2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737684 بازدید | 44694 پست
مراسم که مامانم قبول نمیکنه نباشه. ولی توضیحات خوب بود. تهش یه کمد میخرم بدون ویترین و کم جا و لباس ...

هرچی میخوان بخرن بگو همونو طلابخرن برات بخدا بعدا انقد بدردت میخوره،من الان برا دومی فقط چنددست لباس وحوله ی حموم خریدم یه چنددست لباس بچه اولمم میپوشونم بهش اون لابه لا بعدش میندازم دور.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم منم همین مشکلو با ابچکونم دارم ولی چون مستاجریم نمیشه برای هرخونه ای که میرم سبد بخرم من سروی ...

سبد زیاد دارم یه سبد می ذارم کنار سینک ظرفها می ذارم توش

تا وقتی که تعویض اش کنیم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی شخصیت شما رو دوست دارم قبلا که یکسال خواننده خاموش این تاپیک بودم یه خانم بود پروفایلشون عکس ...

ای جانم عزیزم شما منو خیلی شرمنده کردید، نفرمایید خودتونم خانم و فهمیده هستید عزیزم 🙏 💖💞💖💞💖💞💖💞💖💞

سبد زیاد دارم یه سبد می ذارم کنار سینک ظرفها می ذارم توش تا وقتی که تعویض اش کنیم

عزیزم من به سبد مربعی شکل درست اندازه سینی سینک دارم میزارم اونجا تمام ظرفها رو میشورم میزارم اونجا وقتی خشک شد میزارم کابینت اصلا از آبچکان استفاده نمیکنم چون فکر میکنم آب ظرفها میچکه به دیوار ودور واطراف لک میشه 

من خواننده خاموشم ولی درمورد سوال اون خانم در مورد سیسمونی بگم چون تجربه خودمم هست .عزیزم منم خونمون تک خوابه ی اتاق ۱۲ متری ک با وسایل های پسرم کیپ تا کیپ پر شده و باعث عذاب من هر وقت میرم اتاق سردرد میگیرم به نظرم ن تخت بگیر ن کمد تو تخت ک نمیخوابه نوزاد داعم باید پیشت باشه شیر بدی بزرگتر هم بشه اگه دوتا بیاری یا خونتونو عوض کنی دلت میخواد تخت هاشون شبیه هم باشه دوباره عوض میکنی کمد هم واقعا احتیاجی نیست میتونی یکی از کشوهاتونو جا باز کنی برا لباس هاش اسباب بازی هم ب مرور نسبت سنش مبگیری ک هروقت هم شکوند خروجی میزاری .

کالسکه کریر روروعک یا وان حموم با قصری افتابه و فلان هیچ کدوم ب درد من نخورد همش مونده انباری ک ب فکر فروختنشم 

اگه جا داری ی کهنه شور بگیر لباس هاشو جدا بشوری بعدا برا خودتم ب درد میخوره 

لباس از هرسایز ۳ دست بگیر زیر دکمه دارهم حتما بگیر خیلی خوبه شکم بچه رو میپوشونه باعث نمیشه دل درد بگیره  حوله حمام پتو نوزادی بدرد میخوره ی دست تشک و بالش پتو نوزادی هم میخواد 

اگه میخوای شیر خودتو بدی شیشه شیر و بند بساطش اصلا ب درد نمیخوره بشقاب و لیوان هم ک بعد ۶ ماهگی ناخن گیر دستمال مرطوب و زیرانداز پارچه برا خشک کردنش لازمه بگیر

مای بی بی ب اندازه بگیر بزار خونت باشه 

دوچرخه برا ۴ سال ب بعدش بگیر 

ب خانوادت شوهرتم بگو پولشو بدن براش طلا بگیر پسر بود دستبند ب اسم خودش با قاب چرم یا پلاک زنجیر یا از این سنجاق هایی ک توش ون یکاد و اسمش هست . دختر هم ک بود ک همه چی میخواد طلا خیلی بهتر از وسیله است ک چند سال بعد مثل من بخوای ب فکر رد کردنش باشی از سن مدرسه ب بعدش براش تخت کمد میگیری ک هم بزرگ باشه بتونه نوجوانی استفاده کنه یا خواهر برادر داشت ست هم باشن .روزهای بعد زایمان ب اندازه کافی سردرگم میشی چون خیلی تغییر میکنه زندگیتون حالا فکر کن دورت هم شلوغ باشه با وسایل واقعا کلافه میشی من خودم عاشق نظمم وقتی پسرم نبود وسایل خونمون ب اندازه بود از اونطرفم بچه نبود بهم بریزه برا همین من همیشه ارامش داشتم ولی الان اسباب بازی اتاق شلوغ وسایل زیاد باعث شده نتونم فکرمو جمع کنم بهم میریزم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
من امروز یه برگه از دفترچمو کندم و انداختم دور  دیگه دارم نزدیک میشم 😀😂 مجردم و زورم نمیرسه ...

از اتاق خودت شروع کن

همه مینیمالیست ها که نمیتونن کل خونشون رو مینیمال کنن

الان یه قسمتی که لباس خونگی می‌ذاریم هشت تا کشو داره

یکی رو دو قسمت کردم یه قسمت مدارک گذاشتم یه قسمت سشوار و چسب و منگنه و...

سه تا کشو برای من و بچه ها

ما بقی همش برای همسر

یا تو ظروف و لوازم های دیگه هم

همه این جمع تو این تاپیک فقط زورشون به لوازم خودشون و تک و توک لوازم واقعا دور ریختنی میرسه هیچکدوم نمی‌تونیم کل خونه رو مینیمال کنیم

ققنوس
عزیزم من به سبد مربعی شکل درست اندازه سینی سینک دارم میزارم اونجا تمام ظرفها رو میشورم میزارم اونجا ...

اره گلم لیلی دیلی هم همین کار می کردکابینت خالی ندارم برای ظرفها حالا با همسرم صحبت می کنم به جای میله ابچکان یه قفسه بزنه ظرفها بعد از خشک شدن بذارم اونجا اگه قبول کنه.

شادی صدام کنید

منم امروز شروع کردم به نظافت بعدصبحانه حسابی خونه روجاروکشیدم تی زدم گردگیری کردم 

ی چن تا جعبه وقوطی شیرخشک هم خروجی داشتم 

میخوام باز طبق اینجا از اول خونه روپاکسازی کنم 

چون قصدخونه تکونی دارم 

وقبل تر هرچی که نیازم نبود هرچقدم نو میبخشیدم از هرچیزی لباس لوازم وغیره.... 

الان خیلی چیزا روتوحونه دارم گاهی تعویض میکنم 

دیگه تصمیم گرفتم قبلی ها رو کارتن کنم بزارم بالا کمد دیواری منظورم ظروف ولوازم آشپزخونه هست کناربزارم چون قصدساخت خونه باغمون روداریم یواش یواش انشاالله 

در مورد سیسمونی دوستان گفتنی ها گفتند منم میگم شاید ایده ای از توش در اومد.من با پول سیسمونی که مادرم داد برای خودم طلا خریدم

برای دخترم یه دست رختخواب /ساک/حوله وناخن گیر وشیشه شیر وفین گیر!فین گیر استفاده کردم ولی اضافه بود/سه تاجغجغه/سه تا دست لباس سایز یک وصفر=به مرور ماه به ماه براش لباس خریدیم یآ براش هدیه آوردند/چند جفت جوراب

یه تشت برای شستن لباساش تو حموم/۴ تا دستمال خشک کن وپوشک/تب سنج وکمپرس سرد زمان واکسن دوماهگی اش خریدیم.

لباساش تو کشوی میز توالت خودم گذاشتم لباسای خودم انتقال دادم به کمد دیواری.

شادی صدام کنید
در مورد سیسمونی دوستان گفتنی ها گفتند منم میگم شاید ایده ای از توش در اومد.من با پول سیسمونی که مادر ...

در مورد تخت کمدم انقدر لباساش کوچلو تو یه ساک کوچیک هم جا میشه کمد به اون بزرگی می خواد چیکار؟

تخت هم تا نوزاد دو ساعت یه بار شیر می خواد ترجیحا باید کنار خودت بخوابه نصف شب مخصوصا شیر دادن راحته

چندماهه که بشه چون غلت می زنه ومی شینه والی آخر جرات نمی کنی تو تخت اش تنهاش بذاری تا زمانی که مفهوم خطر وارتفاع بفهمه.

من بلاگرا دیدم که سیسمونی کامل خریدند ولی روزمره که استوری می ذارند بچه همش تو تخت خودشون

شادی صدام کنید

سلام دوستای عزیزم

یه لباس شب که از نامزدیم که کادو آورده بودن خوشم نمیومد ازش تو این مدت اصلا نپوشیدمش به همراه یه رومیزی بزرگ بافتنی که گذاشتم کنار بدم به یکی

یه کاور لباسشویی هم که استفاده نمیکردم رفت خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من در بحث لیوان مهمان و خودم. کل لیوانام اینا هستن  ۶ تایکجور.۲تا سرامیکی.۲تا مسی.۲تا یجور دار ...

به نظر منم ۶ تا مثه همون ۶تا اولی که گفتید بخرید ۱۲ تا یه مدل داشته باشید برای مهمان 

خودتون از همون چند تا خرد که شبیه هم نیستن (سرامیکی،ماگ و ...)استفاده کنید تا کم کم بشکنن یا لب پر بشن و برن خروجی

از اون به بعد لیوان مورد استفادتون همون لیوانهای مهمان باشه هر تعداد که شکست فوری مثه همونو جایگزینش کنید 

❌لایک❌