2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740741 بازدید | 44733 پست
برا شروع بدنیست ازیه جایی شروع کن انشالله که نتیجه ی دلخواهت میسرمیشه.واقعا مغز آشفته آدمو کسل میکنه ...

چقدر خوب شد راجع به مخاطبین صحبت شد

من رفتم مخاطبای اضافی رو پاک کردم گوشیم خلوت شد ۲۰۰ تا پاک کردم مشتری های مغازه بودن که شمارشونو سیو کرده بودم و الان دیگه نیازی نداشتم. شماره یه سری دوستای قدیمیم هم بود که پاک کردم چون اصلا ارتباطی نداریم با همدیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب شد راجع به مخاطبین صحبت شد  من رفتم مخاطبای اضافی رو پاک کردم گوشیم خلوت شد ۲۰۰ تا پا ...

کارخوبی کردی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام دوستای گلم صبح همتون بخیر باشه❤️

در مورد عکس شاسی بحث شده من کلا یه عکس شاسی که برا دندونی دخترم گرفتیم دارم اونم گذاشتم اتاقش

در مورد خرید عروسی من و همسرم فقط وسایل ضروری گرفتیم خودمون دوتایی رفتیم دو تا حوله یه سشوار دوتا لیف وسایل آرایشی هم اوناییکه نیاز بود رو گرفتیم چمدون هم نگرفتیم در کل مسافرت رفتنی ما خیلی سبک سفر میکنیم یه ساک دستی و کوله داریم برا سفر که بازم فقط یکیش نیاز میشه 

ماشین ریش تراش و موفر کن و صاف کن هم از قبل داشتم

در مورد آینه شمعدون هم من قصد خریدشو نداشتم ولی مادر همسرم خودش گرفته بودن

موقع عقد چادر و کله قند و کیف و لباس و سبدگل که گرفته بودن فقط چادر مونده که اونم دوخته نشده نگه داشتم هدیه بدم به یه نفر دیگه که استفاده داشته باشه ازش

سبد گل رو هم چند تا از شاخه هاشو نگه داشتم بقیه رو گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی این چند روزم :

یه ظرف دیزی کوچیک دو نفره که تَرَک داشت

دو تا دستگیره پارچه ای برا دسته های یخچال که استفاده نکرده بودم

یه تیشرت دخترم که کهنه شده بود

خدا رو شکر ورودی نداشتم😍

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من یه بار وایتکس ریختم تو ظرف اسپری که واسه شیشه پاک کن بود و خالی شده بود دو روز بعد دیدم ترک خورده ...

من همیشه می ریزم تو ظرف شیشه پاک کن واسپری میکنم ترک نمیخوره ولی یکی از دوستان اینجا گفتن اسپری کردنش باعث میشه یه مقدارش تو هوا پخش بشه و برای ریه خطرناکه تصمیم گرفتم دیگه این کار رو نکنم 

بچه ها درمورد آلبوم من آلبوم عروسی دارم وخیلی راضیم ودر سال چندبار خودم وهمسرم نگاه می کنیم برای دخترمم می خوام آلبوم داشته باشم.لب تاب داریم ولی آلبوم برام‌لطف دیگه ای داره.عکس سر مجلسی ام منم دارم الان گذاشتم پشت تاج تخت ولی پشیمون نیستم که گرفتم چون اون موقعه هم مرسوم بود هم واقعا دوستش دارم.

من نکته ام فقط اینجاست که وقتی وسیله ای استفاده شد در زمان خودش یا در حال حاضر استفاده نمیشه باید بره خروجی که همسرم نمی ذاره.

شادی صدام کنید
لیلی دیلی رو میشناسین؟؟؟ میگه چشماتو ببند بنداز بیرون. فکر کن دزد اومده برده.😅

ایده های جالب تری هم هست... 

چیزی که نیاز ندارید فقط خارج کنید از زندگیتون.... 

فکر کنی دزد برده که مطمینا دوباره میرید می خرید و میشه همون آش و همون کاسه ...

]سلااااااام. میخوام رفع انباشتگی کنم. خیلی سخته برام دور انداختن. جایی چالش نمیشناسین گروهی انجام بدی ...[/QUOTE]

سلام از صفحه هشت تمرینا شروع میشه‌.

میتونی از تاپیک شروع کنی

یا اینکه کتاب جادوی نظم رو بخون با توصیه های کتاب جلو برو زودتر موفق میشی💗

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه ها منم ی البوم دارم که هم عکسای عروسیمونه هم عکسای مجردی شوهرم.

۱۰۰ تا عکسم چاپ کردیم از موقعیت های مختلف .ازنوزادی پسرم یا از نامزدیمون.میخوام براش البون بخرم که عکساش خراب نشه.

یه فلشم پر از فیلمای نوزادی پسرمه.

ی سری فیلما و عکسای تکراری رو حذف میکنم بعدا.

ولی ورق زدن البوم واقعا حس خوبی داره.ما سال تا سال سراغ فلش نمیریم ولی البومو هی نگاه میکنیم.

عکس روی شاسی هم فقط دوتاست که از اونا پشیمونم.کاش باسایز کوچیکتر میزدیم اونم ی دونه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم