2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738931 بازدید | 44705 پست

سلام بچه ها صبحتون بخیر. بچه ها جز پبج لیلی دیلی که نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم 

پیج مینیمال شبیه اون کسی سراغ داره معرفی کنه 

روزمره باشه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

سلام دوستان صبح همگی بخیر 

خروجی های دیروزم :یه شلوار دمپا که تقریبا مال ده سال پیشم بود با اینکه تو این چند سال یبار نپوشیده بودم نمیدونم چرا نگهش داشته بودم  

یه ظرف پلاستیکی برای فریزر که ترک خورده بود

یه شال گردن دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باغچه جون خوبی عزیزم   ممنونم بابت تعریفایی که ازمن کردین .اما اینطوریام که گفتی زرنگ نی ...

اتفاقا باز من تو کمدا کلی خرید و فروش میکنم 😅

امن تر هم هست و کلاهبرداری نمیشه ،. خودش هم ارسال داره،. مزاحمت هم نداره اصلا 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اتفاقا باز من تو کمدا کلی خرید و فروش میکنم 😅 امن تر هم هست و کلاهبرداری نمیشه ،. خودش هم ارسال دا ...

جدی میگین ..باور کن من هیچ خیری از کمدا و شیپور ندیدم .ماهها وسیله گذاشتم فروش اصلا کسی حتی یبار سراغی ازشون نگرفت .اما برعکس تو دیوار تا یه وسیله رو آگهی میزنم سریع میبرن 🤭بعد از چنتا دوست و همکلاسی قدیمیم پرسیدم اونام تایید کردن گفتن کمدا و شیپور بازار خوبی نداشته براشون وگفتن دیوار خوبه ..چه خوب عزیزم وسایلات تو شیپور و کمدا به فروش رفتن.شاید باورتون نشه من وختی برنامه ی شیپور رو نصب کردم برا همون اولین باررر مزاحمتها شروع شدن اووووووو چقدم زیادددد سریع حذفش کردم .اما حتی یبارم نشده کسی تو برنامه ی دیوار مزاحمم بشه🤭فکر کنم هر برنامه ی ای به کسی بسازه .مثلا یکی دیوار براش میگیره ،😂یکی شیپور و یکی کمدا ووووو........😂😂😂موفق باشی عزیزم 

👩‍❤️‍👨
جدی میگین ..باور کن من هیچ خیری از کمدا و شیپور ندیدم .ماهها وسیله گذاشتم فروش اصلا کسی حتی یبار سرا ...

من شیپور که کار نکردم 

اما دیوار مزاحم داشتم 

کمدا رو باید بلد باشی 

من حتی لباس‌های مزونم رو تو کمدا بیشتر از اینستاگرام فروختم 😅

وسایل دست دو هم جدا کمد دارم براشون و میفروشم 

کتاب‌ هم معمولا از کمدا میخرم 

راحت و بدون استرس پول رو پرداخت میکنم و دم خونه تحویل میگیرم 

اگر خراب باشه یا هر مشکلی ایجاد بشه پشتیبانی پیگیری  میکنه 

مشتری های خودمم راحت تر اعتماد میکنن چون میدونن تا جنس به دستشون نرسه و تایید نکنن کمدا پول رو به من نمیده 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ممنون عزیزم .گفتم که قبلاً وحشتناک شلوغ و کثیف بود😂الان ذوق میکنم شما به به میگین😂🤭ممنونم بابت رو ...

اره عکس قبلشم گذاشتید دیدم شلوغ بود 

و الان کلی تمیز و خلوت شده 

کیف کردم،کلی از اون آجرهای سنتی کفپوشش لذت بردم

❌لایک❌

سلام بچه ها من خیلی وقته نیومدم...انگار از وقتی اینستا پاک کردم دیگه کم سر میزنم به اینترنت و نی نی سایت.این مدت ورودی هم داشتم.خروجی هم داشتم.یک لباس هم هدیه گرفتم 🦧 توی ایام عید...

البته اینو بگم که واسه عید فطر که میخواستم تمیز کاری کنم کارم راحت تر بود و زودتر همه جا جمع و جور شد.

اما هنوووووز راه زیادی در پیش دارم.