2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738377 بازدید | 44695 پست
من نمیتونم از اینها بزنم رو در کابینت از لحاظ بصری کنار نمیام باهاش،حس میکنم شلوغ میشه

برای من سفید و سادس یه سطل بزرگ هم زیر سینک دارم ولی چون آشغالا میمونه توش بو میگیره اینطوری خیلی راحت شدم هر روز یا یه روز در میون پر میشه تعویض میکنم

احتمالا اون سطل بزرگه استفاده نمیشه بذارم خروجی خوب شد یادم اومد😁😁

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند روز پیش یه مانتو که نمیپوشیدمو گذاشتم خروجی میتونی بدی به کسی که اندازش میشه یا یه نیازمند💖 ...

آره دقیقا برا مانتوها تو همین فکرم.

موافقم با نظرت.

حس و حال خوب یک کشویی که گفتی رو از همینجا درک کردم. راجب لباس زمستونی اینجا خیلیا نیاز دارن در حدی که میمونی لباس رو به کی بدی برا زمستونش اسنتفاده کنه

آره دقیقا برا مانتوها تو همین فکرم. موافقم با نظرت. حس و حال خوب یک کشویی که گفتی رو از همینجا درک ...

کار خیلی خوبی میکنی لباساتو میبخشی عزیزم کلی انرژی مثبت وارد زندگیت میشه

من از وقتی لباسا و یا لوازمی که نیاز ندارم به یه نیازمند میدم کلی حالم خوب میشه همم اون حس سبکی که دارم غیر قابل توصیفه  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام عزیزان امروز من خیلی از وسیله ها انداختم دور یا بخشیدم .فقط مونده دو تا از لوازم برقیام که دیگه قابل استفاده نیستن به نطرتون بندازم بره؟حیفمم میاد😑😑😑

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
سلام عزیزان امروز من خیلی از وسیله ها انداختم دور یا بخشیدم .فقط مونده دو تا از لوازم برقیام که دیگه ...

حیفه ننداز

ببین میتونی بفروشی؟تو دیوار یا تو اقوام و آشناها که فقیرتر هستن و دست دوم هم باشه می‌خرن

یا اگه در حد نو باشه ممکنه کسی برای جهیزیه دخترش هم بخره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام

خوشحالم خیییییلی 

بگین چرا😁😁😁😁

گفته بودم چند روز پیش پس انداز دارم نزدیک ۲۰ تومن

رفتم طلا گرفتم

۱۰ تومن از آبجیم قرض کردم

نزدیک ۱۰ تومن هم طلا فروش گفت ببر در دو قسط بده چون همیشه ازش طلا می خریم 

نزدیک ۴۰ تومن طلا گرفتم

پس انداز هام رو مدیون دوستان در این تاپیک و یه تاپیک دیگه ای هستش درباره پس ندازه که همیشه می خونم ولی چند روزی که اون تاپیک قفله

دوستون دارم یه دنیااااااااااا

سلام خوشحالم خیییییلی  بگین چرا😁😁😁😁 گفته بودم چند روز پیش پس انداز دارم نزدیک ۲۰ تومن ر ...

مباركت باشه  خدا ازين خوشحاليا بازم بهت بده ... و به همه ى بچه هاى تاپيك 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
سلام خوشحالم خیییییلی  بگین چرا😁😁😁😁 گفته بودم چند روز پیش پس انداز دارم نزدیک ۲۰ تومن ر ...

ماهم خوشحالیم بابت خوشحالیت عزیزدلم 🌺🌺🌺🌺🌺

مبارکت باشه 

به دل خوش استفاده کنی و لذتشو ببری نازنین💕💕💕💕💕💕💕

❌لایک❌
حیفه ننداز ببین میتونی بفروشی؟تو دیوار یا تو اقوام و آشناها که فقیرتر هستن و دست دوم هم باشه می‌ ...

آخه قابل تعمیر دیگه نیستن 😣😣😣

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘