2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکردم یروزی اسباب کشی کنم کلا با بیست تا کارتن تموم میشه 

الان لیلی خیلی وسایلش از من کناره

۱۵کارتن تقریبا بزرگ شد با یسری کارتن وسایل خودش

چه خوش خیال بودم من 

ققنوس

دوبار تا حالا اسباب کشی کردم هیچ کدومش اون جور که دوس داشتم نبوده من از بچگی عاشق نظم وخلوتی بودم ولی مگه می شد تو دنیای من فقط لیلی دیلی که خونه اش انقد منظم وخلوته

به نظرم خیلی شهامت داشته که تو این دنیای شلوغ که بلاگرا ساختند با همچین موضوعی یعنی خلوتی ونظم بلاگر شده 

من هر خونه ای می رم اون جا تو ذهنم خلوت می کنم.

همه چیزای اضافه بر می دارم.خونه خودمم از گفته های دیگران متوجه میشم که خلوت ومرتب هر چند که به نظر خودم خیلی وسیله دارم ولی حدالامکان کم می خرم می خوام هر آیتم از وسایلم برسه به کمتر از عدد ۵ مثلا تو پوشاک به کمتر از عدد۱۲ تو ظرف وهمینطور الی آخر

مثلا الان سه تا شومیز دارم.

شادی صدام کنید
من فکر میکردم یروزی اسباب کشی کنم کلا با بیست تا کارتن تموم میشه  الان لیلی خیلی وسایلش از من ...

اتفاله خودش گفته من که مینیمالم انقدر شد ببین مال بقیه چندتا کارتن میشه

شادی صدام کنید

ولی وسایل آشپزخونه من رو مثل لیلی بچینن کمتر هم هست 

یکی لیلی دوکارتن چینی توی کمد دیواری داشت ک کنار وسایل آشپزخونه اش نبود و سرویس کریستالش که جدا تو جعبه چید 

من فقط یه سرویس آرکوپال سفید ساده دارم برای ۱۲ تا مهمون +دوازده نیم لیوان +دوازده استکان چایی

کریستال اصلا ندارم یعنی داشتم خروجی دادم 

دم دستی هم یه سرویس پنج نفره ملامین+۶ لیوان استیل که از مامانم گرفتم+شش استکان چایی که اینا هم دم دست هست هم واسه مسافرت و تفریج

وسایل برقی هم که سه تا چیز جزئی کوچیک دارم

این هفته عکس از تمام وسایل تو کابینتهام رو واستون میذارم

ولی من ماکسیمال بودم از وقتی با این سایت آشنا شدم خیلی وسایل خارج کردم که شدم این

منم مهمون زیاد ندارم یا خانواده خودم یا همسرم که بیشتر از دوازده تا نمیشه روابطم گسترده نیست در واقع تیپ شخصیتی خودم و همسرم اینه روابط زیاد رو نمیپسندیم یه جورایی درونگرا هستیم 

سلام خانما شبتون بخیر 

🌷ورودی دیروز من یه کیف پاسپورتی که نیاز داشتم و قبلی که برای شش هفت سال پیش بود و دادم دخترم به جاش کیف خودش که خراب بود و راضی نمیشد بندازم دور و گذاشتم خروجی البته بگم چند ماه قبل خروج داده بودم کیفشو اما هر ازگاهی استفاده میکردم از کیفش😅 بالاخره دیروز خریدم

🌷یک جفت جوراب برای خودم برای مهمانی 

🌷کلاه و شالگردن برای دخترم  کلاه و شالگردن قبلیش رو قصد داشتم بذارم خروجی اما تو جلسه ای که تو کلاس با معلمشون داشتیم متوجه شدم نیمکتها و جامیزیشون خیلی کثیفه نظرم بر این شد که قبلیها بمونه برای مدرسش و جدید برای مهمانی و روزمره

سلام به دوستای مینیمال قشنگم. یه چیزی که واسم جالبه اینه که هر بار پاکسازی میکنم با خودم میگم دیگه چیزی واسه خروج نمونده ولی باز میبینم کلی وسیله رد میکنم.چون تازه میخام خونه تکونی کنم، دارم همه جای خونه رو بررسی میکنم. فعلا از کمد دیواری، کشوها و رگال لباس و کتابخونه اینا شدن خروجی: سه تا لامپ از این مدلای کم مصرف قدیمیا با جعبه، جعبه موبایل خودم و همسر، یه جای مایع دسشویی که نصبش کردم و اون قدیمی که چکه میکرد رو انداختم، یه سرویس ظرف بلور از این مدلا که داخل فر میذارن دارم، اینا هر کدوم داخل حصیر بودن، اون حصیرا هیچ وقت استفاده نمیشد ولی چون قشنگ بودن نگه داشته بودم.  قابلمه کوچیک تفلون که چند سال اخیر بکارم نیومد.یه شکلات خوری هدیه مادرشوهر بود و دوستش نداشتم و از ترسم نگه داشته بودم 😅 کفش همسر که نو بود گذاشتم جاکفشی استفاده کنه و جعبشو انداختم.یه شال که دوسش داشتم ولی کهنه و پرز دار شده بود. یه شورتک که جنسش ضخیم بود و تابستون عرق میکردم. یه تی شرت که جنسش نخ نبود و اذیت میشدم. چنتا سوتین که راحت نبودم باهاشون و همیشه الویت آخرم بودن واسه پوشیدن. دو تا جوراب که کهنه بودن‌. یه شومیز که گشاد بود دادم مادرشوهر. از کتابخونه هم مفاتیح هیچ وقت استفاده نمیشه ولی دو دلم که ردش کنم!! 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
سلام به دوستای مینیمال قشنگم. یه چیزی که واسم جالبه اینه که هر بار پاکسازی میکنم با خودم میگم دیگه چ ...

عزیزان جعبه گشی رو هم بندازیم؟؟؟

گوشی قبلیم تقریبا ۵ سال داشتمش جعبه ش هم نگهداشته بودم.

دادم ب مامانم یک مدت دیت مامانم بود.مامانم دادش ب داداشم الان دست داداشمه ولی چون خیلی از دستش افتاده دیگه فسیل شده ،قرار هم نیست فروخته بشه.

جعبه شو سه ماه پیش ابجیم انداخت دور.

الان به فکرم رسید من جعبه گوشی فعلیمو نگهدارم یا بندازم؟؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دوبار تا حالا اسباب کشی کردم هیچ کدومش اون جور که دوس داشتم نبوده من از بچگی عاشق نظم وخلوتی بودم ول ...

منم دارم تلاش می کنم تاجای ممکن خلوت کنم،عوضش خونه مامانم شلوغ تر میشه😁

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
عزیزان جعبه گشی رو هم بندازیم؟؟؟ گوشی قبلیم تقریبا ۵ سال داشتمش جعبه ش هم نگهداشته بودم. دادم ب ما ...

جعبه گوشی رو اصلا دور نندازید

دوست همسرم پلیس هستن 

بارها به ما گفتن اگر گوشیتون رو دزدیدن فقط با جعبه میشه پیداش کرد 

و پلیس هم فقط وقتی جعبه داشته باشی برات کاری می‌کنه یا در صورت پیدا شدن بهت برمیگردونه

ققنوس