2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

شکم بند تا ماه اول وچند وقت بعدش استفاده کردم بعد تو مردادماه که هوا گرم بود نتونستم ببندم امروز بستم که هم شکمم جمع شه هم از وسیله ای که دارم استفاده کنم.

🍀نعنا خشک ام داره تموم میشه انقدر خوشحالم واطراف نشد وتمام کردیم.گفتم مجدد دو سه کیلو بخره که خشک کنم 

🥘من سوپ جو با سینه مرغ دوس دارم ولی اون جوری بال مرغ اینا مدت طولانی فریزر مب موند الان تا همسرم مرغ می خوره هفته ای یه بار سوپ می پزم وبال مرغ ها استفاده می کنم اون وسط وسط ها هم گاهی با سینه مرغ می پزم که ناکام از دنیا نرم😅

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دختر گلت حالش خوب شد؟

مرسی از پیگیری ات.کلا حالش خوبه فقط دیروزهنیشه که شیر برمی گرده دو قطره  سبز بود از کارمند مرکز بهداشت سوال کردم گفت اگه تب نداره شیر خوب می خوره نگران نباش

شادی صدام کنید

دوستان این تاپیک هم برید

تاپیک مدیریت مخارج ۱ هم بخونید

جز تاپیک های مفید سایت هست

.......

یه سوال من فر برقی دارم 

نمیدونم سرخکن بدون روغن هم بخرم یا نه؟

نمیخوام وسیله ی بیخودی اضافه کنم

ولی خب جفتمون میخوایم رژیم بگیریم و غذای سالم تر و سریعتر داشته باشیم 

منم شاغلم

دوستان این تاپیک هم برید تاپیک مدیریت مخارج ۱ هم بخونید جز تاپیک های مفید سایت هست ....... یه سو ...

سرخ کن از نظر من یه وسیله اضافه است.در مورد سرخ کن بدون سرخ کن نمیشه رژیم گرفت?چرا میگی سرخ کن نیاز دارم

چرا نمیگی می خوام رژیم بگیر  بخار پز /هوا پز/آرام پز نیاز دارم‌نمیگی چون الان سرخ کن ترند وجلوی چشم ات

چرا نمیگی می خوام وزن کم کن دمبل نیاز دارم چون ترند نیست چون اگه دمبل ها توسط تبلیغات جلوی چشمات بود الان می گفتی بچه ها دمبل بخرم

این واقعیت تبلیغات

عزیزم رژیم ات بگیر بدون سرخ کن

شادی صدام کنید
شکم بند تا ماه اول وچند وقت بعدش استفاده کردم بعد تو مردادماه که هوا گرم بود نتونستم ببندم امروز بست ...

ما بال مرغ رو فقط واس کباب کردن میخریم،برای سوپ،یا آب مرغ میریزم یا سینه مرغ رو ریش ریش می کنم و می ریزم

میتونم بپرسم چرا بال مرغ میخرید؟منظوری ندارم هاا،میخوام بدونم اگه بهتره منم همین کارو بکنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ما بال مرغ رو فقط واس کباب کردن میخریم،برای سوپ،یا آب مرغ میریزم یا سینه مرغ رو ریش ریش می کنم و می ...

برای کباب هم استفاده گاهی تو خوراک ها سرخ می کنم استفاده می کنم ولی راحترین‌اش برام همون سوپ

گاهی مرغ درسته می خریم.

شادی صدام کنید
سرخ کن از نظر من یه وسیله اضافه است.در مورد سرخ کن بدون سرخ کن نمیشه رژیم گرفت?چرا میگی سرخ کن نیاز ...

چقدر صحبتت درست بود

واقعا تبلیغات باعث احساس نیاز میشه رو اینجا فهمیدم دقیقا تمام اطرافیانم تو فکر رژیم و تناسب اندام افتادن و همشون بلا استثنا یا سرخ کن بدون روغن خریدن یا در حال تحقیق برای خرید هستند

فرزند گلت هم خدا رو شکر خوبه و ممنون که گفتی وخیال همه رو راحت کردی

ققنوس

خروجی امروز من تغییر جای حبوبات بود

جای حبوبات من پلاستیکی گلدار بود با در صورتی

بسیار از رنگ صورتی متنفرم و اون روز که خریدم چون لازم داشتم و وقت نبود بدون در نظر گرفتن روحیات خودم و سبک زندگیم فقط خریدمشون

دیروز رفتم و از یمقدار شیشه با درب نقره ای گرفتم مخصوص حبوبات

اول دوتا خریدم که اگر بدرد کاری که می‌خوام انجام بدم نخوردن بتونم جای دیگه استفاده کنم

آوردم خونه شستم و با دوتا از جا حبوباتی ها عوض کردم و واقعا راضی هستم از حرکتم

هم جای کمتری میگیرن هم صورتی نیستن و صد البته طرح هم ندارن من نه پلاستیک دوست دارم نه صورتی نه وسیله پر طرح😑😑 

حالا امروز می‌خوام برم و چند تا دیگه هم بگیرم

انشاالله که همسرم راضی بشه یمقدار از ادویه ها و گیاه ها رو هم خروجی بذارم و تو اون قسمت حداقل نرمال بشیم 

ققنوس
دوستان این تاپیک هم برید تاپیک مدیریت مخارج ۱ هم بخونید جز تاپیک های مفید سایت هست ....... یه سو ...

عزیز من پیج یک بلاگر رو دنبال میکنم که بسیار تبلیغ سرخ کن بدون روغن داشت خودش هم دوتا داره

ولی همین دیروز که خواست مرغ درست کنه

40 دقیقه تو سرخ کن گذاشت بعد گذاشت تو تابه با پیاز و... بپزه

بنظر من که خیلی کارش بیهوده بود 40 دقیقه یک وسیله برقی رو روشن بذاری که آخرش دوباره مرغت رو بذاری تو تابه

بارها هم خودش گفته ران یا سینه کامل رو توی سرخ کن ندارید و فقط برای فیله استفاده کنید

من که حس میکنم وسیله کاربردی نباشه

از یک آشنا مغازه دار هم پرسیدم گفت کاراییش دقیقا مثل آون توستر هست و هیچ قابلیت خاصی نداره

ققنوس

فکر کنم بین تمام دوستان فعال اینجا

من تنها کسی هستم که اینستا داره😂 من هر روز چک میکنم 

خودم پیج خصوصی دارم و تا پارسال فعال بودم یکساله به دلایلی خیلی فعال نیستم

اتفاقا فامیل هم خیلی استقبال میکنن و از وقتی عکس نمی‌ذارم همه بهم معترض شدن

حتی پسر عمه م همیشه میگه باز عکس بذار ببینیم ناهار و شام چی پختی

پیج های خوب رو هم فالو دارم 

لیلی دیلی و گیلدا بروجردی رو بسیار دوست دارم و پیگیری میکنم

ققنوس