2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740775 بازدید | 44733 پست

بحث شاسی و عکسه

من موقع ازدواج اصلا عکس رو شاسی چاپ نکردم 

حتی البوم هم نمیخواستم ولی خواهرم اصرار کرد گفت نمیشه و بعدا پشیمون میشی و ... ولی هیچ حسی به این چیزا نداشتم از همون اول 

الانم هزاااااردرصد پشیمونم که به حرف خواهرم گوش کردم و البوم گرفتم و عکس چاپ کردم. البته عکسای عقدمه و چقدرم زیادن حدود سی تان. خیلیاشو اصلا دوس ندارم

دوس دارم بندازم بره شوهرم نمیذاره 😁

عکسای عروسیمو خداروشکر چاپ نکردم و تو گوشیم دارم و چندوقت یه بار نگاشون میکنم و بیشتر هم دوسشون دارم 

البومو حدود دو میلیون پول دادم تاحالا نگاهشم نکردم فقط تو کمد خاک میخوره 

همون خواهرم بعد من ازدواج کرد بهش گفتم البوم نگیر شاسی هم نگیر پشیمون میشی  ولی هردو رو گرفت!

شاسی گرفته به چه بزرگی. الان گذاشته روکمد پشت در اتاق خواب، خودش هنوز ابراز پشیمونی نکرده ولی من هروقت میرم خونشون اون شاسی رو میبینم حرص میزنم که آخه چراااااا؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واتاای عجب اراده ای😍😍😍😍😍 کاش بیشتر توضیح بدید ایا تو موارد دیگه زندگی هم اینجوری هستید؟مثلا ظ ...

بله ظرف و ظروف هم مارک خوب میخرم

کلا یک دست سرویس ۲۴ نفره دارم،هم برای خودمون و هم مهمون همون یک دست،اما المانی جنس خوب خریدم و نشکن

هر روز هم میذارم ماشین،هیچیش نشده

سرویس غذاخوری و پذیرایی ام هم همونه،چون کامله

چیزی به عنوان ویترین و...نخریدم

بله ظرف و ظروف هم مارک خوب میخرم کلا یک دست سرویس ۲۴ نفره دارم،هم برای خودمون و هم مهمون همون یک دس ...

عزیزم سرویس چینیه؟ فنجون جدا هم نخریدی؟ همون فنجون های سرویست رو استفاده میکنی؟ 

عزیزم سرویس چینیه؟ فنجون جدا هم نخریدی؟ همون فنجون های سرویست رو استفاده میکنی؟ 

نه نخریدم

۱۲ تا فنجون چایخوری داره

۶ تا قهوه خوری

و کافی هست کاملا برای من

به چینی نشکن معروف بود زمانی که من خریدم،یادمه که المانی بود،تقریبا سه چهار برابر قیمت بقیه بود،اما واقعا راضیم،البته ایران نخریدم

برا شروع بدنیست ازیه جایی شروع کن انشالله که نتیجه ی دلخواهت میسرمیشه.واقعا مغز آشفته آدمو کسل میکنه ...

چشم سعیمو میکنم عزیزم حالا درباره مخاطبین گوشی گفتی یه چیز جالب بگم من وهمسرم دقیقا نکته مقابل همیم اون بیشتر از 500 نفر مخاطب داره تو گوشیش من به زور 25 نفر هست 😂عکس هیچکس غیر از پسرمو تو گوشیم نگه نمیدارم😍

چشم سعیمو میکنم عزیزم حالا درباره مخاطبین گوشی گفتی یه چیز جالب بگم من وهمسرم دقیقا نکته مقابل همیم ...

من همین قدمخاطبایی که هستن تو گوشیم نزدیکامن فقط،خداپسرت رو حفظ کنه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
منم همینم همیشه مات میموندم اما یکی دوباری هست جواب طرف رو مثل خودش دادم اما تاثیری تو اینکه ناراحت ...

من اگر هم موفق بشم در مواقع نادر جواب طرفو بدم بعدش عذاب وجدان خفم میکنه اصلا دوست ندارم کسی ازم برنجه حتی غریبه ها 

من همین قدمخاطبایی که هستن تو گوشیم نزدیکامن فقط،خداپسرت رو حفظ کنه

منم فقط خانواده خودم وهمسرم و چند تا شماره که واجبه داشته باشم فقط از این 25 تا چند نفر هستن که دوسه تا خط دارن و گرنه 25 نفر هم نیستن😅

فداتشم عزیزم خدا بچه های گل شما رو هم حفظ کنه

[QUOTE=315320229]واسه اینکه وایتکس کمتر و درست مصرف بشه سر مایع ظرفشویی رو بستم ظرف وایتکس اینجوری باریکتر میاد 

عزیزم اگه بریزی توی ظرف شیشه پاک کن واسپری کنی راحتتره وبهتره البته این نظر منه نظر شما محترمه🙂

من بعد اینکه استکانها وسینک رو کفمالی کردم وایتکس اسپری میکنم روشون 5دقیقه بعد آبکشی میکنم سینک واستکانهام برق میزنن 

منم فقط خانواده خودم وهمسرم و چند تا شماره که واجبه داشته باشم فقط از این 25 تا چند نفر هستن که دوسه ...

♥️♥️♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
[QUOTE=315320229]واسه اینکه وایتکس کمتر و درست مصرف بشه سر مایع ظرفشویی رو بستم ظرف وایتکس اینجوری ب ...

من یه بار وایتکس ریختم تو ظرف اسپری که واسه شیشه پاک کن بود و خالی شده بود دو روز بعد دیدم ترک خورده و همه جا رو کثیف کرده