2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
ممنونم  پس اینجوری شد  ۱_بطری ۲_شیشه ۳_لاک ۴_مخلوط(قرص و پوست شکلات و چیپس و... ۵_کاغ ...

قربونت عزیزم همه درسته فقط باید بهت بگم ک فویلا ی گاز و .... بازیافته 

اون ظرفایی ک درب داره از آشپزخانه غذا سفارش می‌دین ک آکاسیف هست اونا غیر قابل بازیافته .... چوب و پارچه و تمام محصولات کاغذی م غیر قابل بازیافته ...

خیلی خوشحالم ک شمام از این پست خوش تون اومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مجدد دوستان، بالاخره رسیدم همه پست ها رو خوندم و رسیدم بهتون، من یک هفته ست تغذیه رو هم کنترل دارم میکنم،چند کیلو اضافه وزن دارم باید کم کنم، تو این یک هفته یک کیلو و ۶۰۰گرم کاهش وزن داشتم خداروشکر 

بچه ها شمام عین من هستین یا من فقط انجورم 

اصلا تو این فصل علاقه ای ب غذاهای پختنی و گرم ندارم ولی همش شوهرم میگه تو تنبلی ... متوجه نمیشه ک من اصلا میلم ب غذای گرم نیس.... ولی مجبوری بازم حداقل ی وعدمون متاسفانه پختنیه ای بابا چ میشه کرد...

بچه ها شمام عین من هستین یا من فقط انجورم  اصلا تو این فصل علاقه ای ب غذاهای پختنی و گرم ندارم ...

از دست سوهرای ایرادگیر، شوهر منم خیلی ایرادیه، ضمن اینکه ی کار جدید میخوام بکنم مسخره میکنه و.... منم اوایل خیلی ناراحت میشدم، ولی الانا بدون اینکه بهش بگم کارام و اهدافم رو دنبال میکنم، اتفاقا میبینم اونم تاثیر میگیره ازم 🤣🤣🤣

در مورد تفکیک زباله ها واقعا تا این حد که من بخوام پوست میوه ها جدا کنم یا تفاله سبزی ها واقعا برام مقدور نیست تو زندگی های شهری وآپارتمانی نشینی که اصلا مقدور نیست واینکه اصلا ما چرا درمان کنیم پیشگیری که بهتره به نظرم زندگی مینیمال بزرگ ترین کمک به محیط زیست کرده ولی بحث آموزش متاسفانه آموزش وفرهنگ سازی در این زمینه ها نداریم به نظر من انسان سیری ناپذیر هر چقدر لباس داری بازار پوشاک جدید ارائه میده دکوراسیون جدید خوراکی هایی که تمومی نداره 

موافقم تنوع خوبه ولی آخه تنوع چقدر تا کی؟

شادی صدام کنید
بچه ها من تازه پیج صبورا جانبازو دیدم . تا آشپزخونرو برق نندازه نمیخوابه . همه جای زندگیش برق میزنه ...

آشپزخونه ش خیلی شلوغه با اون همه حجم ماگ ها 

کلا وسیله زیاد داره

ولی خودش انرژی خوبی داره.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه ها شمام عین من هستین یا من فقط انجورم  اصلا تو این فصل علاقه ای ب غذاهای پختنی و گرم ندارم ...

منم همینطور 

اصلا تابستون غذای گرم دوست ندارم بپزم هم دوست ندارم بخورم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

از بحث عقب نمونم منم از وقتی ازدواج کردم تفکیک زباله دارم خونه مامانمم از بچگی تفکیک زباله داشتیم تا به امروز 

سلام عزیزم میشه واضح شرایط کاری و برام توضیح بدین از لطفت خوشحال میشم

چنین شغلی در ایران نیست ولی هر کس بخواد میتونه شروع کنه. مثلا آگهی توی دیوار. 

آموزش نظم بخشی به خانواده ها. البته آموزش های مجازی وجود داره. ولی خب ارتباط مستقیم با خانواده و آموزش رو در رو یه چیز دیگس. 

یه دوره آموزش همراه با اجرای عملی. هزینه و دستمزد هم مثل هر شغل آزادی با خودتونه

املت قبلا دوست داشتم . الان ی ماهه که بجای گوجه از خرما استفاده میکنم هضمشم راحت تره . مثلا تخم مرغ ...

من نباید گرمی بخورم ،😔 مشکل دارم کبد و صفرا...عاشق خرمام ولی نباید بخورم

سلام عزیزم  ای بابا تو این خونه های آپارتمانی ک نمیشه از این کارا کرد اونم تو چس  مثغال ح ...

منم تو تراس می‌زارم خشک میشه ولی یه مشکلی هست که تراس کوچیکه کثیف کاری میشه کاش دوستانی که تو این زمینه باتجربه‌تر هستن به ماها هم منتقل کنن تجربیاتشونو

در مورد تفکیک زباله ها واقعا تا این حد که من بخوام پوست میوه ها جدا کنم یا تفاله سبزی ها واقعا برام ...

خب میوه و سبزی رو که نمیشه مینیمال کرد ،من خودم اگه سبزی میوه و سالاد تو خونه نباشه از گرسنگی میمیرم