2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738210 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوشحالم خیییییلی  بگین چرا😁😁😁😁 گفته بودم چند روز پیش پس انداز دارم نزدیک ۲۰ تومن ر ...

مبارکت باشه دوست عزیز .ماهم خیلی خوشحال میشیم و انگیزه میگیریم .به شادی استفاده کنی گلم

👩‍❤️‍👨

سلام دوستای گلم .یسوال دارم میشه کمکم کنین ؟من یه مقداری پول پس انداز دارم .اگه الان برم باهاش طلا بگیرم،مجبورم تا ۶ماه دیگه طلاهارو برای پول پیش خونه بفروشم .چون مستاجریم و خودتونم میدونین سال به سال چقد داره پیش خونه و اجاره زیاد میشه ....حالا سوالم اینه اگه الان باهاش طلا بگیرم و شش ماه دیگه بفروشم ضرر نمیکنم ؟منظورم اینه یعنی تا۶ماه دیگه که آذر ماه میشه یعنی طلاها سود آنچنانیی میکنن؟؟؟؟؟؟؟

👩‍❤️‍👨

البته تو دوسه ماه گذشته چنتا‌ ورودی طلا داشتم .اونارو نگهمیدارم فعلا ...اما این مقدار پس اندازی رو که داریم گذاشتیم برای پیش خونه ..میترسم طلا باهاش بخرم میگم نکنه تا شش ماه دیگه یهویی طلا سقوط کنه ؟؟؟نظرتون چیه ؟؟؟

👩‍❤️‍👨

راستی دوستای گلم شما چندتا ناخن گیر تو خونتون دارین ؟چندوقت یبار ناخن گیر می‌خرین ؟همسر من یکسره درحال ناخن گیر خریدنه 🙄نمیدونم با اینهمه ناخن گیر چکارکنم ....آخه جز وسایل شخصی هم بحساب میاد نمیشه به کسی ام داد استفاده کنه 🤔 ۴تاشونو دیروز انداختم دور .گفتم کند شدن ...اما بقیشونو چکار کنم ؟

👩‍❤️‍👨
راستی دوستای گلم شما چندتا ناخن گیر تو خونتون دارین ؟چندوقت یبار ناخن گیر می‌خرین ؟همسر من یکسره درح ...

وای 😣😣😣 ما ۱۵ ساله ازدواج کردیم ۲ تا ناخن گیر بزرگسال داریم برای پسرم هم ازین طرحدارا خریدم که واقعا بدردنخور بود.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام دوستای گلم .یسوال دارم میشه کمکم کنین ؟من یه مقداری پول پس انداز دارم .اگه الان برم باهاش طلا ب ...

طلا برای بلندمدت سود داره 

ولی اصلا هیچی برای این اقتصاد مریض قابل پیش بینی نیست

شاید ۳ برابر سود کردی یا شایدم ضرر

نهایت میتونی بزاری بانک مهرایران و براساس میانگین حسابت یه وام کم کارمزد برداری و با وام طلا بخری برای آینده

سلام دوستان کسی از شادی خبر داره؟ 

نه عزیزم فقط یه پست گذاشتن که سرش شلوغه و‌دیگه تاپیک نمیاد

اما گروهشون تو ایتا بود فک کنم شاید اونجا فعال باشن اطلاع ندارم

البته تو دوسه ماه گذشته چنتا‌ ورودی طلا داشتم .اونارو نگهمیدارم فعلا ...اما این مقدار پس اندازی رو ک ...

اححتمال هر چیزی وجود داره

میتونی طلا بگیری با قبول ریسکش

میتونی هم بزاری موسسه قرض الحسنه

بعد از شیش ماه که پولتو گرفتی.

همزمان بهت برابر پولت وام میدن

اونو ورداری طلا بخری دیگه خیالت راحته حداقل یه سال داریش

و قسطوامو بدی

این واما سودم نداره

ولی در نظر بگیر

طلا هم ممکنه بره بالا

هم ممکنه بیاد پایین

البته عزیزم نداشتن وسایل اضافی و... خیلیم ربطی به مینیمالیست بودن نداره...

مینیمال بودن یعنی ساده گرا بودن در همه ابعاد زندگی، بیشتر هم به نگاه افراد و مسائل ذهنیشون ربط داره. کسی که میره سراغ مینیمالیسم بیشتر باید رو جنبه های فکری و فلسفی و هنری کار کنه، به شدت جذابه و جالب، اما به صورت مطلق هم نمیشه گفت خوب خوبه...

البته تو دوسه ماه گذشته چنتا‌ ورودی طلا داشتم .اونارو نگهمیدارم فعلا ...اما این مقدار پس اندازی رو ک ...

عزیزم یه جور ریسکه 

طلا کلا برای پس انداز بلند مدت خوبه 

میتونی بذاری بانک رسالت اونجا برات امتیاز حساب میشه برات وام میدن البته زیاد اطلاعی ندارم راجبش

ولی اگر که میدونید اگه توی این شش ماه ممکنه پول توی دستت خرج بشه بنظرم سکه بخر یا طلای کم اجرت

انشالله که همه ی مستاجرا خودشون صاحب خونه شن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
راستی دوستای گلم شما چندتا ناخن گیر تو خونتون دارین ؟چندوقت یبار ناخن گیر می‌خرین ؟همسر من یکسره درح ...

ما سه تا دوتا برای من و همسرم یه کوچیکش برای دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.