2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737849 بازدید | 44694 پست

و يه سوال ديگه 

به نظرتون خريدن مسواك و گوش پاككن بامبو و كلا اينجور محصولات دوستدار محيط زيست ، خوبه يا نه 

آخه يكى از هدفاى ما اينه كه پول رو عاقلانه خرج كنيم 

خب اين محصولات معمولا گرون ترن ، مثلا ممكنه با پول ١ مسواك بامبو ٢ تا مسواك پلاستيكى بشه خريد + هزينه هاى ارسال هم قابل توجهه  

چه بايد كرد ؟ 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

جادوی نظم 

حتما برای  خیلی ها پیش اومده که وقتی تو مسیر نظم دهی قدم میزارن و شروع با پاکسازی و حذف وسایل اضافه و غیر ضروری میکنن یه گله و شکایت هم دارن. و اون شاکی بودن از اعضای خانواده  است که اونا رعایت نمیکنن همراهی نمیکنن، اشغال جمع کن هستن، احتکار میکنن، نظم ندارن، خرید زیاد میکنن و .....

خوب بهتره بدونید کلا یه واقعیت هست  تو دنیا  اگه میخوای  دنیا رو هم تغیربدی باید خودت تغیر کنی. اگه میخوای دیگران رفتارشون رو باهات عوض کنن باید خودت رفتارت رو عوض کنی. اینجا هم همین قانون به همین سادگی جواب میده. وقتی خودت شروع  کردی  نظم دادن رو، باید بی سر و صدا و بدون انتقاد و مجبور کردن دیگران رفتار کنی . از خودت شروع کن. تو که تغیر کنی اونا هم تغیر میکنن و مدتی نمیگذره که اونا خودشون در کمال تعجب پا پیش میزارن و همراهت میشن. خودشون وسایل اضافشونو بدون اینکه بهشون  حتی بگی داوطلبانه میریزن بیرون. اینجوری هم از نظر عقلی و هم عاطفی مناسب تره چون اگه به اجبار باشه کدورت پیش میاد و اگه یواشکی و دور از چشمشون دور بریزیم خانواده نسبت به ما اعتمادشون رو از دست میدن و کلا برا همیشه از ما سلب اعتماد میشه. و مهم  تر از همه ، اینکه به کارشون ادامه میدن همون خرید اضافه و احتکار و .....

پس اگر فعلا افرادخانواده همراهیتون نکردن و پا پیش نزاشتن بدونید خودتون هنو به اون مرحله  تغیر نرسید که دیگران بخوان اقدام کنن و تغیر کنن. و هنو وسایل اضافه  مربوط به خودتون تو خونه وجود داره. پس باز علت خودتونید. این مورد برای نویسنده پیش اومده و میگه برادرم کلی وسایل اضافه داشت تا زمانی که من  شاکی بودم که چرا  این وسایلو نگه داشتی و میرفتم وسایلشو تفکیک و نظم میدادم هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه رها کردم و فقط تو حیطه دارایی خودم کار میکردم که دو هفته بعد در کمال ناباوری  تعدادی وسایل اضافه و دویست جلد کتاب رو یکباره دور ریخت. و نویسنده میگه برای مشتری هام هم همینطور بوده. . نظم دهی مثل یک زنجیره است که از شما شروع میشه. پس سکوت کنید و  کاری به وسایل دیگران نداشته باشید.

از خودتون شروع کنید

از خود بطلب هر انچه خواهی که تویی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من احتمالا آن شالله یکی دوماه دیگه مشغول خرید سیسمونی میشم. و ما رسممون خانواده خودم تهیه کنند و حتی مراسم جشن سیسمونی داریم دورهمی زنانه.یعنی نمیشه چیزی نگیرم .حالا خیلی اذیتم میخام هرچی میخرم کاربردی باشه و مینیمال. چطوری به جمع بندی برسم؟و خونمون یک اتاق خواب داره و کمد بچه باید داخل اتاق ما باشه و سایر وسایلش.کسی تجربه ای داره بگه 

[QUOTE=311265281]عزیزم تا جایی که میتونی شبا قبل خواب ظرفا رو بشور من وقتایی که تنبلی میکنم شبا نمیتونم بشورم میمونه ...[/

دقیقا باید همین کارو کنم قبل خواب امشب شستم خشک کردم جادادم آبچک خالی شد کلی ظرف بودم پشت بندش کلیم خونه روجمع وجورکردم انقددددسبک شدم بخدا

من در بحث لیوان مهمان و خودم. کل لیوانام اینا هستن 

۶ تایکجور.۲تا سرامیکی.۲تا مسی.۲تا یجور دارم.۱ماگ. یعنی کلا ۱۳ تا 

هی وسوسه میشم برم ۶ تا جفت اولی ها برای مهمان بخرم اما میگم با همینا کارم راه افتاده تالا و نگیرم؟نظرتون چیه 

[QUOTE=311265281]عزیزم تا جایی که میتونی شبا قبل خواب ظرفا رو بشور من وقتایی که تنبلی میکنم شبا نمیت ...

خسته نباشی عزیزم❤️

همین که صبح وقتی از خواب بیدار میشی میبینی خونه تمیزه خیلی حس خوبیه

اول صبحی کلی انرژی مثبت وارد زندگیت میشه 🥰

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
باید قلق خودتو پیدا کنی عزیزم‌ مثلا خودم خونم که تمیز و مرتب باشه و ظرف تو سینک نباشه حالم خوبه ...

دقیقا همینطوره 

من از کودکی عاشق نظافت وکلا کارهای خونه بودم همیشه هم مرتب درحال انجام کارهام 

ولی مدتیه حالم مساعد نیست هرچی به خودم صبرمیدم نمیشه از هرچی پامیشم انگار میفتم 

این حال بدم بخاطر درگیرشدن دلبندم دخترم به دیابت هست که کوچولوهست حالم وخراب کرده 

هرچند که باید قوی وقوی ترشم ولی نه انگاردادم ذوب میشم 

توکلم بخداست بادل های پاکتون دخترقشنگم ودعا کنید تا حدا سلامتی ببخشه بهش وما رو دل شاد کنه 

امشب پاشدم وکلی ظرف شستم دستی به خونه کشیدم خیلی سبک شدم ولی دلم آتیشه بخداااااا 

همش میگم چرا دخترمن ای خدا💔💔

خسته نباشی عزیزم❤️ همین که صبح وقتی از خواب بیدار میشی میبینی خونه تمیزه خیلی حس خوبیه اول صبحی کل ...

زنده باشیدممنونم ♥

من خیلی به نظم نظافت تغییر دکور رفع انباشتگی واقفم اصل هستن توزندگیم این مدت روانم ودرگیربیماری دخترم شده تو ی غار گیرافتادم خدایا بهم صبروقوت بده پاشم وبراش تلاش کنم. 

زنده باشیدممنونم ♥ من خیلی به نظم نظافت تغییر دکور رفع انباشتگی واقفم اصل هستن توزندگیم این مدت روا ...

چه عالی👏👏👏

انشالله حال دختر گلت زود خوب میشه عزیزم🌺🌺🌺

من در بحث لیوان مهمان و خودم. کل لیوانام اینا هستن  ۶ تایکجور.۲تا سرامیکی.۲تا مسی.۲تا یجور دار ...

عزیزم یه دست یه مدلش رو داری اگه تعداد مهمونات از شش نفر زیاد نیس نگیر بنظرم

دقیقا همینطوره  من از کودکی عاشق نظافت وکلا کارهای خونه بودم همیشه هم مرتب درحال انجام کارهام& ...

و منی که بچه دار نمیشم و میگم خدایا چرا من 

خدایا من حسود نیستم،بخیل نیستم 

ولی چرا هرکی دلش میخواد واراده میکنه مادرمیشه ولی من نه😔😔

هرماه پولی که قرار صرف خوشیا ولباس موردعلاقه ومسافرت واین چیزا باشه باید هزینه ی درمان ودارو و بدم 

حالا اگه نتیجه بده خوبه ولی....

خیلی سخته خیلی 

خدا نصیب هیچ زنی نکنه تو این دنیا 

ببخشید که خارج بحث شماس،دلم اندازه ی یه دنیا گرفته امشب😔😭

به زودی منم مامان میشم😍

سلام عزیزان من چون اول مطالب کتاب رو میزارم گاهی سلام یادم میره ببخشید به بزرگواری خودتون.  امشب خدا رو شکر  پست رو گذاشتم. ۱۰۵ صفحه اش  با هم پیش رفتیم. ایشالا بتونم تا اخرش رو بزارم اینجا. مطمینم اگه وقت بیشتری داشتم  خیلی بهتر از این میشد ولی خوب همین هم خوبه برا عزیزایی که به هر حال یا دسترسی به کتاب ندارن یا وقتشو نذارن و یا اگه کتاب رو بخونن تمام ریزه ها و نکات رو نتونن به خاطر بسپرن و اینجا که مرور میشه یاداوری هست و تو ذهنشون تثبیت میشه. کلا دوستان گتاب که میخونید با مداد یا خودکار زیر جملات کلیدی و نکته ها خط بکشید. نگید کتابم تمیز بمونه. من سالها کتابهام  نوی نو بود. البته چون هر کتاب رو دوبار میخوندم یادم میموند تقریبا. ولی مدتهاست که دیگه خط میکشم زیر مطالب و علامت گذاری میکنم. خیلی بهتره. و اینکه یه دفتر دارم هر کتابی میخونم  نام نویسنده، اگه نویسنده خارجی باشه. اسم مترجم و البته  یه تعریف کلی از کتاب رو تو یکی دو تا پاراگراف مینویسم و اگه مثلا جمله ای ، صرب المثلی، بیت شعری باشه که اونجا یاد گرفته باشم رو هم یاد داشت میکنم. میشه یه گنجینه از کتابهایی که خوندید و همیشه از هر کتاب حتمااااااااا برا یه نکته هم باشه  دقیق یادتون میمونه.  و بعدها به دردتون میخوره بهش استناد کنید.و صفحه ی اول دفترم نوشتم کمرنگ ترین جوهر ها از قویترین حافظه ها ماندگار ترند. خارج از مطالب تاپیک بود ولی شاید بعضی دوست داشته باشن. موفق باشید 

و منی که بچه دار نمیشم و میگم خدایا چرا من  خدایا من حسود نیستم،بخیل نیستم  ولی چرا ه ...

کاملا قبول دارم عزیزم بسیارسخت هست ولی زوری نخواه اصلا 

من میگم باید تلاشتو بکنی بی دریغ وبدون ناراحتی بگو خدایا من تلاشمو میکنم ولی اگر در صلاحت هست بمن فرزند سالم صالح باهوش عطا کن 

خدا حتما بهت فرزند عطا میکنه عزیزم سرساعت خودش فقط ما کم طاقتیم بی تابی نکن عزیزم الان صلاحت اینه وشما بجاش پیاده روی کن ودلخوش باش ببین چطوری باردار بشی 

من حتما برات دعا میکنم عزیزم گلم♥♥♥