2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738792 بازدید | 44705 پست
والا من هرچی رو که میذارم دیوار سریع میبرن خداروشکر ... مثلا حتی یه جفت دستکش همسزمو گذاشتم سریع برد ...

یه اسفند دود کن واس خودت

من خیلی از چیزای خوبی که داشتم رو همینجوری گذاشتم خروجی و زود بردن ولی هیج وقت تو دیوار فروش نرفته

یعتی چیزای بلا استفاده نبودن و اتفاقا نو و سالم و مورد نیاز خیلی ها هست اون وسیله ها،ولی برای خرید کسی نمیاد😑

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

دوستان میگم نظرتون راجبع لحاف چیه ؟من یه لحاف دارم البته خودم نخریدم .هدیه از طرف مادر شوهرم هس.گاه گاهی از داخل جلدش درش میارم و یه نگاهی میندازم فقط .البته یه حس نوستالژی بهم میده...کلا لحاف آدمو می‌بره به زمانهای قدیم یا میشه برای برنامه های خاص و شب‌های خاصی مثل شب یلدا استفاده کرد که من استفاده ی اینچنینم نداشتم .نمیدونم بذارمش ؟نذارمش؟چکار کنم ؟

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما از امروز تصمیم گرفتم با آدمایی که انرژی منفیشون زیاده کم تر معاشرت کنم دوست دارم تو این مورد ...

عجب تصميم خوبى ! 

واقعا اينكه يه نفر يه وقتايى حالش خوب نباشه خيلى فرق داره با اينكه يكى هممميشه ى خدا حالش فقط با تو بده 

من يه دوستى داشتم ، هر وقت باهاش معاشرت ميكردم بعدش از خودم معذرت ميخواستم تازه به همه هم سپرده بودم كه اگر من دوباره خواستم برم ديدن فلانى بزنيد قلم پامو خورد كنيد :) 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
یه اسفند دود کن واس خودت من خیلی از چیزای خوبی که داشتم رو همینجوری گذاشتم خروجی و زود بردن ولی ...

😂والا چی بگم .شاید قیمتارو کم میذارم که زود میرن.انشاااله برای شما هم هر وسیله ای رو که می‌ذاری فروش بره .ممنونم دوست عزیز 🌺🌺🌺

👩‍❤️‍👨
دوستان میگم نظرتون راجبع لحاف چیه ؟من یه لحاف دارم البته خودم نخریدم .هدیه از طرف مادر شوهرم هس.گاه ...

نظر من اينه كه اگر فروش ميره بفروش ، اگرم نه بده به نيازمند 

رخت خواب خيلى جا ميگيره 

نظر من اينه كه اگر فروش ميره بفروش ، اگرم نه بده به نيازمند  رخت خواب خيلى جا ميگيره

ممنون عزیزم که نظر دادی 🌺🌺🌺اره والا خیلیم جا گرفته .دو نفره است .خیلیم سنگینه

👩‍❤️‍👨
عجب تصميم خوبى !  واقعا اينكه يه نفر يه وقتايى حالش خوب نباشه خيلى فرق داره با اينكه يكى همممي ...

خندم گرفت 😂😂مگه چکار میکرد دوستت ؟؟حتما همش آیه ی یاس میخونده ؟

👩‍❤️‍👨
وووووای یا خدا 😂😂😂😂باورت میشه یاد خودم افتادم ..منم یه خاله دارم دقیقا کپ خاله ی شما فقط فاز منف ...

اگه خیلی زنگ میزنه و اونطوری هم فاز منفی داره.. میتونین یکی درمیون جواب بدین به تماس هاش

کم کم مجبور میشه کمتر زنگ بزنه ولی شما باز هم ۲ بار جواب ندین ۱ بار جواب بدین،و بعدشم ۳ بار جواب ندین

بگو بچه کوچیک دارم برده بودم پوشکش رو عوض کنم نشنیدم زنگ بزنین،نتونستم بیام جواب بدم،بچه گریه میکرد و اصلا آروم نمیشد و ......‌‌

همسرتون هم حق داره ۱ ساعت هم مگه حرف میزنن،حوصله اون بنده خدا هم سر میره،حالا اگه مامانت بود و فقط یکی دو بار اینجوری زیاد صحبت کرده بودین،می‌گفت مامانشه

دیگه خاله هر روز زنگ بزنه و ۱ ساعت وقت بگیره معلومه آدم ناراحت میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه ها كاراى تعمير لباس هام كه نصفه بود، تموم شد 

ينى ١-٢ تا لباس از پارسال مونده بود :| اننننننقد رو مخم بود كه نگم 

بچه ها ميشه راجع به چن تا موضوع برام دعا كنيد ؟ 

اول اينكه جواب كنكورم اين هفته مياد ، دعا كنيد قبول شم كه اگه نشم واقعا حالم خراب ميشه ... 

دوم اينكه دعا كنيد منم بتونم طلا بگيرم :) 

عجب تصميم خوبى !  واقعا اينكه يه نفر يه وقتايى حالش خوب نباشه خيلى فرق داره با اينكه يكى همممي ...

این روزا اینقدر مشغله ی فکر هر کسی زیاد شده که وقتی با این جور آدما معاشرت میکنه درداش هم زیاد میشه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.