انداختم گردنم نزدیک یه ساله درش نیاوردم

برا منم یک گرم و خورده ایه. هم اندازه ش مینیماله و هم شکلش 😉