2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738382 بازدید | 44695 پست
آخه قابل تعمیر دیگه نیستن 😣😣😣

ببیر بده به اینایی که لوازم برقی تعمیر میکنن و میفروشن،قطعاتش لازمشون میشه،من دادم چند تا وسیله ولی تو سرش نزنه ها...اینا تعمیر میکنن دوباره به یکی دیگه میفروشن...

میتونی بگی تعمیرش کنه بعد بگو چند می‌فروشید برام

افوض امری الی الله...
ببیر بده به اینایی که لوازم برقی تعمیر میکنن و میفروشن،قطعاتش لازمشون میشه،من دادم چند تا وسیله ولی ...

اتفاقا بردم گفتن قطعاتشو ندتریم ببرید نمایندگی گوگل زدم ولی نمایندگی نداره اینجا😔

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی 

ورودی امروز ی زنجیر کارتیر استیل برا تولد همسرم 

قبلا خودش گفته بود میخواد بخره 

برا تولد همسرم یک مینی کیک و نسکافه و همین هدیه رو در نظر گرفتم بر خلاف سال های قبل که میز رو پر میکردم از خوراکی های مختلف و بیشترش هم میموند تا چند روز خورده نمی شد 

مینیمال 
آخه قابل تعمیر دیگه نیستن 😣😣😣

خرابه؟

اگه آره که بنداز بره یا ببر ببین میتونی به تعمیراتی ها بفروشی،چون ممکنه از قطعات سالمش برای چیزای دیگه استفاده کنن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
عذرمیخام میشه راجع به اینکه عکس تکی و روان و...توضیح بدید فک کنم جالب باشه

این یه مبحث چند جلسه ای هست تو تربیت کودک،من بخشی اش رو براتون میزارم

میگه وقتی از کودکی به بچه القا میشه که تو،تو

اون تو وجودش فقط "من" رو می بینه،همه تلاشش برای دیده شدن هست،عکس من،اتاق من،اسباب بازی من و ...

فقط میخواد خودش رو نشون بده

ولی دنیا برای دیده شدن نیست،برای دیدن هست

کارکرد عکس و فیلم چیست؟ یادگاری، خاطرات، ضبط خاطرات. عکس و فیلم ضبط خاطرات خوش مرده که اگر همه شان را هم بیرون بیاندازیم هیچ اتفاقی نمی افتد. 

به قول آقای محمد جعفر مصفا کارکرد عکس در بهترین حالت، زنده نگهداشتن یک خاطره ی خوش مرده است. این یک نظر کلی است، عکس و فیلم خوبه ولی به چگونگی استفاده از آن دقت کنید، برای دیدن است یا دیده شدن؟ استفاده هایی که امروزه ما می کنیم برای دیده شدن است.در قدیم یه عکس از کلاس درس گرفته می‌شد و کودک نگاه می‌کرد و می‌گفت من هم یکی از این بچه ها هستم که تو عکسن. ولی حالا...

بعضی از خانه ها تمام سطح دیوارشان را عکس های بچه هایشان پوشانده. چرا؟ وقتی آلبوم ها را باز می کنیم چه قدر عکس تکی داریم؟ من جلوی تخت جمشید، من جلوی چهل ستون و.... چه قدر از این عکس های «من» داریم؟ چه قدر عکس های«ما» داریم؟ چرا به دیوارهای خانه های ما این قدر عکس تکی بچه هایمان است؟

می دانید وقتی بچه ها به این همه عکس های تکی خودشان نگاه می کنند چه اتفاقی می افتد؟ اِ این ها همه من هستم، مهمان های محترم توجه کنید، این ها من هستم توی اتاق ها هم هست، مواظب باشید با من درست صحبت کنید. 

اولین جایی که دیدن ضعیف می شود و دیده شدن قوی می شود، فضای خانه است. 

ما همه ی خانه را دیوارکشی کرده ایم، اتاق کودک، اتاق پدر و مادر، غذاخوری و.... پس هر کس تو سلول خودش. وقتی فضاهای خانه را اختصاصی می کنیم، جدایی پیش می آید و بعد به دنبال آن مقایسه پیش می آید. چرا فضاهای خانه ی ما تفکیک شده است و چرا کودک از فضای خانه ی ما بیرون می رود؟ چرا زندگی ما باید تفکیک شود؟ چون این تفکیک کردن یک هنجار اجتماعی است(جامعه اینگونه می پسندد وبه ما القاء میکند)  

کودک مرحله به مرحله خودش را می بیند و بعد توانائی هایش را می بیند و در آخر محیط را می بیند. اما ما اولین قدم، آخرین مرحله را طی کرده ایم و با جدا کردن کودک در اولین قدم، ارتباط کودک را با محیط تخریب کرده ایم. هنوز کودک به دنیا نیامده اتاق او را جدا می کنیم.

میخواهیم نشان دهیم ما اصلاً مثل دهاتی ها با هم زندگی نمی کنیم بلکه مثل انسان های متمدن سلول های انفرادی داریم، بند عمومی مال وقتیه که مهمان بیاد. 

حالا دنبال این هستیم که ببینیم اتاق من چی کم داره..

"هنجار = آنچه جامعه میپسندد نه آنچه که نیازاست"

خیلی از خانه های ما فضای مناسبی برای دیدن نیست و فقط برای دیده شدن ساخته شده، خیلی از مهمانی های ما برای دیده شدن است. وقتی مهمان هایمان می روند، حالمان چگونه است؟ خسته و کوفته، آخی رفتن راحت شدم، این مهمانی برای دیده شدن بوده حالا اگر سرحال بودید، کاش امشب هم می ماندند، دور هم بودیم، چه قدر عالی بود، این مهمانی برای دیدن است. مهمانی و ارتباط برای "دیدن"، ما را شارژ می کند.

مبحث شخصیت،تربیت فرزند متعادل

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
هیدوا جان چندتا سوال دارم ازت بپرسم ؟من حالم خوب نیست واقعا .همش تشنمه همش عطش دارم .یکسره دارم میخو ...

سلام عزیزم. الان که این پست شما رو دیدم یاد 15سال پیش مادرم افتادم. اونم عین شما بود. لطفا برید دکتر غدد به احتمال خیلی زیاد دیابت بی مزه گرفتین. این بیماری با آزمایش ساده ی قند نشون نمیده. تنها درمانشم یه قطره ی بینی هست که هرشب استفاده میکنید. این بیماری بخاطر زایمان های سخت یا ضربه ی محکم به سر به وجود میاد.

خرابه؟ اگه آره که بنداز بره یا ببر ببین میتونی به تعمیراتی ها بفروشی،چون ممکنه از قطعات سالمش برای ...

آره عزیز خرابه آره باید همین کارو بکنم حیفمم میاد بندازم بره

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

امروز دوباره باید همون انبار مدارک و کاغذ رو بررسی کنم

احتمالا یه بخشی ازون میره بیرون

انقد نسبت به این انباره وسواس داشتم که طی سه چهار مرحله تاحالا پالایش شده و بازم جا داره

یه بخشیش مربوط میشه به همون دفترای خاطرات که کم هم نیستن

که احتمالا امروز بزارمشون بیرون

حالا میام میگم چی شد

چیزای دیگه هم یسری کیف و وسایل هفت سین هستن که میذارمشون برای فروش

چون درسته گرون هستن و تاحالا نگه داشتم لازم بشه

ولی هفت سینم رو دوست ندارم

مجبوری با اینا درست میکردم

ولی نباشن راحت ترم

خودم چیزی که دوست دارمو میذارم

میام نتیجه اینم میگم