2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

لوبیا سبز، قارچ، باقلا،سبزی سوپ ومواردی از این دست کم وتازه استفاده می کنیم بنابراین تو ظرف بسته بندی می کنم.

موقع ظرف شستن شیر آب کم باز می کنم.حموم سریع انجام میدم که آب هدر نره.غذا به اندازه می پزم که هدر نره برنج اگه اضافه باشه می ریزم برای پرنده ها

شادی صدام کنید
سلام گلم  اول از همه تمام بطری های نوشابه دلستر آب معدنی و... هر چی ک جنس بطری باشع تو ی کیسه& ...

یه چیزی هم من اضافه کنم ؟ 

پوست های میوه،حتی پوست بادنجان و کدو ،و ساقه های سبزی قرمه یا هر سبزی را خشک کنید بریزید داخل یه گونی بزرگ 

خیلی طول می‌کشه تا پر بشه .زیاد که شد دامدار های شهرتون ازتون میخرن .

خریدار هاش باید تو دیوار باشن 

غذای دور ریز هم بزارید تو فریزر اینایی که سگ و گربه دارن میخوان.

اما اگه همسایه ای دارین که مرغ و خروس داره که چه بهتر 

بدین به اونا 

چوب هم بازیافت نداره .اما میتونید بریزید تو منقل 

مثلا پوست تخمه ،بادام.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم.کمک که واقعا ندارم.همسرمم کمک حالم نیستند‌ برای همین این برنامه ریزی خیلی کمک حالم در ...

خسته نباشی عزیزم 🥰 

اتفاقا دیشب یادم اومد همه خانم های مرتب اینجا یه صدا میگن تمیزکاری روتین و روزانه دارن و هفته ای یه بار هم یکم اساسی تر 

این شد که پایین برنامه ام یه سری کارای دیگه رو لیست کردم 

گاز،هود،میزها،جارو دستی،ورودی و سرویس ها که شاید هر روز نیاز به شستن شون نباشه اما حداقل یه چک کنم که از تمیزیش مطمئن باشم

و اون برنامه هفتگی کافی نیست و نمیشه کامل پایبند اون باشم

مثلا الان امروز می‌خوام جارو بکشم .تو برنامه نوشتم سه شنبه و جمعه جارو .حالا تا فردا باید خونه لای آشغال باشه؟ مسلما نه 

البته با همین برنامه جدید هم داشتم خوب پیش میرفتم که مریضی زد تو کاسه کوزه م 

اون هفته آشپزخانه را نسبتا اساسی تمیز کردم.شستن سرامیک ها،یخچال،گاز هود ،سینک . فقط کابینت ها را نرسوندم 

حیاط را با همسرم شستیم،شیشه ها ،ورودی ،کمد رختخواب

اتاق ها ولی موند 

دیگه تا من باشم کار امروز را به فردا نسپارم 

این چند شب اصلا بعد شام نمی‌تونستم روی پام بایستم و ظرف بشورم .وای که فردا صبحش تا میومد ظهر بشه یا پای اجاق بودم یا ظرفشویی،بقیه ش هم دور خودم می‌چرخیدم 

حقا که این ظرفای شب اگه بمونه روز بعدی را نابود می‌کنه 

دیشب شکر خدا یکم بهتر بودم .همه رو شستم ،آشپزخونه را گردگیری کردم .دور و بر پذیرایی را جمع کردم و یکی از اتاق ها 

بیشتر اسباب بازی هست که ریخته .وسایل خودمون سر جایش هست .ورودی رو هم یه جارو زدم .اگه ظرف ها را فاکتور بگیریم بقیه کارها م نیم ساعت هم نشد 

یه ضرب المثلی ما داریم

میگه چشم می‌ترسه.اما دست انجام میده🤚

راستی ی چیزی و یادم رفت بگم  بعد از استفاده از هر نوع ظرف یکبار مصرف ظرفها رو می‌شورم می‌زا ...

در مورد آب ما ها رعایت میکنیم .اما متاسفانه از اون طرف خیلیا هستن جبران کم مصرفی ما را در میارن😔

فریزر رو نمیشه یهو خالی کرد عزیزم  و یهو پر کرد قفسه به قفسه ببینید چی دارید برنامه های غذ ...

سلام عزیزم. اتفاقا من همیشه فریزرم تا دوماه پیش کامل خالی بود . کاملا . یعنی اگه قصد درست کردن ابگوشت داشته باشم قبلش به اندازه سه نفر گوشت میخرم . البته رفت و امد نداریم . براهمین . اگرم کسی بخواد بیاد از قبل گفتم حتما باید خبر بدن . بت میگم خالی یعنی کامل دوقفسه داره فقط من دستمال میکشم . ولی تحت تاثیر ی بلاگر چندتاتیکه مرغ فریزر گذاشتم . اونم تا مصرف کنم زودی خالیش میکنم . بازم میگم شرایط من فرق داره چون مهمون ندارم خودمونیم. 

ی چیز دیگم بگم که خیلی رو خودم کار کردم . خیلی تو لباس خریدم و تیپ مدروز وسواس داشتم امسال واقعا تابستون لباس نخریدم . با خودم گفتم که چی حالا میخوای خودتو خفه کنی تولباس . والا بیخیال . همه چی رو تمیز و مرتب نگه میدارم . پولمم هدر نمیدم . 

ی چیز دیگم بگم که خیلی رو خودم کار کردم . خیلی تو لباس خریدم و تیپ مدروز وسواس داشتم امسال واقعا تاب ...

دقیقا مثل من😑 

امسال میخواستم مانتو تابستانی بدوزم .اولش که فرصت نشد برم خرید .بعد گفتم من که نهایت خونه یه مادرشوهر میرم که مانتو مهمونی هم بپوشم به اون صورت اذیت نیستم.چادر بپوشم همینطور .شومیز شلوار باشه اگر نامحرم اومد نهایتش یه چادر رنگی از مادر شوهرم میگیرم 

تازه با اینکه مانتو ها رو هم تبدیل به لباس خونگی میکنم و نهایت استفاده را از یه لباس میبرم 👌 

چون دیدم واقعا جای خاصی نمیرم که نیاز به مانتو مخصوص داشته باشم 

هرچند که همون روز ها یه پارچه مانتویی هم گرفتم.اما به نیت عید و تابستونی نبود.چون حراج هم بود قیمت مناسب میداد

دوباره همین یک ماه پیش میخواستم برم پارچه واسه بلوز خونگی بگیرم .یکی دوبار به همسر گفتم بیا با هم بریم وقت نکرد منم نرفتم .

یه روز یادم اومد (یاد که نه همیشه جلوی چشمم هست)هنوز از قبل یه بقچه پارچه دارم که قرار بوده به مصرف خونگی برسه.تازه چه جنس های خوبی👌

رفتم چک کردم دیدم بله حدود پنج تا پیرهن ،دو تا لباس خواب و یه دامن کوتاه👌پارچه دارم .تازه بر حسب مینیمالیست فعلا دوتا دونه پیرهن بس بود برام . خیلی برام صرفه جویی شد

اینهمه وقت و انرژی گذاشتم که پارچه هامو به حداقل برسونم اونوقت نزدیک بود دوباره ورودی غیر ضروری بیارم😑

بماند که تازگی دیگه روم نمیشه بیام اینجا بگم خروجی پارچه دارم 😁😁

در صورتیکه تقریبا هر روز یه تیکه کوچیک هم شده میندازم بره 

فقط من خیلی روی تغذیه مون سخت گیرم . اینم اخلاق جالبی نیست . ولی گوشت و مرغ فریزری ن خودم ن همسرم نم ...

آخه خیلی سخته برا هر وعده هی بری تهیه کنی و بشوری جداگانه🤦

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
دقیقا مثل من😑  امسال میخواستم مانتو تابستانی بدوزم .اولش که فرصت نشد برم خرید .بعد گفتم من که ...

یعنی میشه منم خرید هیجانی نکنم؟

من به تیپ های متنوع و لباس و شیک پوشی خیلی علاقمندم ...البته خیلی شیک پوش نیستم چون پولم نمی‌رسه همیشه برند خرید کنم ...اما تا جای ممکن سعی میکنم جنس خوب بگیرم 

و زیاد ... متاسفانه

از عید تا تابستون ،ینی الان،۴ تا مانتو و تونیک گرفتم 

یه جفت کفش و یک شال

اما کیف و شلوار نه..

کلی شلوار جین دارم برا مواقع مختلف...بعضی ها  قسمت شکمشون تنگن که باید کم کنم اون ناحیه رو ..چون کاربردی ان

اما دلم میخواد مدیریت شده خرید کنم...حس میکنم در این زمینه ضعیفم 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خسته نباشی عزیزم 🥰  اتفاقا دیشب یادم اومد همه خانم های مرتب اینجا یه صدا میگن تمیزکاری روتین ...

ببین عزیزم من جمعه هه خونه جاروبرقی می کشم وقتی مرتب این کار انجام بدی خونه تا تمیز کاری بعدی تمیز می مونه اگه وسط هفته برام مهمون بیاد ولازم باشه جارو می کشن یا مثلا اگه جوری باشه خونه کثیف بشه جارو می کشم واینکه به سبک زندگی ها بستگی داره برای من به شخصه همون هفته ای یکبار کافیه

شادی صدام کنید
یعنی میشه منم خرید هیجانی نکنم؟ من به تیپ های متنوع و لباس و شیک پوشی خیلی علاقمندم ...البته خیلی ش ...

به به ساغر خانم😍 

راستش برای ما هم پولی نمی‌مونه که به خرید هیجانی برسه🤣

اتفاقا خود منم اگر آب باشه شناگری بلدم😂 

اما عزیزم جسارت نباشه شما که ادمین تاپیک پس انداز بودین دیگه چرا؟🤔

اگر دوست دارین بعنوان یه مینیمالیسم ادامه بدین مثلا دفعه بعدی که چشم تون به شلوار جین افتاد تو مغازه تو ذهن خودت بیار که الان من پنج تا شلوار لی دارم و بود و نبود این یکی توفیری در شیک پوشی من نداره .بعدم الفرار😁

اگه درآمدتون خوبه پولت را فورا تبدیل کن به طلا یا هرچی میدونی تا پولی برای خرید لباس نمونه 

از لوازم آرایشی همینطور .یه مدت خودتو به چالش بکش هرچی تو خونه داری با همون سر کنی.ببین چقدر دوام میاری 😉

من خودمو میگم از وقتی با سبک مینیمالیسم آشنا شدم تا حدود یک سال و نیم تقریبا میتونم بگم خرید هیجانی نداشتم.و با این حال خداروشکر هیچوقت کم نیاوردم اضافه هم آوردم .چون از ذخایر موجود تو خونه استفاده کردم . شرایط طوری بود پیشرفت مالی نداشتم البته شخص خودم منظوره که پس انداز مخفی و خرید طلا نتونستم .اما بازم شکر خدا همسرم تو زندگی مالی یکم بالا رفته که خب سهم هر دو مون هست دیگه

این هم اضافه کنم من اگه خرید آنچنانی ندارم دوتا دلیل عمده داره 

یکی اینکه فعلا الویت های مهم تر از لباس ،لوازم آرایشی ،آرایشگاه وووووو.... دارم 

یکی هم تو شهر ما مغازه زیاده اما خب قیمت ها را نسبتا بالا میگن.ما فقط قیمت سوپر مارکت ها دستمون هست که کدوم انصاف دارهه.یعنی من سالی یک بار هم از اینجا لباس خرید نمیکنم 

فقط هر از گاهی پارچه میخرم اونم به ضرورت 

اکثرا سالی یکی دوبار برم اصفهان خرید کلی میکنم.یک بار عید که حتمی هست. یک بار هم تابستون که شاید سال در میون باشه 

اونم اگه چشمم بخوره حداقل یه دونه خرید خارج از برنامه دارم 

اینا رو گفتم که بدونید منم اگه خرید هیجانی ندارم دلیل بر خیلی هنرمند بودنم نیست😂🖐️