2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738616 بازدید | 44700 پست
نه من دارم یواش یواش میخرم،فقط چیزایی که لازم دارم میخرم ،مهمون نهار و شامی ندارم ،واسه همین فک میکر ...

اهان،،،مهمون نداری شاید لازمت نشه،ولی من بودم دوتا میخریدم ی موقع مهمون بیاد لنگ نمونم باز خودت میدونینه سرویس نگیر اگه میگیری همون دوتا بزرگ بخر اره سرامیکی خوبه من دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمرین دوم  ۹۷/۰۸/۰۲ یه برگه کاغذ بردارین  ۱.از مواد غذایی موجود در فربزر لیست بگیرید. ...

عزیزم عالیه..فریزر رو حتما طبق این برنامه پیش میرم‌میام اعلام میکنم ان شا الله هفته اینده 🌺 

ممنون عزیزم اگه یه عنوان مناسب پیدا کنیم  حتما خیلللی تاپیک خوب و مفیدی خواهد شد عنوان" &nbs ...

هیچکس نظری نداشت؟ 

مدیریت پول و زندگی به همراه دوست داشتن خودمون 

بیایید به هم یاد بدیم چطوری به خودمون حس خوب بدیم 

دورهمی خانمای موفق و همه چیز دان😃 

این آخری را مطمئن نیستم 

بنظرم یه اسمی باشه به‌همون کلمه ارج گذاشتن نزدیک باشه و حتما مدیریت مالی و موفقیت هم عنوان بشه که مخاطب فکر نکنه دوست داشتن خودمون فقط جنبه روانشناسی داره 

اگه لطف کنی پست اول هم توضیح بدین که هدف تاپیک دقیقا چیه که به حاشیه نره عالی میشه

مثلا حالا چون اسم پس انداز ،مدیریت پول یا هر چی که هست .... جای بحث کدوم مارک لوازم برقی خوبه یا ثبت نام خودرو کی هست... اونجا نباشه ..

البته اینو برای مثال گفتم .وگرنه هر چی مدیر بگه همونه😎

همون تاپیک سایه قسمت عمده ای از صفحاتش شکایت از خانواده شوهر هست😂 واسه همینم خیلی وقته جذب نداره 

حالا از بعضی همون تجربه ها میشه درس گرفت .اما هدف اصلی تاپیک گم میشه

صبحتون بخیر دوستان 

امروز صبح تصادفا تو کمد لباسام یه دامن مشکی که روش وایتکس ریخته بود و دوتا شلوار که بخاطر دکمه های ناجورش اصلا باهاش راحت نبودم و نمیدونم چرا نگهشون داشتم رو دیدم و رفت برای خروجی. بعضی وقتا یه چیزایی رو پیدا میکنم در عجبم چرا اصلا خریدمشون و بدتر اینکه چرا این همه مدت نگهشون داشتم.امیدوارم در این رستگاری بمانم و دوباره سراغ خریدهای عجیب نرم

من امروز بلند شدم و کشورهایی آشپزخونه رو جمع و جور کردم و تمام قاشق و چنگال و کارد و ابزار آشپزخانه رو یه جا جمع کردم و قشنگ و با نظم تمیز کردم همشو گذاشتم تو یه کشوی بزرگ و استند کارد آشپزخانه و استند کفگیر ملاقه و یه استند جا قاشق و چنگال رفت خروجی یه سری سفره و دمی ها هم که استفاده نمیشن جمع کردم بزارم بالای کمد دیواری و یه پیشبند یه کفگیر چوبی یه دستگیره بافتنی رفتن خروجی

سلام

خیلی ممنون که جوابمو دادین تک تک نمیشه ریپلای کنم

من چون پولم کمه میگم شاید ارزش نداشته باشه و چیز دندون گیری نتونم بخرم،از اونورم اگر شوهرم پول دستش باشه سریع به باد میده😬

انشالله همین چند روزه یه چیزی میخرم و اینجا گزارش میذارم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

چند روز تعطیلات خونه یکی از اقوام نزززززدیکم بودیم یه پلاستیک از لباسایی که اندازه ش نبود یا بهش کادو داده بودن بهم داد.

بیشترشونو لازم داشتم چنتاشم تو رودروایسی🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️قبول کردم.

خلاصه اوردم خونه چهارتا شلوار و ۸ ۷ تا تیشرت از خودم که نمیپوشیدم به اضافه لباسایی که از قبل به عنوان خروجی گذاشته بودم کنار،همه رو تا کردم ببرم بدم مادرشوهرم بده به کسی ک نیازش میشه.

یه کلاه از خودم نمیدونم اسمش چیه از این مدلا که لبه دارن ولی قسمت سر خالیه😬 هم گذاشتم کنار.

یه جفت دمپایی هم گذاشتم ببرم خونه مادرشوهرم تو حیاط بپوشم.

بازم دوجفت دمپایی دارم که یه جفتش اضافه هستش چون من خیلی کم بیرون میرم دمپایی هام به این زودیا پاره نمیشن.

مادرشوهرمم مشهد رفتنی برای همه مون سوغاتی اورده بود

برای پسرام لباس که نیاز داشتن،سایزشونم عالیه خیلی خوشگلن.

برای شوهرم یه تیشرت اوردن که اصلا نیاز ندارن ولی شوهرم گفت میپوشم اورد خونه. (الان سنگین ترین کشو مربوط به لباسای شوهرمه جوری که ریل کشو خراب شده)

بعد برای خودمم من سپردم برام چیزی نخرن چون سلیقه مو نمیدونن

برام یه سفره دم دستی اوردن که جنسش زیاد خوب نیس ولی سفره قبلیم مال ۴ سال پیشه و خیلی چرب شده با شستنم نمیره.

یه بسته زردچوبه هم اوردن که اونم نیاز داشتیم

یه بسته نخود و کشمش هم دادن که من گفتم من ک نمیخورم پسرمم نمیخوره بدین به یه نفر که میخوره،همون لحظه مادرشوهرم دادش به خواهرزاده ش😄.

ورودیهام خیلی زیاد بودن ولی از اونور خروجی هم داشتم خداروشکر.

یه عالمه خوراکی و سبزیجاتم دادن که خورده میشه همشون

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم