2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741510 بازدید | 44744 پست

همین چند وقت پیش شلوار بابامو خیسوندم تو اب ک بشورم سراغشو گرفت گفتم تو حموم خیسه 

دیگ دادو قال ک من یه هفته س دنبالش میگردم😂😂😂😂

فقطم ی بار سراغشو گرفته بود.یه بلبشویی شد ک بیاببین😅😅😅😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خانوما کیا دست گل خواستگاریشونو نگه داشتن؟ برای من سبد گل هست میخوام سبدشو بندازم بره گلاش رو بذارم ...

مال من تو انباره خیلیم بزرگ و بدقواره بود یه قسمتشو با شوهرم کندیم انداختیم رفت.ولی بازم بزرگه گلاشم به نظرم خوشگل نیست،

الان شما گفتی میخواین بزارین توی گلدون منم به نظرم اومد بدارم توی گلدون،ولی دوتا گلدون مصنوعی دارم گلاشم خیلی دوست دارم

دیگه سه تا گلدون توی خونه ۶۰ متری خیلی جالب نیست به نظرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما کیا دست گل خواستگاریشونو نگه داشتن؟ برای من سبد گل هست میخوام سبدشو بندازم بره گلاش رو بذارم ...

من مال عقد وعروسی نکه داشتم خوشبختانه سبد گل نیست.

دسته گل

فعلا برنامه ای براش ندارم چون فضای کمی هم اشغال کرده

از روزای ازدواج مانتو عقد،دوتا دسته گل عقد وعروسی وکفش عروسی ام نگه داشتم

شادی صدام کنید
بچه ها من عکس خونم رو توی صفحات قبلی گذاشتم چطوری میتونم حذفشون کنم اون پست ها رو ؟؟؟؟

باید همون ساعتی که اون پست گذاشتی همون ساعت دقیق حذف کنین  عکس ها رو من شنیدم اینجوری حذف میشه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

سلام بچه ها 

خروجى امروز من يه تاپ گلگلى بود 😶 

كلى لباس زمستونى رو توى اينترنت آگهى كردم 

با تمام توان دارم در مقابل خريد اينترنتى مقابله ميكنم🥲 

راستى يه كتاب ميخواستم بخرم (خيلى وقته كتاب عمومى نخريدم) بعد ديدم كتابخونه ى محلمون داردش و موقتا قرض گرفتم و ديدم اصلا چيز جالبى نيست ، خلاصه خيلى خوشحال شدم كه عجله نكردم و نخريدمش 😋

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

ورودی_خروجی هام:

_ یه ش_و_ر_ت ! و یه بلوز پسرم که کوچیک شده بود رفت خروجی.جایگزین نداره چون فعلا تا اول تابستون برنامه ای برای خرید لباسش ندارم 💕

_چند وقت پیش یه ریمل گیاهی از باسلام گرفتم خیلی بیخود بود اونم گذاشتم خروجی، برنامه ای برای جایگزینش ندارم سرمه سنگمو بیشتر دوست دارم از اون استفاده میکنم 💕

_امروز آیینه دستشویی افتاد و شکست،چون یه قسمت پلاستیکی نگهدارنده ش خشک شده بود همسرم عصری یکی جایگزین کرد.💕

_ یه لنز دوربین پسرم گرفته، جعبه ی  پُستش رو  دادم به همسایه چون مرسوله پستی داره اکثرا💕

_موارد بازیافتی خونمون رو گزارش نمیدم چون یه روز درمیون یه پاکت داریم که میره خروجی(پلاستیک ها،شیشه ها،خونواده مقوا و کاغذاها،قوطی های فلزی و ...) همیشه کیسه زبالم که میذارم بیرون سبک سبک . چون بازیافتی ها و آشغالهای تر رو جدا میکنم از هم.💕

_امروز یه ورودی بطری آب برای مدرسه پسرمم داشتیم چون بطری قبلش درش خراب بود گذاشتم جزء بازیافتیا،با اینکه چیزی دیگه نمونده تا بچه ها امتحاناتشونو بدن و مدرسه تموم بشه،با این حال براش خریدم چون تو کلاسهای تابستونه یا حتی اگه سالم بمونه برای سال بعدشم استفاده میکنه.💕

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

❌لایک❌
مال من تو انباره خیلیم بزرگ و بدقواره بود یه قسمتشو با شوهرم کندیم انداختیم رفت.ولی بازم بزرگه گلاشم ...

سبد گل من خیلی خوشگله دوستش دارم نمیخوام ورودی گلدون داشته باشم همون فعلا تو سبد بمونه بهتره، بجز اون سبد گل یه باکس و چندشاخه گل تو یه گلدون کوچولو و یه گلدون مسی کوچولو دارم یه زمانی عاشق گل بودم تو این چندوقت  دوتا گل با گلدونشونو گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

-یه میز عسلی که یکی از پایه هاش لق شده بود رفت خروجی،جاگزین نمیکنم چون دوتا دیگه هست نیاز نیست.💕

-یه حوله حمومم رفت خروجی چون خیلی نازک شده بود و کیفیت آبگیریش به شدت پایین اومده بود(تکه تکه کردم برای دستمال یه بار مصرف)💕

❌لایک❌
سبد گل من خیلی خوشگله دوستش دارم نمیخوام ورودی گلدون داشته باشم همون فعلا تو سبد بمونه بهتره، بجز او ...

گل خوبه توی خونه ولی دیگه نباید شورش دربیاد،خونه بعضیا میرم

از حجم گل مصنوعی و گلدون و مجسمه و تزئینات سرگیجه میگیرم.

برای همین خودم فقط دوتا گل با گلدون نگهداشتم بقیع رو انداختم رفته