صفحاتی که دنبال بودمو خوندم💕
این مدت خیلی خروجی داشتم
از لباسها و کفش و خرت و پرتهای بچه هام و خودم و همسرم و داداشم گرفته تا ظرف و ظروفی که از دست کسی میفتاد و میشکست ...
تو این مدت سعی کردم یخچال و فریزر رو خلوت نگه دارم و اگه چیزی زیاد بود که اصولا مادرم یا مادر همسرم برام اورده بودن یواشکی که ناراحت نشن مقداریشو بخشیدم.
چند وقت پیش تو تاپیکی بودم که یکی از کاربرا کلی تنقلات لیست کرده بود که سعی کنید اینها تو خونتون باشه اگه مهمون سرزده ای اومد خجالت نکشید
راستش من اگه قراره مهمون سرزده برام بیاد اصولا یه چایی و شربت میذارم جلوش یا هرررررچی که اون زمان دارم تو خونه،تا غذام حاضر بشه.
نمیدونم چرا ولی اصلا احساس خجالت نمیکنم چون بالاخره سرزده اومده دیگه.
اصلا نمیتونم کلی خوراکی بذارم تو کابینت و یخچال برای روز مبادا مگر اینکه کسی از قبل بهم بگه قراره بیاد خونمون یا دعوت کنم کسی رو،اونم در حد نرمال میگیریم.
ورودی های این مدتم دوتا تیشرت مشکی محرمی خونه ای برای پسر بزرگم بود.برای بیرونش پارسال گرفته بودیم داشت و تو طول سال هم به مناسبت های مختلف میپوشید
و یه دونه تیشرت محرمی بیرونی برای کوچولوم.یکی هم از پارسال داشت،اینم گرفتم که مرتب جابه جاش کنم و لنگ نمونم.
همسرجان هم یه پیراهن و شلوار مشکی برای محرم گرفت،پیراهن مال پارسالش دیگه به خاطر زنجیر زدن قرمز شده بود رفته خروجی.
بعد خودمم به لطف مادر همسرم دوتا تیشرت ساده مشکی(پنبه ای) برای محرم هدیه گرفتم ازشون،چون سر صحبت بود گفتم یه بار دوست دارم لباس مشکیام در حدی باشه که بتونم دوماه محرم و صفر رو مشکی بپوشم ...
دیگه یهو اول محرم برام گرفت 😍😭
عزاداریهاتون قبول دوستای گلم 🖤
التماس دعای فراوون