2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738351 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز فریزرم و تمیز کردم. یکم سبزی و یه کم گوشت بوقلمون و یه کم کدو خیلی وقت بود تو فریزر بود باهاشون سوپ درست کردم. یه مقدار ماکارانی که ابکش کرده بودم و یه کم سبزیجات فربز شده که مال خییییلی وقت پیش بود و دور انداختم. فریزرم نفس کشید🤣 آرد گندم و آرد سه صفر و آرد جوانه گندم هم تو فریزر بود هر کدوم و تو ظرف در دار گذاشتم که مرتب تر بشه فریزر.

کشوهای میز آرایشمم تمیز کردم. یه سوهان که دسته اش چوبی و تو ست حمام بود و یه اینه با دسته ی فلزی که کلا زنگ زده بود و چند تا دونه شمع تولد که اعدادش سالهای اینده هم به دردمون نمیخورد شدن خروجی.یه ماساژور هم میخواستم بذارم خروجی که همسرم مانع شد‌. خودمم دو دل شدم میگم شاید یه روزی به درد خورد.همسرم دوتا ماشین ریش تراشی داره خواستم یکی اشو خروجی کنم که گفت اصلا حرفشم نزن😑 یه کیسه زیپ دار و یه جامسواکی هم گذاشتم برا خروجی ولی لحظه اخر پشیمون شدم چون چند روز دیگه میریم سفر و برای وسایل چمدون بدرد میخوره. خلاصه کلی خرت و پرت که ربطی به اونجا نداشت تو کشو بود بردم سرجای خودشون. کشو خییییلی خلوت شد. گشتم تو خونه تمام لوازم بهداشتی رو اوردم قشنگ چیدم تو کشو . الان همه ی لوازم بهداشتی ارایشی خونمون یه جا شد.😁 

اهان یه دونه محفظه در دار که تو سرویس اشپزخونه جهازم بود هم گذاشتم بره خروجی که شوهرم گفت میتونی برای جای شوینده ها استفاده کنی منم بردم تو بالکن گذاشتم و قرص ظرفشوی و نمک و جلادهنده و تاید و نرم کننده لباس و گذاشتم داخلش( ماشین لباس شوی و ظ شوییم تو بالکنه) خیلی عالش شد چون دیگه لازم نیست هی برم تو اشپزخونه شوینده بیارم بریزم برگردونم. الان کنار ماشین ها دم دستمه.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
سنتورم اماتور بود، ازین خفنا و مهردارا نبود، با کتاب و کیفش و مضراب و اینا یک میلیون، البته هنوز نفر ...

من نمیدونم مال خودمون اماتوره یا نه چون مال شوهرمه. ولی سال ۹۹ ، سه میلیون خریدش. فک کنم خیلی ارزون گذاشتی دیوار.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
عکسشو میفرستید یا مارکشو میگید لطفا  کنجکاو شدم ببینم چه شکلیه😅

اسمش شانا هست

من نمیدونم مال خودمون اماتوره یا نه چون مال شوهرمه. ولی سال ۹۹ ، سه میلیون خریدش. فک کنم خیلی ارزون ...

من سال ۸۲ پنجاه هزار تومن!! خریده بودم، مال شما حتما مهر دار هست ، برید نگاه کنید از داخل گل های سنتور میبینید مهرشو، یه سرچ کنید قیمت دستتون میاد

من امروز فریزرم و تمیز کردم. یکم سبزی و یه کم گوشت بوقلمون و یه کم کدو خیلی وقت بود تو فریزر بود باه ...

عزیزم مگه بالکن ات گرم نمیشه تابستونا؟نمیترسی از گرما بپوسن با اسیبی بهشون برسه؟؟؟یا آبی چیزی ...

خانومهای گل نظرتون راجبع این نظم دهنده ها چی هست؟؟ 

من نظم دهنده خریدم ولی اصلا راضی نیستم اولا که برا هر جور لباسی خوب نیس بعضی لباسا رو هرجور تا کنی جا نمیشه بابد دو سایز بگیری که اینم خودش دردسره

دوما زحمت گذاشتن و برداشتن لباس از نظم دهنده بیشتر از حالت عادیه و همین باعث بی نظمی میشه چون ممکنه تنبلی ات کنه میگی بذار بعدا قشنگ تا کنم بذارم داخل نظم دهنده. خلاصه که بدرد من اصلا نخورد فقط تنها جاییکه خیلی خوبه برای لباس زیر و روسری هست برای لباس های دیگه اصلا بدرد نمیخوره

عزیزم مگه بالکن ات گرم نمیشه تابستونا؟نمیترسی از گرما بپوسن با اسیبی بهشون برسه؟؟؟یا آبی چیزی ...

اره اتفاقا اینجا بشدت شرجی هست هوا. ولی چه کنم تو اشپزخونه جایی برای ماشین لباسشویی تعبیه نشده . روی کابینت ها هم جا نداره که ماشین ظرفشویی رو بذارم. ولی بالکن تقریبا بسته است . بیشتر شبیه یه اتاقکه با پنجره بزرگ. اون قسمت بالکن که باز بود و همسرم حصیر گرفتن کلا پوشوندن که شرجی هوا به وسایل اسیب نزنه. الان سه ساله خداروشکر هنوز مشکلی پیش نیومده.

خانومهای گل نظرتون راجبع این نظم دهنده ها چی هست؟؟ 

من شخصا دوست ندارم، چون کلی باید وقت بزاری اینارو اینجوری خشکل بچینی که ما نداریم، و اینکه اگه همون به روش اون خانمه ماری کاندو لباس ها رو لوله کنی و بچینی عملا کشوها مرتب میشه و راحت لباست پیدا میشه،من خودم همینجوری میکنم، هم سریعه ، هم به شدت بهینه استفاده میشه از کشو، بعدشم همه لباسا یه سایز نیستن که انقد گوگولی و قشنگ بشن و در نهایت یه ارگانایزر به وسایلامون اضافه میکنیم، خود این خانم یادمه تو کتابش میگفت اصلا جعبه و نظم دهنده نخرید