2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738342 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی دیشب یه قوری که از دست همسر افتاد و شکست جایگزین نمیشه چون قوری دیگه ای دارم و از اون استفاده میکنم

خروجی امروز سفره دم دستی که بخاطر شستن زیاد رنگش محو شده بود سفره تو کشو داشتم متراژش برای مهمان ها زیاده یک متر از اون بریدم و گذاشتم برای دم دست

جانونی کوچکی داشتم که برای میوه های شسته یخچال استفاده میکردم یکی از دوستان دید و خوشش اومد ازش منم میوه ها رو ریختم تو یه ظرف مخصوص یخچال و جانونی رو شستم و دادمش به ایشون و خوشحالش کردم

پودر پیاز داشتم تو ادویه ها دیدم بیشتر از سه ماه هست استفاده ش نکردم و ترجیح میدم پیاز تازه بریزم تو غذاها اونم بخشیده شد به کسی که مصرفش داشت

ققنوس

امروز نوبت شستشوهاست یه پتو مسافرتی ورختخواب های دخترم باید شسته بشه.

✅️یخچال خلوته دارم کیف می کنم نگاه می کنم.

❌️یه طالبی که خراب شده رفت خروجی

❌️یه مقدار زغال اخته که مطمئنم نمی خوریم همسرم گفت فریز کن ولی من مطمئنم بازم نمی خوریم در هر صورت فریز کردم.

❌️یه مقدار هویج گذاشتم بیرون فریز کنم چون متاسفانه داره خراب میشه فریز می کنم که تو سوپ استفاده کنم.

❌️یه کاسه مرباانجیر کپک زد ریختم دور

برای من خرده نگیرید هر چقدر میگم نخر گوش نمیده البته گرونی ها تاثیر گذاشته یه کم بهتر شده فقط یه کم.

شادی صدام کنید
امروز نوبت شستشوهاست یه پتو مسافرتی ورختخواب های دخترم باید شسته بشه. ✅️یخچال خلوته دارم کیف می کنم ...

چند ساله ازدواج کردین؟

همسر من اوایل میوه زیاد میخرید

من هم میگفتم اصلا اهل میوه نیستم،همینطور میموند خراب میشد

الان دیگه در حد ۳ تا سیب،۴ تا موز،۲ تا خوشه انگور

اینطوری میخره،که اونم یکی از بچه هام خیلی میوه دوست داره،منم شاید یه دونه بخورم،همسرم هم میخوره،تو ۱ روز تموم میشه

همه رو باهم نمیخره،یه بار سیب میخره،یه هفته بعد یه میوه دیگه و ...

خلاصه دیگه عادت کرده میوه رو هم مثل بقیه چیزا کم میخره

ما مثل لیلی دیلی هم نیستیم که پودر ماشین بالاخره خراب نمیشه که میشه ۵ تا یه جا خرید،ولی نمیخریم

یکی میخریم تموم میشه به همسرم میگم بخره

فقط مایع ظرفشویی رو دبه ۴ لیتری میخریم

بقیه چیزا یه دونه یه دونه

البته جا هم ندارم اختصاص بدم به این وسایل

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

رز جان راستی ممنون که این پستای مفیدرو میذاری🌹 دیروز یه بلوزگرمم رو نیگاه کردم گفتم واقعادوسش ندارم میدونم امسال تو تنم زیبانمیشه چون بلاخره زایمان وشیردهی...گفتم من استفاده کردم درسته تمیزه ولی کاریکی دیگه راه میفته وهنوزم میتونه توچرخه ی استفاده باشه براهمین گذاشتم تو دیوارمهربانی،ویه چیزدیگه خودم حس میکنم با خروج وسایل بلااستفاده انرژی وبرکت واردزندگیم میشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رز جان راستی ممنون که این پستای مفیدرو میذاری🌹 دیروز یه بلوزگرمم رو نیگاه کردم گفتم واقعادوسش ندارم ...

اگه منظورت من هستم، خواهش میکنم عزیزم شما لطف دارید. سعی میکنم مطالبی که برا خودم جالب بوده و و ازش یاد گرفتم به اشتراک بزارم. ولو اینکه برای حتی یک نفر مفید باشه

امروز پتو های سبک و ملحفه و روبالشی ها رو شستم یکم کمد دیواری رو مرتب کردم خروجی شد؛ یه کمربند پالتو که موقع استفاده اذیتم می‌کرد، یه تیشرت سفید که خودبه خود لک زرد شده روش و اصلا پاک نمیشه. 

هرچی سنم بالاتر میره در وحله ی اول به راحتی و کیفیت لباست فکر میکنم در مرحله ی بعد زیبایی مهمه، خیلی از لباسایی که از اول سال گذاشتم خروجی اونایی بودن که بخاطر راحت نبودن باهاشون چندسال بلااستفاده مونده بودن. 

منتظرم هوا سرد شه، تو لباسای زمستونی یکی دوتا بافت خیلی ضخیم دارم که استفاده نمیکنم و میدم به کسی که استفادشه.

یه بوت نو که چندسال پیش همسرم سوغاتی آورده بود ولی تو قسمت ساق پام زیپش بسته نمیشد دادم به خواهرم که از من لاغرتره. 

چند ساله ازدواج کردین؟ همسر من اوایل میوه زیاد میخرید من هم میگفتم اصلا اهل میوه نیستم،همینط ...

چقدر خوبه که همسرتون کم خرید می کنند

البته من در این مورد با لیلی دیلی موافقم مثلا ترجیح ام اینه شوینده وها ولوازم بهداشتی هر ۶ ماه یکبار بخریم.

فریزر ماهانه

یخچال هفتگی

ولی کلا با خانواده هایی معاشرت می کنیم که دستشون به کم نمی ره این روی ما هم تاثیر گذاشته.

شادی صدام کنید
چقدر خوبه که همسرتون کم خرید می کنند البته من در این مورد با لیلی دیلی موافقم مثلا ترجیح ام اینه شو ...

من هم برای شوینده ها خوشم اومد،ولی می بینم جا واس نگهداری ندارم،ترجیح میدم همون موقع که تمام شد یکی بخریم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام دوستای گلم خروجی امروزم یه شومیز که در حد دو سه بار پوشیده بودم ولی دیگه خیلی وقته سراغش نرفته بودم به همراه دو تا تاب و دو تا مایو که قبلا گذاشته بودم کنار دادم به یه عزیزی که خیلی خوشش اومد و لازم داشت

واقعا من با بخشیدن لباسا و وسایلی که استفاده نمیکنم حالم خیلی خوب میشه وقتی اون انرژی مثبت رو ازش دریافت میکنم😍🥰

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.