2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست

سلام دوستان عزیزم.امیدوارم که همیشه خوب باشین ......خروجی‌های امروز من یه جا سوهان و یه جلد پلاستیکی شیرینی قطاب که خریده بودیم و همیشه جلداشونو نگه می داشتم که روزی بکارم بیان .اما این بار شوتشون کردم سطل زباله .یه مسواک انگشتی .یه فرچه ی رنگ .یه جفت جوراب خودم .یه حوله ی کوچک که دیگه عمر خودشو کرده بود .چندتا دفترچه ی تی وی و یخچال .سه تا کهنه ی آشپزخونه که تاروپودشون نابود شده بودن .اینارو دیگه واقعا وقت نکردم عکس بگیرم .چون هر کدوم و توی یه تایم های مختلفی خروج دادم و چون این چند روزو همش بیرون بودیم حوصله نکردم عکس بگیرم .خروجیهام خیلی بیشتر از اینا بوده تو یک هفته ی گذشته .وخیلی خوشحالم که اطرافم داره خلوت میشه .آها یه کیسه ی پارچه ای برنج ...قبلنا اینارو نگه می داشتم .واقعا نمیدونم چرا .اصلا رو چه حسابی اینارو تو کابینت‌ها جا میدادم فقط خدا می‌دونه و بس .

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با همسری هم حرف زدم که لباساشو کم کنم .سه تا کیسه ازشون جمع کردم +اضافه ی لباس زمستونیهاش .اینارو از جلو چشمش برداشتم .و قرار شد هروقت ازشون خواست ولازمش شد از کیسه ها بردارم و بهش بدم ...اونایی هم که تا دوسه ماه سراغی ازشون نگیره رد بشن .اما فکر میکنم از لج منم ک شده همه رو یکجا بخواد و بگه لازمم میشن می‌خوام بپوشم .همسرم میگه اینکارها یعنی چی 😳چرا لباسارو جدا میکنی 🥴اصلا خنثاست.نمیدونه مینیمال و خلوت شدن یعنی چی 🤭خوشبحالش اینقده بیخیاله اگه تو یه کوه از لباس بخوابه انگار نه انگار 🥴

👩‍❤️‍👨

مثلا قبلنا تراس رو شلوغ میکردم هرچیزی رو به زور میچپوندم اونجا به این شکلی ..البته این عکس مال یکماه پیش ایناست.روم نمیشه از عکسهای وحشتناک قبلنا عکس بذارم .یعنی کلا از اون روزهای وحشتناک عکس نگرفتم.خوشحالم که یه کوچولو منظم شدم🥴

👩‍❤️‍👨
خیلی از این نظریه خوشم اومد پسر من به شدت عاشق لباس تازه یه ساک دادم رفته الان دوباره رفته ۲برابر خر ...

سعی کن همراه بشی با تاپیک تا کم کم روال کار دستت بیاد

از اضافات رها بشی

و هدفهای قشنگتو دنبال کنی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
این هم نمایی از تراس که خلوت کردم.امیدوارم دوستان مینیمال هم خوششون بیاد 

بح بح😌😍❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil