2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738524 بازدید | 44697 پست
سلام به همگی🌹 من سال ها پیش با این سبک اشنا شدم و خیلی وقتا خونه ام رو فنگ شویی میکردم، سعی م ...

سنتور و چند گذاشتی . منم دارم یکی.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من امروز سوپر مارکتیمو با کابینت ادویه ها ریختم بیرون مرتب کردم یه سری خشکبار و ادویه ها رو انتقال د ...

منم یه برند مربا پیدا کردم که شیشه های مرباش خیلی کاربردی ان. اولا که برچسب روش خیلی راحت کنده میشه و اصلا جای چسب روش نمیمونه. دوم اینکه درب شیشه ها هیچ نوشته ای روش نداره و اتفاقا یه نقش خوشگل هم روش داره. جون میده واسه ادویه و سبزیجات معطر و کلا خوراکی های بدون ظرف. تا الان ۷ تا جمع کردم. بدون هزینه خاصی کابینت خوراکی ها نظم گرفت.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دارم دربشون بنفشن

اره دقیقا همین بنفشا رو میگم😃 تازه فهمیدم دو سایز داره یه مدلش بلنده یه مدلش کوتاه تر

خانما شما جعبه ابزارتون کجا گذاشتید🤔 پیچ گوشتی و آچار فرانسه و این چیزا منظورمه.

خانومهای گل نظرتون راجبع این نظم دهنده ها چی هست؟؟ 

خوبه عزیزم بستگی به نظر خودتون داره ولی من کلا با نظم دهنده مخالفم بنظرم بیشتر باعث شلوغی میشه تا خلوتی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام دوستای عزیزم خروجی امروزم یه شومیز که خیلی نازک بود باهاش راحت نبودم یه شلوار که زانوش سوراخ ...

من تازگی ژنوبایوتیک خریدم خیلی راضی ام. البته پوستم چربه.نسبت به قیمتش عالی بود

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلام میبینم دوستای مینیمالیستم کولاک کردین🤩خداقوت به همگی

🖍خروجی امروزم شش تا چنگال که قاشق هاشون گم شدن 

🖍چهارتا قاشق لنگه به لنگه😄

🖍یه شال طرح دار که یکمم پرز داده بود همونطور که گفتم با شال تک رنگ ببشتر سازگارم

🖍سه تا شلوار دارم بیشتر برای استایل باشگاه خوبه اون زمان ک میرفتم بدن سازی مدام استفاده داشتم یه مدتم توی خونه پوشیدم هنوز همونجور نو موندن گذاشتم توی چمدون بالای کمد دیواری از جلو چشمم دور باشن انشاءاله بعد تونستم باشگاه برم لازمم میشه

🖍یه شومیز مانتویی سبز رنگ داشتم عاشقش بودم متاسفانه هنگام اتو زدن یکم آستینش سوخت بازم نتونستم ازش دل بکنم بردم خیاط به طرح کوچیک انداخت روش رفو کرد توی تفریح و طبیعت میپوشیدم بازم همون آستین که سوخته بود همون قسمت خراب شد بازم نتونستم ازش دل بکنم🫥🤣🤣بردم دادم خیاط آستینش رو حلقه ای کوتاه کرد بلندیش هم کوتاه تر کرد به عنوان تاپ توی خونه میپوشم 🤣🤣

🖍یه شلوار تنگ راسته جین داشتم یه مدت از چشمم افتاده بود با وجودی که جنس خوبی داره و نو هست گذاشتم توی چمدان بالای کمد دیواری تا دیروز که چمدون رو نگاه کردم یهو از شلواره خوشم اومد بردم دادم خیاط کوتاهش کرد واسه پاییز و زمستان با بوت بپوشم(این همون نصیحت دوستان هست که میگن به خروجی هایی که با خارج کردنشون دودل هستیم بهشون فرصت بدیم)

🖍ورودی یه شلوار و تاپ خونگی برای خودم

دوستان چادر بله برونتون چکار کردید من حتی بله برونم چادر خواهرم سرم کردم چون دوخته نشده بود بعد مراس ...

من تمام وسایل عقد و نامزدی (چادر و لباس و کفش و ...) رو دادم خاهرزادم که ۱۲ سالشه باهاشون عشق میکنه 😅😅😅

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.