2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739015 بازدید | 44705 پست
عزیزم میگم من مثلا پیراهن جشن عقدم ک واس ۱۰سال پیش هس رو یادگاری نگه داشتم هرچند سایزمم نیس.شما جا م ...

من سه چهار سال پیش لباس عقد و پاتختی و همه لباس مجلسی های اوایل ازدواج رو بخشیدم 

شما هم میتونین بزاریدتو کمدا یا دیوار بفروشید یا اینکه میتونین بدین به خیریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم گل طبیعی بزاری بهتره ی پیچک بزار سمت راست ک بزرگترها و شاخه های رو بکش تا سمت راست همه مجسمه ...

پتوس خیلی دوست دارم این پایین بخاطربچه ها نمیتونمبزارم پودرش میکنن قبلامیزاشتم 

اون بالا قسمت مجسمه ها منظورم اونجا چی بزارم

من سه چهار سال پیش لباس عقد و پاتختی و همه لباس مجلسی های اوایل ازدواج رو بخشیدم  شما هم میتون ...

دقبثا منم لباس عروسی رو دادم خیریه 

البت جشن نداشتم فقط رفتم آرایشگاه و آتلیه 

لباس رو هم از یک مزون ک داشت جمع می‌کرد خریده بودم مناسب خریدم 

مینیمال 
سلام عزیزم اره ۳تابچه قد ونیم قد دارم خیلی احتیاج دارم زودپزم حاج نصرالله قدیم بود هردفعه تا سکته می ...

کار خوبی میکنی .حتما یه مدل خوبشو بخر .واقعا عصای دست آدمه.مخصوصا برای شما هم که سه تا بچه داری .ماشاالله خدا حفظشون کنه ..خواهر منم سه تا بچه ی قدو نیم قد می شما داره🤩🤗🤭اتفاقا اونم میگه یک روز بدون زودپز دووم نمیارم ...البته خواهرم دوتا زودپز داره .یه متوسط و یه بزرگ ..مال مادرم هم بزرگ هست .منم یه بزرگشو خریدم 

👩‍❤️‍👨
کار خوبی میکنی .حتما یه مدل خوبشو بخر .واقعا عصای دست آدمه.مخصوصا برای شما هم که سه تا بچه داری .ماش ...

ممنون عزیزم راست میگه ۳بچه با۱بچه خیلی فرق داره مرتب باید یه قابلمه یا زودپز رو گاز باشه   

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
مرسی چ تاپیک خوبیه واقعا حیف ک زیاده سخته خوندن..من خونم داااااغونه انباری کشوووو کمددیواری پرهههه خ ...

عزیزم خوش اومدی ..از امروز شروع کن به پاکسازی و اگه دوست داشتی بیا اینجا عکس بذار .ما هم خیلی خوشحال میشیم 

👩‍❤️‍👨
ممنون عزیزم راست میگه ۳بچه با۱بچه خیلی فرق داره مرتب باید یه قابلمه یا زودپز رو گاز باشه   &nb ...

اره والا عزیزم راست میگی 🤭🥴خواهر منم یکسره درحال پخت وپزه ..میگه اگه زودپز نداشتم از گشنگی تلف می‌شدیم ،🤭🥴😂

👩‍❤️‍👨
ممنون عزیزم راست میگه ۳بچه با۱بچه خیلی فرق داره مرتب باید یه قابلمه یا زودپز رو گاز باشه   &nb ...

والا من از وختی که یادم میاد مادرم رو یبار ندیدم که تو قابلمه غذایی رو پخته باشه .فقط و فقط همه چی رو تو زودپز میپزه انواع خورشتها .حتی عدسی رو .کله پاچه رو تو ۴۵دیقه.ماهم دیگه از مادرمون به ارث بردیم همه چی رو تو زودپز می‌پزیم .شاید باورتون نشه مادرم فکر کنم تا حالا هشت تا زودپز رو مصرف کرده .یعنی از اون خوب درجه یکاش 😂

👩‍❤️‍👨
والا من از وختی که یادم میاد مادرم رو یبار ندیدم که تو قابلمه غذایی رو پخته باشه .فقط و فقط همه چی ر ...

باور میکنی من یه همسایه دارم قسم میخوره میگه فقط چایی رو تو زودپزم نمیپزم وگرنه همه چیز تو زودپز.حتی دیدم توش برنج دم میکنه . 

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.