2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737848 بازدید | 44694 پست
شما که حیاط دارید واقعا کاراتون زیاده. خدا قوت دارین.  منم هفته ی آینده باید برم دندانپزشکی و ...

ممنون عزیزم.همچنین

راستش حیاط مون خیلی بزرگ نیست .همسرم بیش از ظرفیت درخت کاشته 😩 وگرنه کاری نداشت تمیز کردنش

یه حیاط کوچیک کلا چهار قدم میخوای طی کنی همه ش شاخه درخت میخوره به سر و صورت .

چند ساله دارم میگم درختا رو سبک کن پشت گوش میندازه 

دیگه قول داده زمستون امسال انجام بده .چون واقعا کار منو سخت کرده 

اگه بدونی پاییز به بعد حیاط فرش برگ میشه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.همچنین راستش حیاط مون خیلی بزرگ نیست .همسرم بیش از ظرفیت درخت کاشته 😩 وگرنه کاری نداشت ...

هرچقدر تابستون و بهار از قشنگی حیاط لذت می‌برید پاییز زمستون براتون جبران میکنه. الهی خونتون همیشه سبز باشه و تنتون سلامت. 

من تمیزکاری کار هرروزمه هروقت مهمون اومده خونم دسته گل بوده که پشتم خیلی تعریف کردن ب مامانمم

چیز اضافی اصلا تو خونم نیست خونم شلوغ باشه عصبی میشم من هرسال خونه تکونی اساسی دارم حتی درو دیوار شسته میشه 

پس من خیلی مینی مالیستم؟!🥲😂😍

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بنظرم همه مون یه دوره تو زندگی مون اینطوری هستیم  مخصوصا ما خانم ها .خودمونیم دیگه😁  در ...

نه نه سو برداشت نشه،منظورم تقلید و الگو از اطرافیان نبود ،اتفاقا باز هم حمل بر خودستایی نباشه، از سلیقه لباس من تعریف می‌کنند،منظورم مثلا تو خیابون ( اونم خیلی به ندرت)یا توی اینستا یا تن یه مدل هست...من هم اصلا نمی‌پسندم لباسی بپوشم که تقلید از نزدیکان باشه...منظورم این بود کلی مدل ذخیره کردم که بدوزم یا بخرم...

بهرحال تغییر یهویی اتفاق نمیوفته...منم امیدوارم بتونم تغییرات مثبت و تدریجی ایجاد کنم ...واقعا از قبل بهتر شدم البته که خب قدرت خرید هم پایین اومده بطور کلی

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
من تمیزکاری کار هرروزمه هروقت مهمون اومده خونم دسته گل بوده که پشتم خیلی تعریف کردن ب مامانمم چیز ا ...

اگه تمایل داشتید عکس بدید مام ایده بگیریم 🌺

ممنون عزیزم.همچنین راستش حیاط مون خیلی بزرگ نیست .همسرم بیش از ظرفیت درخت کاشته 😩 وگرنه کاری نداشت ...

وای😍😍 من عاشق این صحنه های پاییزی ام

لطفاً عکس بدید برامون

دوستان یه پیشنهاد دارم که بسته به شرایط هرکس میتونه کمی متفاوت باشه من میخوام همینطور که پاکسازی ...

منم دلم میخواد خونه تکونی کنم ...البته پرده که نمی‌شورم تمیزه هنوز

ولی تمیز کردن پنجره ها و سرامیک و دیوارها بعضا

البته هنوز زوده چون هنوز پنجره ها بازن تا شهریور 

بنظرم همه مون یه دوره تو زندگی مون اینطوری هستیم  مخصوصا ما خانم ها .خودمونیم دیگه😁  در ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی 🥰

معده ت سرده باور کن . دوست ما خانوما فقط گرمیجات . چون پریودم میشیم . خون از دست میدیم . باید خون خو ...

البته خوردن گرمیجات زیاد باعث شد من نظم بدنم بهم بریزه ،الان بدنم شده یه آتشفشان ،طبعم بهم ریخته ،پوستم داغون شده،که البته خداروشکر الان که فهمیدم مشکلمو دارم حلش میکنم 

پیام های همگی عالی بود خسته نباشید.

امروز طبق برنامه ام نوبت تمیز کاری پنتری بود خوب تو این قسمت با جهیزیه ای که مادرم داده مواجه ام که اینجا علاوه بر همسرم مادرم اجازه خروجی نمیده برای همین فقط گردگیری کردم ومرتب کردم.اگه خاطرتون باشه گفتم قابلمه های روحی گذاشتم دم دست تو این هفته که استفاده می کنم راضی بودم موقع شستشو هم بدون فشار دست یه سیم می کشم تمیز میشه.به نظرم غذا توش خوشمزه تر میشه .حالا نمی دونم شایدم تلقین.ظروف چدنی که چدن اش رفته بود می خواستم بفروشم بعد یادم اومد بیرون می ریم قابلمه نیازم میشه گذاشتم واسه بیرون رفتن مون.یه قندون یه قوری رنگی هم گذاشتم برای خونه باغ.یه مقدار سیر بود تمیز کردم گذاشتم تو یه ظرف که بعدا پاک کنم بذارم تو فریزر متاسفانه همسرم زیاد خریده وگرنه دوس نداشتم فریز کنم.

شادی صدام کنید