2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737459 بازدید | 44691 پست
پس مشکل از جایی دیگه ست .... ان شاالله خدا بهتون توان بده گلم به نظر من با والدینی که تو این مورد ...

آره مشکل اینجاست

بله من تعامل دارم راهکارها رومیدونم افراد زیادی دیدم که خوبن دائم انجمن ها شرکت دارم ولی حس وحالم بد هس خدا به دادم برسه 

ممنونم ازت عزیزم ♥♥♥

🌱 فدات عزیزم با نگاه زیبات میبینی 😍💞💖💞💖💞💖💞💖

من خیلی شخصیت شما رو دوست دارم قبلا که یکسال خواننده خاموش این تاپیک بودم یه خانم بود پروفایلشون عکس خودشون بود فکر میکنم شما همون بانو هستید خوشحالم که تو این تاپیکم من از اینجا به جز مینیمال بودن خیلیییی چیزها یاد گرفتم تمام دوستانی که اینجا هستند البته جز خودم 😅واقعا باشخصیت ودوست داشتنی هستند به نظرم غیر از اینکه بحث مینیمالیسم جذابه حضور دوستان با فرهنگ وباشخصیت وخانوووووم باعث تداوم این تاپیک شده امیدوارم همه دوستان شاد وسلامت باشن 😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جادوی نظم  اینجا باز تاکیدش  روی  نظم دهی بر اساس طبقه بندی هست نه مکان. قبلا هم ...

رزگونه جان ممنون از وقتی که میزاری واقعا خلاصه نویسیت عالیه یعنی اگه خود کتاب رو میخوندم این همه بهم نمی چسبید واقعا لطف می کنی عزیزم

و اینکه خانومایی که خونه مال خودتون نیست جعبه ی کفش هارو دور میندازین؟ من تو اسباب کشی میذارم تو جع ...

من کفشهایی که هر روز استفاده میشه تو جاکفشی هستن و کارتون ندارن ولی کفشهای مجلسی  یا کفشهایی که دیر به دیر لازم میشه تو کارتون نگه میدارم به نظرم سالمتر می مونن وتو کمد دیواری گذاشتم 

من ۲ تا پسر دارم الانم باردارم.. دوست دارم حداقل ۴ تا فرزند داشته باشم،با اینکه تو فامیل موت نهایت ...

چه قدر عالی خدا پسرهای گلتو برات حفظ کنه و به سلامتی انشالله نی نیتو بغل بگیری مبارکت باشه عزیزم😍

وقتی جنس ها رو گذاشتم روی صندوق کیسه رو در میارم و تا اون میزنم من می‌ذارم تو کیسه کیسه من از این ب ...

چه جالب من ومامانمم چندین ساله از اونا داریم ولی اسمشو نمیدونستم😅مال مامانم توت فرنگیه مال من مستطیل کوچیکه که کیسه توی اون هست مستطیل هم جاکلیدی داره کلیدهامم به اون وصله هم جاکلیده هم کیسه الان که فکر میکنم میبینم خیلی مینیماله 😅😍😍😍

دوستان من احتمالا آن شالله یکی دوماه دیگه مشغول خرید سیسمونی میشم. و ما رسممون خانواده خودم تهیه کنن ...

من توهمین شرایط بودم پولش رومادرم نقد بهم دادومراسمی برگزار نکردم بااینکه رسم داشتیم این قدم اول،قدم بعدی فقط ضروریات روخریدم مثل لباس،کیسه ی خواب، حوله ی حموم،ناخن گیر،دماسنج بدن،لباس هم زیاد نخریدم طبق سایزخریدم،کالسکه واین چیزاهم نیازنداشتم چون ماشین داشتیم وهرجامیرفتم هم همسرم بود،تخت وکمدهم تو خونه تک خواب سخت هست اذیت میشی ازمن میشنوی نخر،من یکی ازکشوهای کمددیواری رو برا بچه هام گذاشتم چهارتاکشو داره یکی من یکی همسرم یکی هم پسراولی الانم که دومی رو زایمان کردم یه کشو هم برا دومی شد.اسباب بازی هم وقتی که دیگه سن بازیش رسید طبق اون خریدم...هنوزم داریم میخریم🤭🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من توهمین شرایط بودم پولش رومادرم نقد بهم دادومراسمی برگزار نکردم بااینکه رسم داشتیم این قدم اول،قدم ...

مراسم که مامانم قبول نمیکنه نباشه. ولی توضیحات خوب بود. تهش یه کمد میخرم بدون ویترین و کم جا و لباس و اینا.رورئک خواهرم بهم میده.کریر حذف.کالسکه مسافرتی میگیرم.و لباس و وسایل بهداشتی.تا بتونم از سر و ته و وسطش میزنم. خدا کنه همکاری کنن باهام شوهرم مامانم. چون من رو ورودی هام حساس شدم