2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

خوب دوستای گلم طبق برنامه ریزی ام امروز نوبت کابینت های آشپزخونه بود.دوتا کابینت که فقط دستمال کشیدم کاری نداشت.یه کابینت ادویه ها مرتب کردم.یه شیشه گلپر که برای سال گذشته بود رفت خروجی.یه بسته رشته سوپ دارم اگه همت کردم وسوپ ورمیشل درست کردم که چه خوب وگرنه میدم به مادرهمسرم استفاده کنند.

واینکه وقتی هفتگی خونه مرتب می کنیم هم خونه برای خودمون وبرای مهمان سرزده واز قبل اطلاع داده مرتب هم اینکه تمیز کردنش ۵ دقیقه طول می کشه.مثل امروز من دو سه دقیقه مرتب کردنش طول کشید.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از زیبایی های مغازه های بازار لذت ببریم  از نظمش مرتب بودنش تمیزیش و خلاقیتشون😁 بدون اینک ...

وای هیدوا جون من بازاری رم این مغازه ها تو ذهنم مرتب می کنم مخصوصا وقتی می رم خیاطی دیدید از در ودیوار پارچه می ریزه .

شادی صدام کنید

سلام 

من امروز رفته بودم بیرون برای خودم ضدآفتاب بخرم پیدا نکردم مارکی ک میخواستم

کیف هم چیزی ک مد نظرم بود پیدا نکردم

خلاصه هیچ چی نخریدم😁

اگر من ادم قبلی بودم حتما تو مغازه ی چیزی میخریدم دست خالی برنگردم خونه😑

ورودیهای دیروزمم ی مانتو و ی شلوار 

یه لباس برای پسرم

یه لباسم برای پسرکوچیکم.

همه رو لازم داشتیم.

دیروز ی لباس از پسربزرگم ادامس چسبیده بود هرکار کردم کنده نشد رفت خروجی

یه لباس از پسرکوچیکه چون براش کوچیک شده بود

یه شلوارک و ی کراپ هم از خودم گذاشتم تو لباسهای خروجی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
وای هیدوا جون من بازاری رم این مغازه ها تو ذهنم مرتب می کنم مخصوصا وقتی می رم خیاطی دیدید از در ودیو ...

یه مغازه هس تو شهر ما من زیادم میرفتم اونجا الانم چیزی نیازم باشه میرم ازش خرید کنم

به حددددددی شلوغه و به هم ریخته ادم فکر میکنه رفته جمعه بازار

شباخواب میبینم رفتم مغازه رو دارم مرتب میکنم اشغالاسو میریزم بیرون🤐🤐

ته مغازه کارتخوان گذاشتن هرچی کارت کشیدن کاغذشو انداختن رو زمین بدون اغراق یه کیسه زباله بزرگ فقط رسید میشه جمع کرد😐

یه مغازه هس تو شهر ما من زیادم میرفتم اونجا الانم چیزی نیازم باشه میرم ازش خرید کنم به حددددددی شلو ...

دارم تصور میکنم پاهای مشتریا تا مچ میره تو رسیدهای انباشته شده🥴

❌لایک❌
یه مغازه هس تو شهر ما من زیادم میرفتم اونجا الانم چیزی نیازم باشه میرم ازش خرید کنم به حددددددی شلو ...

وایییییی.البته این موضوع خیلی ریشه ای 

نظم وبرنامه ریزی خیلی ابعاد گسترده ای داره .ما خیلی کم توشهر نظم وخلوتی ویکدست بودن می بینم وهمیشه میگم اگه من رئیس این ارگان بودم اگه این مغازه مال من بود اگه فلان اگه بهمان.

حتی میوه فروشی میرم‌می بینم با هزینه کم تونسته یه میوه فروشی تر وتمیز ومورد پسند خودش ومشتری ها بسازه لذت می برم.

یا مثلا مطب پزشک ها دیدید چقدر گل گذاشتند به نظرم تو مطب پزشک ها یه گ طبیعی تو اتاق پزشک ویه گل طبیعی تو سالن انتظار مناسبه.دیگه کلی توصیه پزشکی روی در دیوار کلی مجله روی میز مناسبتی نداره

فقط یه سوال من چرا حرفم کشید به پزشک ها😂

کلا منظورم همه ابعاد زندگی مون.

شادی صدام کنید

امان از آلودگی بصری در بعضی جاهای شهر مثلابعضی ازتراس ها روازبیرون که نگاه میکنی یه طناب بلند زدن گاهی هم کلی لباسهای رنگارنگ روش آویزون وبعضامیخ کوبیدن وکلی چیز میز آویزون یا کلا باانباری اشتباه گرفته میشه وهر چی دم دسته میندازن داخل تراس- یه دوتاگلدون ونهایتا طناب اپارتمانی ویااینکه یه میز وصندلی کوچولوواسه یه عصرونه بعضی هاهم سلیقه بهتری از پیشنهاد من دارن ولی کلا کار سختی نیست تراس هم جز چیدمان منزل هست اهمیت بدیم  وبه مناظری که ازبیرون برای بیننده می‌سازیم جهت یک شهرزیبا توجه کنیم مبلمان شهری هم خوب خودش یک مقوله گسترده هست که اساتید خودشو داره 

ما دقیقا تراسمون از بیرون خیلی نمای بدی داره

چنتا کابسنت زدیم توش وسیله اضافه بذاریم.البته بیشترش خالیه

چنتا تیکه چوب هم هست کلا نمای زشتی داره

انشالله ی فکرایی تو سرم هست عمری باشه حتما درستش میکنیم.

ولی اشغال و کارتن و اینا هم نداره

وایییییی.البته این موضوع خیلی ریشه ای  نظم وبرنامه ریزی خیلی ابعاد گسترده ای داره .ما خیلی کم ...

برعکسم ی مغازه میشناسم به حدی تمیز و مرتبه میشه توش جراحی انجام داد

خانمه انقدر مرتب و باسلیقه س.

اتفاقا ازش تعریفم میکنم پیش روش

جالبیش اینه که صاحب این دوتا مغازه باهم فامیلن🤐

یکی اونجوری یکی اینجوری