2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
بچه ها من میخوام فریزرمو کامل کامل خالی کنم . مواد تازه بخرم . به نظرتون میشه ؟ اخه اصلا مواد فریزری ...

فریزر رو نمیشه یهو خالی کرد عزیزم 

و یهو پر کرد

قفسه به قفسه ببینید چی دارید برنامه های غذاییتونو رو اون حساب بچینید و چیزهایی که استفاده ندارید و تاریخ مصرف داره ببخشید به کسی...و اون قفسه رو خالی کنید

و همینطور برید جلو

در کنارش یه سری چیزها که واجبه و مجبور به خرید هستید به مقدار کم وارد قفسه های خالی کنید

من همسرم اگه بدونه مثلا مرغ تو فریزر نداریم فردا بی حساب کتاب مرغ میخره جوری که اصلا نمیفهمم چجوری یه بسته فریزری دیگه رو پیدا کنم

برای همین فعلا بهش نمیگم و با بقیه چیزهایی که تو فریزره برنامه غذایی روزهای آتیمو میچینم تااااا دیگه مجبور بشم اونم خیلی آروووووم😁 میگم اگه میتونی! یه دونه مرغ بگیر که میدونم دوتا میگیره 🙃🙃

❌لایک❌
من کلی کتاب رمان  دارم که خوندم و دلم نمیاد بندازم دور فکر کنم منم باید ردشون کنم برن

اهدا کنید به کتابخونه تا بقیه هم استفاده کنن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت شستشوهام بود که رو تشکی خودم و همسرم شستم په پارچه روتشکی برای خودم ...

سلام به همه

شادی جون تو فکر کنم ماشالا خیلی با اراده و منظبط هستی که با بچه دو ماهه آنقدر فعالی.حالا چشم نخوری🧿

من که تا شش ماهگی پسرم همه ش یا خواب آلود  بودم وقتی هم بیدار بودم همش در حال غر زدن😩👋 

البته نداشتن هییییچ کمکی هم بی تاثیر نبود

اومدم بگم امروز چه بلایی از سرم گذشت 

اینجا یه ویروس سرما خوردگی اومده که منو شوهرم و بچه هر سه گرفتیم همزمان تقریبا .دندونم هم خراب و درده که برای فردا وقت دکتر دارم 

بچه م هم با وجود بی حالی خونه رو ترکونده بود حسابی 🥺

خلاصه عصر رفتیم خونه مادر شوهرم یه کاری داشتیم این وسط دختر خواهر شوهرم‌ اومده بود پشت در.بنده خدا برای بچم هدیه آورده بود به جبران. براش میوه از باغ داده بودیم 

ایشون هم که حسابیییی تمیز،کدبانو ،مرتببب🤩 

از عصر دارم سجده شکر به جا میارم که خونه نبودم🤣

بچه ها نمی‌دونم چرا چندین ماهه تا میام یه سر و سامانی به خونه زندگی بدم و نزارم خیلی بهم ریخته بشه یهو یه دردی میاد سراغم و باز آش و کاسه همون میشه و وقتی مریضم انگار دست .انگار تمیز کاری به من نیومده🥺 

نمی‌خوام بهانه بیارم . چون یک بار دوبار نیست .همیشه همینه

خیلی از این اوضاع ناراضیم

خودمم به همین چیزی فکر کردم 👍😂 میگم خوبه بدون هیچ برنامه ریزی هر وقت یه جا کثیف بود تمیز کنم.اونط ...

اره هردفعه هرجا کثیف بود تمیز و پاکسازی کن 

اصلا نگو قراره یه تمیزکاری و پاکسازی درست و اساسی داشته باشم 

ذهنت گارد میگیره اینجوری انگار

❌لایک❌
اره هردفعه هرجا کثیف بود تمیز و پاکسازی کن  اصلا نگو قراره یه تمیزکاری و پاکسازی درست و اساسی ...

میخوام بگم شاید اثر تلقین باشه 

اما من اصلا قبلش نمی‌گم وای نکنه دوباره خونه تکونی کنم مریض بشم🤧

سلام به همه شادی جون تو فکر کنم ماشالا خیلی با اراده و منظبط هستی که با بچه دو ماهه آنقدر فعالی. ...

ممنونم عزیزم.کمک که واقعا ندارم.همسرمم کمک حالم نیستند‌

برای همین این برنامه ریزی خیلی کمک حالم در روز یه بخشی به خودم اختصاص میدم یه بخشی به تمیز کردن اساسی یه قسمت خونه.بقیه اشم که همون روتین غذا جمع وجور کردن خونه واین داستانا.با برنامه‌ریزی درست همه‌چیزم سرجاش.اینم بگمبا اراده نیستم برای همین اینجا گزارش میدم که از دوستان انگیزه بگیرم ولی منضبط خیلی.نظم خیلی برام مهمه.

نیمه حاملگی ام‌استراحت مطلق شدم نگم برات از وضع خونه.بقیه ماه های بارداری ام تقریبا استراحت بودم اجازه فعالیت آنچنانی نداشتم برای همین نگم برات از خونه زندگی ام.اتفاقا الان رخت خواب ها پهن کردیم هی نگاهی کنم کیف می کنم از تمیزی اش.

شادی صدام کنید
راستی بچه ها شاید براتون جالب باشه ک من بیشتر از ۲۰ساله ک دارم زباله های خشک و ک همون بازیافته از تر ...

خیلی ام عالی،بگین چه کارایی میکنین ماهم یاد بگیریم ازاین کارای خوب 

خیلی ام عالی،بگین چه کارایی میکنین ماهم یاد بگیریم ازاین کارای خوب 

سلام گلم

اول از همه تمام بطری های نوشابه دلستر آب معدنی و... هر چی ک جنس بطری باشع تو ی کیسه 

هر چی شیشه مثلاً شیشه ایستک شربت و دارو و... از هر شکل و رنگ و مدلی تو ی کیسه 

باز سر این شیشه ها اگه لاک باشع با پلاستیک جات جمع آوری میشه ... اگه فلزی باشع باز ی کیسه جدا 

خشاب های قرص خالی و پوست چیپس و پفک و ادامس و شکلات و... تو ی کیسه ک میشه مخلوط  

تمام کیسه های خرید تو ی کیسه بزرگ ک همه با هم جمع می شع 

کاغذ و مقوا و پوشه های نازک و ضخیم مقوایی و از این جنین با هم  

مثلاً ظروف یکبار مصرف همه مدل با هم 

ظرفهای مخصوص غذا ک از آشپزخانه میگیریم اکاسیفه ک اصلا بازیافت نمیشه 

فویل های رو ظرف ها یا رو گاز هم بازیافته 

چوب بازیافت نداره 

پارچه بازیافت نداره 

منسوجات کاغذی مثل دستمال کاغذی ها و نوار ها و پوشک های بچه بازیافت نداره 

البته فعلا شاید در آینده نچندان دور اینا رو هم بازیافت کنن 

همین عزیزم ... امیدوارم اطلاعاتی ک دادم براتون جامع و کامل بوده باشع

سلام گلم  اول از همه تمام بطری های نوشابه دلستر آب معدنی و... هر چی ک جنس بطری باشع تو ی کیسه& ...

راستی ی چیزی و یادم رفت بگم 

بعد از استفاده از هر نوع ظرف یکبار مصرف ظرفها رو می‌شورم می‌زارم خشک بشن ک تو بازیافت میندازم بوی بد نگیرند مثل سطل ماست ظرف یکبار مصرف دل جگر سنگدان سیرابی پای مرغ و بال و پاچین های حاضری بیرون ... من حتی سلفون هایی ک روی این ظرفها کشیده میشه مخصوصا اونایی رو ک با آب خون سرکار داره رو چون واقعا بوی تعفن میگیره... هم می‌شورم می‌زارم خشک ش بعد میرن تو بازیافت البته من با کمترین مصرف آب شستشو میدم ک آب هم اسراف نشه اینو حتما یادتون باشه بچه ها کمبود آب ی مشکل کاملا جدیه و همگانیه

منم یه مدت زباله ها تفکیک می کردم تمام پروفایل هام هم در مورد محیط زیست بود ولی شاید حداقل تو شهری که ما هستیم زباله ها بیرون از خونه تفکیک نمی شد بنابراین رها کردم.یادمه کلی پیج داشتم که در مورد زباله ها نحوه مدیریت شون بود ولی متاسفانه همه انفالو کردم.با این حال همه تلاشم می کنم که زباله تولید نکنم.مثلا چیپس وپفک وکوچه از این دست تنقلات نمی خرم که زباله تولید نکنم .چندتا کیسه پارچه ای دوختم بیرون می ریم میوه وچیزای دیگه می ریزیم تو اون ها که کیسه فریزر برندارم.گوشت ها تا جایی که بتونم نمیگم همیشه تو ظرف بسته بندی می کنم که کیسه فریزر استفاده نکنم

شادی صدام کنید