2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
دوستان نظرتون در مورد موکت چیه چون من از طی کشیدن دیگه خسته شدم دلم میخاد خونه رو موکت کنم چه مدل و ...

موکت پالاز یه طرحی داره که اسپرت هست ینی دو رنگ هست اون عالیه هیچی پیدا نمیشه روش

ریز و درشت داره

برای جاهایی ک احتمال میدی کثیف شه مثل اشپزخونه ریز بهتره چون درشتارو وقتی دستمال میکشی روش به حالتی میشه البته مشخص نیس

ولی اصلا موکت ساده نگیر من گرفتم بعد یک سال عوض کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان عزیز مینیمالم

خروجی امروزم دوتا شیشه خالی مربا بود که محتویاتش رفت تو دوتا شیشه ی قشنگ که یکیشو میخوام بدم به مامانم،3تا ظرف یکبار مصرف و دوتا بطری آب معدنی که توش آبغوره بود و منتقلش کردم تو یه شیشه ی بزرگ. 

ورودی که خداروشکر فقط خوراکی بود و میوه و یه جفت جوراب برای همسرم که دو جفت از جوراب‌های قبلی رو باید بذارم خروجی. 

پدرومادر همسرم رفته بودن مشهد و طبق روال سوغاتی آوردن و اینبار تونستم با هماهنگی همسرم فقط نخود وکشمش و نبات ازشون بگیریم و هل و زعفران رو چون تو خونه داشتم گفتم مامان جون باشه خونتون شما روضه زیادمیگیرید به نیت من حلوایی چیزی درست کردین بریزید توش. یه زیرپوش مردونه هم برای همسرم گرفته بودن که چون آستین داشت همسرم گفتن برام کوچیکه و موند برای مصرف پدرشون و خداروشکر از ورودی وسایل اضافه به خونه جلوگیری شد. 

خروجی این دو سه روز من یه دفترچه بیمه که دیگه کاربردی نداره وسایل لیزر که دیگه نمیرم چند تا کاغذ پار ...

چه خوب شد گفتید. منم برم وسایل لیزرم رو بذارم برای خروجی، به گان هم داشتم الان یادم اومد که باید بره بیرون

دوستان نظرتون در مورد موکت چیه چون من از طی کشیدن دیگه خسته شدم دلم میخاد خونه رو موکت کنم چه مدل و ...

سلام عزیزم. پالاز موکت خوبه. من خودم یه مدت ظریف مصور داشتم، اونم خوب بود.

خروجی امروزم سی دی و دی وی دی های همسرم بود که نزدیک ۱۵۰تا بودن اونم با کاورشون،چقدر جا گرفته بودن،باورم نمیشه اجازه داد بزارم خروجی چون خیلی دوستشون داشت و حساس بود روشون😁فقط یکیشو نگه داشت

جدیدا یکی از کارهای روزهای زوجم اینه که یه لینک تاپیکامو از آخر بذارم تو تاپیک حذف،خیلی لذتبخشه وقتی لایک نی نی یار رو میبینی که حذف کرده 

انگار یه خروجی داشتم و سبک تر شدم😇

❌لایک❌
من اومدم ی دفترچه تلفن دانلود کردم براگوشیم  وهمه چیز در لحظه که ذهنم برسه مینویسم  مثلا ...

یه اسکرین از جایی که خصوصی نیست بده ببنیم🙂

خوشم اومد واقعا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
هزینش چقدر میشه حدودا؟ارزشش رو داره ؟من یه میز تی وی دارم دلم میخواد سفیدش کنم😬

من چند ماه پیش پرسیدم میز ناهار خوریم چوبه همم میزش بزرگه با چهار تا صندلیش گفت ۲ میلیون و چهارصد رنگش قهوه ایه خواستم سفید شه

بنظرم اگه جنسش خوب باشه ارزششو داره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خانما یه کار دیگه که میشه کرد اینکه اگه خریدی داشتید که مناسب نبود حالا چه خوراک چه پوشاک چه لوازم خونه بگید که بقیه نخرند.واینکه تمرکزمون بذاریم روی کنترل ورودی ها.

مثلا من یه جفت جوراب دارم از این حالت پاپوش ها ولی مدام از پام در میاد خوب این یه خرید اشتباه بوده.

یا چند هفته پیش از یه مغازه ای سوتین خریدم که جنس اش خوب نبود خودمم می دونستم نباید بخرم کسانی که پیشم بودند اصرار کردند.

یه مغازه می شناسم همیشه لباس زیر،شال و وسری هام اونجا می خرم واقعا هم کاراش با کیفیت‌

خیلی خوبه چندتا پیج یا بوتیک مورد اطمینان پیدا کنیم وهیچ وقت وسوسه نشیم از جای دیگه خرید کنیم.

شادی صدام کنید

خانما می خواستم بگم همسرم دهات شویه بخره ولی دیدم با آب نمک هم می تونم دهانم صدعفونی کنم اینجوری جلوی یه ورودی گرفته شد.

من درست یا غلط سنتی هستم وبه نظرم روش های قدیمی ولوازم قدیمی با کیفیت تر بودند.

شادی صدام کنید

یه دونه از این جالباسی هایی که پشت در نصب میشه چند تا میله اش شکسته بود ،از خونه مامانم رفت خروجی و همچنین کلی ظرف یکبار مصرف از ظرف غذاهای هیات های این چند روز رفتن خروجی

❌️لایک❌️