2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737465 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز نوبت سرویس بهداشتی بود خروجی خاصی نداشت صرفا جهت پیش رفت تاپیک محتویات سرویس بهداشتی ما:

سطل زباله وفرچه

باکس سرویس:یه شامپو فیروز/اسکراب/خمیر دندان ومسواک/بطری بزرگ مایع دستشویی/دهان شویه/دستکش یه اسکاچ ویه دستمال برای شستشوی سرویس

یه بطری آب برای قطع شدن آب انقدر بدم‌میاد که حد نداره مجبوری گذاشتم

شادی صدام کنید

میوه هم همسرم برای مهمونا خریده بود زیاد که چندتاش شستم با پیش دستی گذاشتم روی میز جلوی چشم باشه.

با چندتا سیب هم یکی دو روز دیگه کیک می پزم عجیب هوس کردم

شادی صدام کنید

عجیب که مینیمال بودن روی تمیزی ونظم من خیلی بیش از گذشته تاثیر گذاشته.

نمی دونم چرا حس می کنم کارمم سبک تر شده الان دو سه دقیقه ظرفهای شام شستم آشپزخونه هم مرتب

شادی صدام کنید
امروز نوبت سرویس بهداشتی بود خروجی خاصی نداشت صرفا جهت پیش رفت تاپیک محتویات سرویس بهداشتی ما: سطل ...

عزیزم مسواک تون رو میذارین تو دستشویی؟

من شنیدم آلوده اس ومیذارم تو آشپزخونه 

ولی دوست دارم تو دست شویی باشه

به زودی منم مامان میشم😍
دقیقا همینطوره  من از کودکی عاشق نظافت وکلا کارهای خونه بودم همیشه هم مرتب درحال انجام کارهام& ...

دیابت ش از نوعی هست که از بدو تولد وجود داره و درمان نمیشه فقط کنترل میشه؟

اگه درمان میشه که ناراحتی نداره گلم،ان شاءالله زود خوب میشه

اگه برای همیشه هم باشه،چیزی نیس که کنترل نشه،خداروشکر کن مریضی غیرقابل درمان یا صعب العلاج نداره 

پسر من افتادگی پلک داره،همیشه از رو چهره اش دیده میشه،وقتی تازه متوجه شده بودم ناراحت بودم و میگفتم بعدا میفهمه و غصه میخوره

ولی الان سالهاس خدارو شکر میکنم که چشمش می بینه

تو هم به شرایط بدتر فک کن،خیلی ها بچشون فلج مغزی هست،مادرش چقدر باید بسوزه

خیلی از بچه ها سندروم دارن،خیلی ها اتیسم دارن و ....

به هرحال هرکسی یه جوری امتحان میشه، طوری رفتار کن که دخترت قوی بار بیاد،هیچ مشکلی نمیتونه یه انسان رو از پا دربیاره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
عزیزم مسواک تون رو میذارین تو دستشویی؟ من شنیدم آلوده اس ومیذارم تو آشپزخونه  ولی دوست دارم ت ...

آیینه دستشویی ما در داره پشت در میذارم و می‌بندم مثل کابینت کوچولو

ققنوس
دوستان من ی تعدادازاین بانکه ها دارم سایز مختلف ی تعدادی نیازم هست بنظرتون ازاین شیشه ها بگیرم یا ب ...

من بالایی رو بیشتر می‌پسندم بازم بستگی به انتخاب خودت داره عزیزم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.