2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
دوستان نظرتون راجبع پاسماری چیه ؟بنظر من یه چیز اضافه است مگه نه؟من می‌خوام بفروشمشون .کیا پاسماوری ...

مننم با پاسماوری درگیرم دقیقا 

هی میخوام بزارم بیرون ولی کفتم فعلا ببرم انبار

اما بالاخره میذارم بیرون میدونم

مننم با پاسماوری درگیرم دقیقا  هی میخوام بزارم بیرون ولی کفتم فعلا ببرم انبار اما بالاخره می ...

پس چای  خشک و اینارو تو چی نگه میدارید؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم

سبک مینیمال که در بعضی از کشورهای اروپایی به چشم میخوره به نظر من برگرفنه از دل دین اسلام هست چون این همون ساده زیستی خودمون هست که سفارش هم شده در اسلام. حالا فقط اسمش عوض شده گرچه در معنای لغوی مینیمال همون بحث حداقل و کمترین هست حالا اگه ما یا خروجی ها آرامش میگیریم انگار داریم به توصیه پیامبرمون گوش کردیم ولی وقتی این خروجی ها به نیت کمک به نیازمندان بدیم بیرون آرامش ما بیشتر میشه و بازگشت فوق العاده ای داره تو زندگیمون لحاظ خیر و برکت.در خروجی هاتون سعی کنید همیشه یک بخش کوچک حتی شده یک تیکه لیاس رو برا نیازمندان بزارین. با این اوصاف سبک مینیمال سبک جدید و نوینی نیست همون سفارش قرآن و خداست. بنابراین آب در کوزه و گرد جهان میگردیم.این پشت فقط جهت آگاهی بیشتر بود عزیزان

هیدوا جان چندتا سوال دارم ازت بپرسم ؟من حالم خوب نیست واقعا .همش تشنمه همش عطش دارم .یکسره دارم میخو ...

سلام عزیز دلم ، قدم نورسیده مبارک

شما به احتمال زیاد  حرارت کبدت بالا رفته ، البته زایمان سزارین هم به خاطر بی حسی یا بیهوشی عوارض خودشو داره، اکثر ماها معده سرد و کبد داغ داریم

شما دقیقا هرچیزی که عطشتون رو زیاد میکنه مصرف میکنید مثل کیک و شیرینی و نوشابه های صنعتی که بی خاصیت هستند و فقط حرارت کبد رو بالا میبرند

مصرف مایعات و غذاهای صنعتی رو قطع کنید

تنفس های عمیق شکمی زیاد بکشید

کاهو و عناب روزانه استفاده کنید

خرما رو به همراه خیار میل کنید

شربت انگبین تهیه کنید و میل کنید

بعضی از پزشکان سنتی به خاطر سردی بدن بعداز زایمان مصرف گرمیجات رو توصیه میکنن و دقتی به بالا رفتن حرارت کبد ندارن

تخم شربتی رو به نوشیدنی های طبیعی تون حتما اضافه کنید

احساس گر گرفتگی یا کم حوصلگی ندارید؟

اگر دلبندتون از شیر مادر تغذیه میکنه این حرارت و عطش هم بهش منتقل میشه  ،باعث بیقراری کودک میشه،  به نوع تغذیه تون حتما دقت کنید عزیزم

سلام دوستای گلم سبک مینیمال که در بعضی از کشورهای اروپایی به چشم میخوره به نظر من برگرفنه از دل ...

من هم نظرم همینه

اینکه من تو خونه پارچه دارم ولی نه دوسش دارم،نه میخوام بدوزم و استفاده کنم،ولی همین جوری تو خونه انبار کردم

از طرفی یه تعداد خانواده نیازمند تو شهر هستن که لباس تو خونه ندارن،به هرحال اون پارچه حتی اگه خوشگل نباشه ولی میشه توسط یه خانواده که نیاز دارن،تو خونه استفاده بشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من هم نظرم همینه اینکه من تو خونه پارچه دارم ولی نه دوسش دارم،نه میخوام بدوزم و استفاده کنم،ولی همی ...

خیلیم عالی زندگیتون پر برکت 

واقعا من خودم به شخصه در شهر خودمون دیدم منطقه ای هست که نیازمندان اینجا هرچی بهشون بدی به دیده منت استفاده می‌کنند و خیلیم خوشحال میشن. 

به نیت کمک نیازمندان خروجی های من 

۲ جفت کفش که استفاده نمی‌شد

۲ تا شلوار لی 

۱عدد  بلوز 

۱ عدد لیف 

۱ مانتو از مامانم 

۱ دستگیره آشپزخونه 

۱ عدد هم تی شرت مانند از مامانم 

میزارم کنار برسونم دست نیازمندان 

عکس هم میزارم انگیزه بشه 

دوستان میتونید داخل نایلون بزارین عکس بدین کسانی که دوست ندارند شناخته بشن 

خواهرم هم خروجی هاشو گذاشته برا نیازمندان داده دست من برسونم دستشون 

۱عدد چادر مشکی

۳ جفت کفش  زنونه

۱ جفت کفش مردانه

۲ تا بلوز مردانه 

۱ شلوار مردانه 

یک تی شرت بچه گانه

۱ جفت کفش توری از خودم 

خواهرم هم خروجی هاشو گذاشته برا نیازمندان داده دست من برسونم دستشون  ۱عدد چادر مشکی ۳ جفت ...

مننم یه جفت کفش باید بدم بیرون 

شایدم بیشتر

چون الان یسری کفش زمستونی رو هیچ وقت نپوشیدم.ددوسساله

یه کتونب تابستونیمم دو ساله نپوشیدم

تو بانکه های مثل جا ادویه بانکه شفاف که داخلش دیده بشه 😬😅

برا من این ۳ تاس،چون قسمت شفاف داره توش دیده میشه،تو یکی چای خشک هست،تو یکی نمک،اون یکی رو هرچی پیش بیاد میزارم توش،گاهی نقل،گاهی نبات و الان غنچه گل محمدی توشه 

ظرف حبوبات هم مثل همینه ولی بزرگتره یکم

اونی هایی که تو عکس هستن،یکی برای قند هست که بزرگتره و اونی که روش هست برای شکره،چون اندازه اشون فرق میکنه دیگه اینا از حبوبات و ... قابل تفکیک هست

همه رو هم استفاده میکنم،جا ادویه ای ۶ تا دارم از همین لیمون،که فقط تو ۴ تاش ادویه دارم،۲ تا هم خالیه