2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737842 بازدید | 44694 پست
آره واقعا تو فر همه چی میشه  مخصوصا فر من که فقط برقی هست فقط مثلا حالت سرخ کردن نمیشه مثلا س ...

سیب زمینی تو سرخ کن بدون روغن اصلا مثل سرخ کرده نمیشه

دقیقا مثل سیب زمینی توی فر میشه

ققنوس

حس خوب کابینت خونه ی ما😍 البته هنوز تعداد بانکه ها زیادن ولی همشون استفاده میشن و چیزی که طولانی مدت استفاده نشده باشه نداریم 

دوست دارم کلا دو طبقه اینا باشه تا بقیه رو چیزهای دیگه بذارم اما سبک زندگیمون قبول نمیکنه بدون دمنوش

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمهای عزیز و دوستان بزرگوارم 

من اسباب و اثاثیه منزل رو مینیمال کردم الان رسیدم به غذا خوردن مینیمالی 

خوردن مینیمالی من ❌

من از امروز یه بشقاب تنقلات درست کردم برای خودم و پسرم شوهرمم هروقت بیاد شامل میوه گردو بادوم خرما و... میذارم رو کابینت میخورم چون میوه خوری نیستم زیاد 

به پسرمم میدم 

سویق (دستورش اینجا یاد گرفتم) درست کردم برای سوپ دخترم یکم زیادتر سوپ میپذم که خودم و پسرمم بخوریم هوا داره سرد میشه پسرمم سرما خورده 

به جای روغن هم کره محلی می‌خوام استفاده کنم فعلا 

حس خوب کابینت خونه ی ما😍 البته هنوز تعداد بانکه ها زیادن ولی همشون استفاده میشن و چیزی که طولانی مد ...

خیلی خوبه

اون جا ادویه و جا حبوباتی لیمون مدل سارینا هس؟

طبقه بالا و این وسطا دیدم

من بعد اون پست کع گفتم از کارن خوشم اومده،رفتم تو نت گشتم از این مدل خیلی خوشم اومد،یکم پیش ۴ تا سفارش دادم،خودمم جا ادویه لیمون داشتم که برا جهیزیه ام بود،ولی شکل این نبود

به نظرم همون ۴ تا کافی باشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
حس خوب کابینت خونه ی ما😍 البته هنوز تعداد بانکه ها زیادن ولی همشون استفاده میشن و چیزی که طولانی مد ...

منم تو این شیشه رب ادویه ها وخشکباررو نیگه میدارم هم هزینه اضافه ندادم هم اینکه استفاده کردم ازشیشه ها،مرتب وتمیزن،فقط دلم میخواد یه طرحی بزنم روشون که ارزون وخلوت باشن الان چندساله میخوام بزنم مثلا🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چرا نمیشه عزیزم؟ سیب زمینی تنوری خیلییی خوشمزه ای باهاش میشه پخت سیب زمینی رو با پوست بشورید و ...

سیب زمینی تنوری درست کردم تو فر 

منظورم سیب زمینی سرخ کرده بود 

.........

دوستان مرسی از راهنمایی هاتون ، یه ورودی پر هزینه کاملا کنسل شد 🤩

آره درسته اگه انقدر تبلیغات رو این محصول نبود خب من بهش فک نمیکردم  اگه فر نداشتم به نظرم داشت ...

اگه یه زمانی هم وسوسه شدی یه چیزی که خیلی دوس داری وحتما کاربردی تر در نظر بگیر که با هزینه سرخ کن اون بخری

شادی صدام کنید
خیلی خوبه اون جا ادویه و جا حبوباتی لیمون مدل سارینا هس؟ طبقه بالا و این وسطا دیدم من بعد ا ...

ایمون هم دارم ولی مدل رو نمیدونم روی دربش گیره داره 

هم بزرگ دارم هم دو سایز کوچیکش رو خیلی راضی هستم ولی گرونن 

وسع مالی نمی‌رسه کل کابینت رو از اونا بخرم😅

ققنوس
ایمون هم دارم ولی مدل رو نمیدونم روی دربش گیره داره  هم بزرگ دارم هم دو سایز کوچیکش رو خیلی را ...

اره دقیقا همونه

اره خیلی گرونه

واس همون حساب کردم دیدم همون ۴ تا کافیه برام😅😂

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی