2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
ای جان😉😉😉 فک کن این همه زحمت بکشی هیچ کس نفهمه عوضش ما یه فامیل داریم یدونه استکان تو خونش جا ب ...

من این کارو دوست ندارم 

باید کسی که میاد خونه م خودش بفهمه 

با نگاه به همون تمیزی و برق زدن خونم

اینکه اگه رفت سرکابینت یا یخچال چیزی برداره،حتی اگه چیزی به زبون نیاره لذت ببره و پیش خودش تحسین کنه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه؟ من پارسال کلی پولشودادم از اینستا خریدم میله داره داخلش  البته بعدش پشیمون شدم گفتم ک ...

همون تو کمد 

یه ژیله دارم و یه بلوز بافت

بچه ها و همسرمم هرکدوم یه کاپشن 

و تمام

اینها رو همونجا تو کمد نگه میدارم چون ما تو طول تابستونم وقتی میریم روستاهای کوهستانی اطراف،اینها رو برمیداریم عصرها و شب هوا خیلی سرد میشه استفاده میکنیم 

❌لایک❌
من هیچ سالی عید نه لباس میخرم نه مانتو و... فقط برا بچه ها میخرم خریدم همیشه آخر بهاره ولی پارچه ...

منم برای بچه ها میخرم 

ولی پسر بزرگا و خودم و همسرم هروقت چیزی نیاز داشتیم میخریم 

❌لایک❌
یه مکالمه ای امروز بین منو شوهرم پیش اومد،یاد شما افتادم، دیدم شوهرم داره از تو پلاستیک بازیافتیا ک ...

ممنونم از توضیحاتت عزیز دلم

ما ۶ ساله ازدواج کردیم ولی ۳ ساله سعی دارم مینیمال باشم

لباس های خودم و دخترم  اوکیه

فقط مونده لوازم همسرم و خونه که کم کم دارم کم میکنم

شادی جان،خاکشیر رو صبح ناشتا بریز تو یه لیوان آب جوش و عسل اضافه کن و بخور  هم برای پوستت خوبه ...

مرسی عزیزم ولی حقیقتا این ها انجام‌نمیدم.مایعاتی که می خورم آب/دوغ/گاهی به اجبار همسرم اب میوه/باز به اجبار شیر/

گاهی دلستر/چای تازگیا علاقمند شدم.

اهل هیچ نوع دمنوش/عرقیجاتی نیستم.این تخم شربتی هم همسرم به زور وارد منوی خونه کرد در واقع فقط آب  دوغ وچای صبحاته دوس دارم.

شادی صدام کنید

امروز نوبت پنتری بود بررسی کردم ولی خروجی نداشت.

دو تا قفسه یخجال شستم ومرتب کردم‌یه قفسه فقط مرتب کردم کار دیروز بود که امروز انجام شد‌.تو کابینت چشمم خورد به داروهای دوره بارداری ویتانین دی نگه داشتم بقیه اش گذاشتم خروجی.خیلی دوس داشتم بدم به داروخونه ولی مال یکسال گذشته بود حتما تاریخ اش گذشته.ویتانین دی ها خرید اواخر بارداری بود.نماز قضا خوندم.

همین.

شادی صدام کنید

سلام من از چند روز پیش تاحالا بیشتر از ۲۰۰ تا عکس پاک کردم.

هزار و خورده ای عکس از فلشم پاک کردم.

سه تاگردو بغل سینک بود چنننند روز شکستم همونجا خوردم و تمام😁

یکم دونه فلفل سیاه بود از تابستون خریده بودم اسیاب کردم.

ظرف فلفل سیاه و شستم و پر کردم ظرف زردچوبه هم شستم و پر کردم.

راجع ب گردو ها بگم،تو کتاب درباب مینی مالیستی فومیو ساساکی نوشته بود اشیا انرژی دارن،هی انرژی میفرستن سمت ادم و هی از ما میخوان استفاده کنیم ازشون. ر نظرم این قضیه راجع ب همه چی صادقه.

این گردوها هر وقت میرفتم پای سینک چشمم میخورد میگفتم ای بابا باید بشکنمشون ولی تنبلی میکردم. 

الان دیگ وقتی میرم پای سینک کسی نمیگه منو بشکنننن منو بخور😄😄😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

پست هاتون عالی بود‌

خوب من همه لبلسای تابستونی/زمستونی/مجلسی/خونگی تو کمد دیواری.جا به جایی به فصل ندارم.

ظروف یخچال ۱۲ تا ظرف پلاستیکی دارم که تو فریزر/یخچال/کابینت وخوراکی بیرون بردنی در گردش اند.

سه تا ظرف شیشه ای دارم اون بیشتر توش مربا/یا کدبانوگری ام گل کنه خرما می ریزم توش یا گلپر تو کابینت در واقع این سه تا هم گردشی اند.

همین

آهان یادم اومد یه مقدار نشاسته گل رفت خروجی.

شادی صدام کنید
ممنونم از توضیحاتت عزیز دلم ما ۶ ساله ازدواج کردیم ولی ۳ ساله سعی دارم مینیمال باشم لباس های خودم ...

پس هنوز خیلی فرصت داری برا تغییر همسر😍

بنظرم تو این مسئله مینیمال شدن، باید با شوهرامونم همون مدلی رفتار کنیم که روانشناسا میگن با بچه هاتون رفتار کنید،

مثلا اگر میخوایم بچه امون کتاب خون بشه،هی نباید بگیم کتاب بخون، اول باید خودمون شروع کنیم،جلوی بچه کتاب دست بگیریم و کم کم رو بچه تاثیر میزاره

یا هر چقدم به بچه بگیم حرف زشت نزن مواظب رفتارت باش و... ولی خودم تو عصبانیت حرف زشت بزنم و کنترلمون رو از دست بدیم،نصیحتامون فایده نداره...

حالا شوهر رو هم باید جلو چشمش کارهامون رو انجام بدیم،به مرور که چشمش به سادگی و مرتب بودن عادت کنه،خودش هم به این سمت میاد...

من خیلی مورد دیدم مثلا یه خانمی خیلی کدبانو و مرتبه همیشه،شوهر و بچه هاش رفتن خونه کسی از بهم ریختگی خونه میزبان کلافه شدن چون چشمشون به مرتب بودن عادت کرده...

من مطمئنم شما یه روزی میای اینجا و از تغییرات همسرت میگی 😍😍

فقط خودتو ناراحت نکن،غصه هم نخور از مسیر زندگی لذت ببر💚

سلام به دوستان پرانرژی ....لوله آب اشپزخانه ما نشتی داشت نم میزد بواسطه همین کلی بنایی و خرابی سرامیک و ایزوگام کاری دوباره ....بعدشم کل خونه زندگی و اشپزخانه و داخل کابینت ها همه چی پاکسازی عمیق شد ..کلی هم خروجی داشتم ازظرف ظروف بگیر تا لباس و پادری و.....