2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739666 بازدید | 44717 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروز من یه رژ لب که تهش بود و دیگه نمیزدم یه کیف بافتنی سنگین داشتم که هم سنگین بود هم مناسب سن من نبود دادم به کسی یه لیف حموم که داغون شده بود انداختم دور جاش یه نو داشتم آوردم سه تا لباس زیر نو فانتزی نو که مال جهیزیه م بود و اصلن چند ساله که حتی تو تن هم نکردم و میدونم نمیپوشم میده به یک عروس خانوم که میشناسم

عهههه راستی😃 منم کابینت قابلمه ها را مرتب کردم  دوتا دیگ کوچیک مسی که زیاد استفاده نمیکنم را ...

منم دوتا تابه و دوتا قابلمه ام رو فروختم و پارسیان خریدم

فقط یه تابه کوچک جهت نیمرو همسر نکه داشتم

سلام عزیزای دل

روزتون به خیر

خروجی دیروز ما کنسول آینه شمعدان عقدمون بود

از اولم خوشم نمی اومد ازش اما چون هدیه بود نمی شد چیزی بگم

تو اسباب کشی خود همسرم گفت این کنسول برنجی نقره ای رنگ با طبقه های سنگی هیچ تناسبی با مبلمان  و دکوراسیون مدرن و ساده ما نداره، بیشتر کلاسیکه

گذاشتیمش تو دیوار ، مدت زیادی موند ولی فروش نرفت

اسباب کشی کردیم به خونه جدید ، دیروز یکی پیام داد و اومد بردش، فقط حمل و نقلش موند برای ما از اون خونه به این خونه😅

خانما می خواستم بگم همسرم دهات شویه بخره ولی دیدم با آب نمک هم می تونم دهانم صدعفونی کنم اینجوری جلو ...

برای استفاده بهتر نمک صورتی استفاده کنید

میتونید سایر اطلاعات رو سرچ کنید

اکر اینستا دارید اونجاهم پیج هایی هست برای فروش

من اسم پیج نمیدونم

حالا اون آقایی که اومد ببره کنسول رو گفت مادرم می خواد روش سماور تزئینی بذاره😬 من و همسرم یه نگاه ...

بودن این ماکسیما ها خودش مفیده اگه نباشن کی وسایل اضافه ی ما رو که میزاریم دیوار بفروشیم می‌خره 😂😂

سلام دوستان عزیزم

من از بدو شروع این تاپیک حضور خاموش داشتم

و از بچگی که یادم میاد مینیمال بودم 

همیشه وسایلم مرتب بوده و علاقه مند به نظم

هروقت بهم میریختم فوری میرفتم سراغ پاکسازی

همه میگفتن باز این دیوونه شد اما خوب ارامش میگرفتم

اینجاهم کمک بسیاری بهم کرد

و تمام وسایلی که دارم شاید مینیمال واقعی نباشم اما استفادشون میکنم

و راهی که حدیدا پیش گرفتم اینه که بشدت جلوی ورودی غیر صروریمو میگیرم

یکی از خروجی های این مدتم که روم نمیشد بیام بگم، ولی امروز دیدم یکی از دوستان عنوان کرد منم روم باز شد، بگم؛ دوران نامزدیم یه عالمه لباس زیر فانتزی خریده بودم (فکر میکردم چه خبره حالا) که هیچوقت بخاطر مدلای عجیبش باهاشون راحت نبودم و حتی یکبار پوشیدم رو بعد از 12سال انداختم دور،واقعا آدم دوران نامزدی هم عالمی داره،چه هزینه ای بابتش کرده بودم و بلااستفاده افتاده بود گوشه ی کمد 

عکس نتی هست یا برا نزدیکانتون؟ به نظرم ست بودن وسایل ش خیلی خوبه ولی زیادی شلوغه،انگار همه چ ...

عکس نتی بود 

و بشدت این روزها تبلیغات نظم دهنده و چیدمان تک رنگ و مصرف گرایی رواج داره

بیشتر دوستان که عکس براشون قابل رویت بود نظر شما رو داشتن

منظمه اما بیش از حد پر از وسیله است انگار گلوشو گرفتن نمیتونه نفس بکشه

و این حجم رنگ صورتی اصلا نمای قشنگی نداره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
گفتنه شیشه آب یادم اومد بچه ها شما از چه جور وسیله ای برای نگهداری آب تو یخچال استفاده میکنید؟پا ...

۲ تا بطری نوشابه 

و دوتا قمقمه کوچیک بچه ها که همه جا استفاده میکنن مهد خونه مهمونی پارک پیاده روی

چون خیلی زیاد آب میخورن و اندازه قمقمه ها مناسب 

و یه پارچ برای مهمون سرزده و چندتا قالب یخ برای مبادا

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵