2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738593 بازدید | 44700 پست

خروجی امروز باز هم ۶ تا شیشه خالی و یه بگ کاغذی ...یکم دال عدس داشتم که استفاده نمیشد دادم مادرم و یکم نعنا خشک دادم رفت...کابینت هام داره کمکم خالی و خلوت میشه حس خیلی خوبیه توصبفش سخته ولی عالیه

خروجی امروز باز هم ۶ تا شیشه خالی و یه بگ کاغذی ...یکم دال عدس داشتم که استفاده نمیشد دادم مادرم و یکم نعنا خشک دادم رفت...کابینت هام داره کمکم خالی و خلوت میشه حس خیلی خوبیه توصبفش سخته ولی عالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزیز از صحبتتون متوجه شدم خانوم باسلیقه وکاردان و کدبانوی هستین تو رو خدا ب من کمک کنید ...

سوغاتی خوراکی اون شهر یا کشور براشون بیار.

یا اگه همسرتون اصرار دارن حتما چیزی بخرید

صنایع دستی اون منطقه بخرید.دیگه تک تک لباس اینا نخر

خونه هم اولین قدم نوشتن

شادی صدام کنید

بچه ها من برای زردی دخترم ترنجبین می خوردم یه بسته تموم کردم بسته دومممی خورم تموم شد دیگه نمی خریم.

عرق نعنا هم دو تا بطری داریم من هنوز بطری اول به یک سومم نرسیدم ولی حتما بعد از هر وعده غذا می خورم که تموم شه

شادی صدام کنید
بله درست میفرمایید بانو  اگه هنامیک جان زحمت این تاپیک رو بکشن ممنون میشم البته بازهم نظرشوم م ...

ممنون عزیزم

اگه یه عنوان مناسب پیدا کنیم 

حتما خیلللی تاپیک خوب و مفیدی خواهد شد

عنوان"  "

دوستان پیشنهاد بدین

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام دوست عزیز از صحبتتون متوجه شدم خانوم باسلیقه وکاردان و کدبانوی هستین تو رو خدا ب من کمک کنید ...

بهترین سوغات خوردنی اون منطقه است

منم سالهاست فقط سوغاتیام مربوط به شکم 😁

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

اول از هرچیز پیگیر درمان خودت باش عزیزم یه دکتر برو چکاپ بشی شاید یه سری داروی تقویتی بهتون بده از این حالت کسلی دربیاید و حتما به یه روانشناس بابت افسردگیتون مراجعه کنید 

❌لایک❌

وقتی جلو روت سوغاتی که این همه براش وقت و پول هزینه کردی به دیگران میبخشن شما چرا دوباره همین روند رو ادامه میدی گلم؟

همین حرکتشون باید بشه برات دلیل تا دیگه براشون سوغات نگیری عزیزم

همه وقتت رو به زیارت و تفریح تو مسافرت در کنار خونواده ت بگذرون و همه اون هزینه رو خرج خودتون کنید 

❌لایک❌

عزیزدلم خداروشکر ببین همسرتم باخودت همراهه اگه بخوای سوغات نگیری 

خیلی برات سخته اینکار که یهو هیچ چی نگیری مثلا یه بسته معمولی نقل بگیر ببر براشون با چایی بخورید باهم دیگه و بگو سیلیقه تونو که دستم نیست گفتم این دفعه نقل بگیرم بتونید بخورید ...به همین راحتی عزیزم 

سعی کن یه سری کتابها رو بخونی یه سری دوره های صوتی رو گوش بدی که عزت نفس و اعتماد به نفستو ببره بالا و خودتو بیشتر دوست داشته باشی تا در برابر همچین عکس العمل هایی بتونی راه درست رو که به نفع روح و روان و وقت و پولته رو انتخاب کنی گلم

❌لایک❌

عزیزدلید شما 

امیدوارم یواش یواش سبک زندگیتو عوض کنی گلم 

به جای خرید سوغات برای اطرافیانت که قدر ندارن برو سایت "هپی فت" دوره های عزت نفس و "فرمول رسیدن به خواسته ها" رو بخر و گوش بده و رو خودت کار کن نازنینم

❌لایک❌